Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چطور راضی شدید با این DLC؟البته باز بهتر از نسخه ی اصلی هست.
من همین جا یه LoL بزرگ تقدیم به پایان Destry می کنم!تناقض از سر و روش می بارید!هیچی هم مشخص نشد!
از اون ور تشکر می کنم از پایان سینتسیس که بر خلاف نسخه ی اصلی می شه گفت بهترین انتخاب بود.می شه باهاش همه چیز رو توجیه کرد!Mass Effect Universe هم با دلیل و برهان باقی می مونه!
پایان Refusal هم که به قول اون دوستمون یه Middle Finger بود به کاتالیست!البته به خود پلیر هم Middle Finger نشون می ده!
پایان کنترل رو هم هنوز بازی نکردم!
من متاسفانه پایان نسخه ی اصلی رو یادم نیست.مطالبی که بعد از این می گم اشاراتی داره به حرف های کاتالیست که نمی دونم تو نسخه ی اصلی بوده یا نه!
پسره می گه که خود من توسط یه خالق هایی ساخته شدم که این خالق ها بعدا خودشون تبدیل شدن به اولین و اصلی ترین ریپر ها!این ها رو توی نسخه ی اصلی هم گفته بود؟عجلب!بعد شپرد یه سوالی پرسید که چه کسانی تو رو برای راه حل ساختن؟ می گه نمی تونم برات توضیح بدم وقت نیست:d
بعد من درک نی کنم.اون پسره که توی بازی می بینیم با ایشون فرقی دارن؟اون یه نفر دیگه است؟یا همین Catalystـَه؟اخه توی Art Of mass effect 3 گفته می شه که اون پسره نماد انسان هایی هست که شپرد نتونست نجاتشون بده!در ضمن اون جایی که شپرد می گه من ازادانه می جنگ و پیشنهاداتو رد می کنم کاتالیست با صدای هاربینگر یه جمله می گه ...

Last edited by a moderator:
چطور راضی شدید با این DLC؟البته باز بهتر از نسخه ی اصلی هست.
من همین جا یه LoL بزرگ تقدیم به پایان Destry می کنم!تناقض از سر و روش می بارید!هیچی هم مشخص نشد!
از اون ور تشکر می کنم از پایان سینتسیس که بر خلاف نسخه ی اصلی می شه گفت بهترین انتخاب بود.می شه باهاش همه چیز رو توجیه کرد!Mass Effect Universe هم با دلیل و برهان باقی می مونه!
پایان Refusal هم که به قول اون دوستمون یه Middle Finger بود به کاتالیست!البته به خود پلیر هم Middle Finger نشون می ده!
پایان کنترل رو هم هنوز بازی نکردم!
من متاسفانه پایان نسخه ی اصلی رو یادم نیست.مطالبی که بعد از این می گم اشاراتی داره به حرف های کاتالیست که نمی دونم تو نسخه ی اصلی بوده یا نه!
پسره می گه که خود من توسط یه خالق هایی ساخته شدم که این خالق ها بعدا خودشون تبدیل شدن به اولین و اصلی ترین ریپر ها!این ها رو توی نسخه ی اصلی هم گفته بود؟عجلب!بعد شپرد یه سوالی پرسید که چه کسانی تو رو برای راه حل ساختن؟ می گه نمی تونم برات توضیح بدم وقت نیست:d
بعد من درک نی کنم.اون پسره که توی بازی می بینیم با ایشون فرقی دارن؟اون یه نفر دیگه است؟یا همین Catalystـَه؟اخه توی Art Of mass effect 3 گفته می شه که اون پسره نماد انسان هایی هست که شپرد نتونست نجاتشون بده!در ضمن اون جایی که شپرد می گه من ازادانه می جنگ و پیشنهاداتو رد می کنم کاتالیست با صدای هاربینگر یه جمله می گه ...

