Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نقل از فیث بوک Bioware :

The Mass Effect 3: Extended Cut is a downloadable content pack that will expand upon the events at the end of Mass Effect 3. Through additional cinematic sequences and epilogue scenes, the Extended Cut will include deeper insight to Commander Shepard’s journey based on player choices during the war against the Reapers. The Extended Cut will be available to download at no additional charge on June 26th on Xbox 360 and PC and PlayStation 3.

Mass Effect

با این حساب 4 روز دیگه میاد
میگه برای دیدن اون سکانس باز باید از سیو قبل از حمله به سیاره تا آخر بری.....
مگه اسکلم :|
وایمیستم یه ساعت بعد از تو یوتوب میبینم

امسال تابستون به رسم قدیم میخوام دوباره مس افکت رو تموم کنم اما اینبار 3 ـش رو!
هم اون DLC رو بگیرم که دیگه به به ـه:دی!!!
من الان اکانت GOLD نیست میتونم دانلودش کنم؟

دوست عزیز تفنگ دشمنا رو از روی زمین بردار یا با MELEE KICK ( نبرد تن به تن - با تفنگ دشمنا رو میزنی یا با اون چاقو نارنجیه:دی)
بکش بعد تفنگشونو بردار! برا منم تیرام اولین بار تموم شد

تو Mass Effect 2 یه راهی بود واسه Level Up کردن که از Point ها کم نمیکرد ولی Level Up میشد، تو Mass Effect 3 از این ترفندها وجود نداره؟
یه برنامه ای هست که سیرو ms3 رو میریزی توش و هرکاری خواستی باهاش میکنی
اگه درست یادم باشه میتونه تا میخوای پوینت اضافه کنی یا لول ببری بالا
Gibbed.MassEffect3.SaveEdit
البته من بعد از دو بار تموم کردن بازی و گرفتن همه اچیوها امتحانش کردم

دوست عزیز تفنگ دشمنا رو از روی زمین بردار یا با MELEE KICK ( نبرد تن به تن - با تفنگ دشمنا رو میزنی یا با اون چاقو نارنجیه:دی)
بکش بعد تفنگشونو بردار! برا منم تیرام اولین بار تموم شد
آخه چطور امکان داره تیر‌ها تموم شه؟:دی، بیست تا سلاح میده بهت یک :دی، هر کس رو می‌کشی تیر میندازه زمین دو :دی، رو hard نری همینطوری میتونی‌ مردم رو با مشت بکشی سه :دی
کلا یکم آروم تر بزنین مردم و یه خشاب رو مردم خالی‌ نکنین تموم نمی‌شه :دی

آخه چطور امکان داره تیر‌ها تموم شه؟:دی، بیست تا سلاح میده بهت یک :دی، هر کس رو می‌کشی تیر میندازه زمین دو :دی، رو hard نری همینطوری میتونی‌ مردم رو با مشت بکشی سه :دی
داداش حالا چرا میزنی ؟:d

همه مثل شما حرفه ای نیستند
بار اول منم دستم رو RT گیر کرده بود
شکلک ها رو هم اینتو میذارم :
:دی :دی :دی :دی

دوست عزیز من بخاطر شما بازیو روی new game زدم
احیانا شما اونجا گیر نکردی که HUSK ها از دیوار بالا میرن اندرسون میگه بزنشون؟ اونجا باید تا قبل از اینکه به پشتبوم برسن بکشیشون
بعدش یکم جلو میری تیرت تموم میشه با B دشمناتو بزن نفله کن!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or