ببین دقیقا راضی که نشدیم ولی خیلی از اولی بهتر بود به نظرم سوراخ سنبه هاشو پر کرد یکم!مثلا:

اول ار همه نشون داد اون دو نفر همراه از وسط جنگ چه جوری پریدن نورماندی و هکت از کجا فهمید شپرد رسیده سیتادل
نشون داد که بین شلیک کروسیبل فاصله بود ملت فرار کردن!
سوال بزرگی که بود که اگه مس ریلی ها منفجر شدن کل حیات از بین میرفت جواب داد که نابود نشدن آسیب جدی دیدن
شده یه نما همراها رو نشون داد!!
15 دقیقه بود که قابل قبول بود واسه عظمت مس افکت
ولی.....
کل فلسفه ی پایان الان مورد سوال شماست به نظر.استار کید و این حرفا.این دیگه به نظرم دیدگاه هنری سازندست.راستش از همون قسمت اول مس افکت من این سوال داشتم که ریپرا با این عظمت چه جوری قراره نابود بشن؟!!زور کل کهکشان فقط میتونست 3و4 تاشونو ساقط کنه!این جواب بایور بود به این سوال.middle finger هم واسه کسایی بود که فک میکردن همین جوری باید ریپرا رو نابود میکردن.منم موافق بودم که هیچ رقمه نمیشه!!;)

DLC بدک نبود ! :دی به نظرم اگه سرعت دانلود خوبی ندارین ، بی خیالش بشین و به جاش ویدئوها رو توی youtube و این جور جاها ببینین. چون خیلی طولانی نیستن و شاید حدود 2 گیگ براش ارزش نداشته باشه.
تا قبل از انتخاب های آخر ، چیز زیادی نداشت و راضیم نکرد. ولی بعد از انتخاب خیلی بهتر شد !
فعلآ فقط انتخاب سمت راست (نابود کردن Reaper ها و موجودات مصنوعی) رو دیدم. اون قسمت هایی که نژادهای مختلف رو نشون میداد خیلی خوب بود و دقیقآ چیزی بود که توی بازی اصلی انتظار داشتم ببینم. یعنی برام خیلی عجیب بود که توی بازی اصلی همچین کاری نکردن. بعد هم تصویر کاراکترهای همراهمون که حالت طراحی مانند داشت هم خیلی زیبا و خوب بود. بچه Wrex خیلی ناز بود ! =)) بخش آخر که اعضای تیم جمع شدن و Liara اسم Shepard رو به لیست شهیدان اضافه میکنه هم باز دقیقآ چیزی بود که توی بازی اصلی مطمئن بودم می بینم ولی ندیدم و اینجا دیدم ! :دی خیلی زیبا بود اون صحنه.
فقط دو تا مشکل توی DLC بود. یکی قسمتی که به Harbinger می رسیم. اگه درست یادم باشه اونجا وقتی به سمت نور میدوئیم ، اشعه بهمون میخوره و بعد که بلند میشیم خبری از هم تیمی های گرامی نیست ! ولی اینجا کلهم صحنه رو عوض کرده بودن و قبل از اصابت اشعه ، یه سکانس عاشقانه گذاشته بودن !! :دی دیگه نباید برای توجیه کردن فرار هم تیمی ها می اومدن صحنه رو تغییر میدادن. Harbinger که مثل یه اسنایپر ماهر هر مگسی رو میزنه هم غرق در لحظات عاشقانه بین Shepard و Liara شده بود و کاری با Normandy نداشت ! :x
بعد توی بازی اصلی Mass Relay ها کلهم منهدم میشدن ولی اینجا یه ذره خراب شدن و هنوز نسبتآ سالم هستن. Normandy هم توی بازی اصلی به طرز فجیعی آسیب می دید ولی اینجا خیلی کمتر آسیب دید و آخرش خیلی راحت از سیاره بلند شد رفت ! :دی کلآ اگه این دستکاری ها توی پایان اصلی نبود ، بهتر بود. یعنی به جای اینکه یه سری چیزها رو با دلایل خوب توضیح بدن ، خودشون رو راحت کردن و کلآ عوضش کردن ! :دی
بهترین نکته DLC هم این بود که میشد به بچه تیر زد ! =)) توی بازی اصلی از شدت عصبانیت کلی تیر بهش زدم ولی انگار نه انگار ، اما اینجا بهش شلیک کردم و عصبانی شد و گفت خودت کردی که لعنت بر خودت باد ! :دی Reaper ها رو فرستاد که ملت رو قتل عام کنن و آخرش هم صحنه زیبایی بود که Liara یه ویدئویی ضبط کرده و به نژادهای آینده در مورد Reaper ها توضیح میداد. Stargazer هم در این حالت دیگه اون آقاهه نبود و یه خانومی از یه نژاد ناشناخته بود. (نژادی که در زمان ME3 احتمالآ در حالت اولیه بوده)

Catalyst یه هوش مصنوعی هست و احتمالآ برای این شبیه اون پسره هست که این هوش مصنوعی میتونه ذهن Shepard رو بخونه و میدونه که Shepard نسبت به اون پسره یه احساس خاصی داره. برای اینکه به Shepard موقع انتخاب ها آرامش بده ( :دی ) هم خودش رو شبیه اون پسره درآورده ! اگه بهش شلیک کنی هم یه دفعه از اون صدای آرامش بخش پسره تبدیل میشه به یه صدای عصبانی (شاید صدای Harbinger بود ، دقت نکردم)
کلآ بعد از 4 ماه تازه بیان یه سری چیزها که باید توی بازی اصلی بود رو بهش اضافه کنن ، زیاد بدرد نمیخوره ولی باز هم از هیچی بهتر بود ! :دی

دوستان این اولین نسخه از مس افکته که من بازی می کنم کسی می تونه در مورد سیستم انجام ماموریت یکم واسه من توضیح بده!
آخه دارم با سفینه توی اون نقشه کهشکان دور می زنم ولی نمی تونم ماموریت تازه بگیرم.

همین پایان Destroy
اولش که کاتالیست می گه همه چیز نابود می شه
بعد نشون می ده که نور های قرمز که از کروسیبل بیرون میان سفینه های اطراف رو می بلعن (می بلعن! نابود نمی کنن) این وسط نورماندی رو هم می بلعن!
بعد یهو نشون می ده که نورماندی داره از پرتو های قرمز فرار می کنه!خب این عجیب بود برای من!

ولی خب چند جا دقیقا صورت مساله رو پاک کرده بودن!مثلا همین موضوع که هکت تو پایان دیستروی گفت که ریلی ها فقط دمیج می بینن!
در مجموع بازم به نظر من پایان سینتسیس خیلی خوب بود!چون ریپر ها باقی می مونن و متحد می شن با سایر ریس ها و خود ادی هم می گه به بقیه کمک می کنن می شه کاملا از بین نرفتن ریلی ها رو توجیه کرد.
از یه طرف دیگه هم من با حرف های کاتالیست موافقم که سینتسیک ها ارگانیک ها رو نابود می کنن!یه چیزی مثل Morning war در ابعاد وسیع تر با مجود نژاد های ربتیک بیشتر!و موافقم که اگه ریپری نباشه هرج و مرج پیش میاد در اینده.

درسته که DLC منو راضی نکرد ولی Bioware کارشو نسبتا خوب انجام داد!

آخرین ویرایش:
همین پایان Destroy
اولش که کاتالیست می گه همه چیز نابود می شه
بعد نشون می ده که نور های قرمز که از کروسیبل بیرون میان سفینه های اطراف رو می بلعن (می بلعن! نابود نمی کنن) این وسط نورماندی رو هم می بلعن!
بعد یهو نشون می ده که نورماندی داره از پرتو های قرمز فرار می کنه!خب این عجیب بود برای من!

ولی خب چند جا دقیقا صورت مساله رو پاک کرده بودن!مثلا همین موضوع که هکت تو پایان دیستروی گفت که ریلی ها فقط دمیج می بینن!
در مجموع بازم به نظر من پایان سینتسیس خیلی خوب بود!چون ریپر ها باقی می مونن و متحد می شن با سایر ریس ها و خود ادی هم می گه به بقیه کمک می کنن می شه کاملا از بین نرفتن ریلی ها رو توجیه کرد.
از یه طرف دیگه هم من با حرف های کاتالیست موافقم که سینتسیک ها ارگانیک ها رو نابود می کنن!یه چیزی مثل Morning war در ابعاد وسیع تر با مجود نژاد های ربتیک بیشتر!و موافقم که اگه ریپری نباشه هرج و مرج پیش میاد در اینده.

درسته که DLC مو راضی نکرد ولی Bioware کارشو نسبتا خوب انجام داد!
اونجا اگه اشتباه نکنم سفینه ها دارن از Mass Relay ها استفاده میکنن ! :دی یعنی وارد اون حالتی میشن که با سرعت فوق العاده زیاد از یه Mass Relay وارد یکی دیگه میشن. البته باید دوباره ببینم تا جزییاتش بیشتر به چشمم بیاد.
من که هرکاری میکنم نمیتونم با اون گزینه وسط کنار بیام !! :دی یه حالت طنزی داره ! یه دفعه همه موجودات زنده با قطعات مصنوعی و کیت و ... ترکیب میشن !! بعد مثلآ میخوان غذا بخورن ، دندوناش باید کیت هایی که توی گوشت گاو هست رو گاز بزنه ؟! :دی یا اگه بخوان حموم برن ، برق می گیرتشون ! :دی البته باید با این DLC هم اون پایان رو ببینم.

اونجا اگه اشتباه نکنم سفینه ها دارن از Mass Relay ها استفاده میکنن ! :دی یعنی وارد اون حالتی میشن که با سرعت فوق العاده زیاد از یه Mass Relay وارد یکی دیگه میشن. البته باید دوباره ببینم تا جزییاتش بیشتر به چشمم بیاد.
من که هرکاری میکنم نمیتونم با اون گزینه وسط کنار بیام !! :دی یه حالت طنزی داره ! یه دفعه همه موجودات زنده با قطعات مصنوعی و کیت و ... ترکیب میشن !! بعد مثلآ میخوان غذا بخورن ، دندوناش باید کیت هایی که توی گوشت گاو هست رو گاز بزنه ؟! :دی یا اگه بخوان حموم برن ، برق می گیرتشون ! :دی البته باید با این DLC هم اون پایان رو ببینم.
اتفاقا منم تو همین فکر مس ریلی بودم بار اول که دیدم صحنه رو!ولی اصلا نه به ترنسفر با مس ریلی شباهتی داشت (یه انرژی ابی رنگی همیشه دور سفینه رو می گیره در این حالت!که فکر کنم برای المنت زیرو باشه) نه مس ریلی ای اون دور و بر بود!:d
اون پایان وسط رو ببین به حرف های کاتالیست هم قشنگ گوش کن!:dشاید صحنه هاش احمقانه به نظر برسه ولی منطقیه به نظرم ...

سلام ببخشید یک سوال داشتم مدیران این پست رو پاک نکنید اول لطقا دقیقا دلیلم رو نیگاه کنید ممنون.
من مس افکت 3 رو در PS3 خیلی وقت میشه تمام کردم من بخاطر پایان بهتر انلاین رو تا 100% بردم و ان موقع بهترین پایان DESTROY رفتم چون انتیاز و انلاینم زیاد بود اخرش شپرد زنده موند ئلی الان دوباره مولتیم 50% شده دوباره باید 100% کنم امتیاز های ماموریت هی فرعیم چطور میپره ؟
هنوز دانلئد نکردم اگر دانلود کنم باید دوباره ماموریت اخر رو از اول برم ؟ از کجا این DLC رو به باید انتخاب کنم تا در ماموریت اخر قرار بگیره ؟؟ کمک ؟؟
و یک سوال دیگه
اگر دانلود کردم از کدوم 2 ماموریت زیر باید شروع کنم ؟
ASSULT ILLUSIVE MAN BASE
CITIDEL THE RETURN

آخرین ویرایش:
خوب به سلامتی برای دوباره دارم بازیو تموم میکنم ایندفعه با SAVE های ایمپورت شده از نسخه قبلی که لولم الان 50 شده و پاراگونمم پره! به مرحله ـی :
حمله به ایلوسیو من رسیدم - راستی میراندا زنده موند!
یک سئوال در مورد سرزمین کوارین ها :
من اونجایی که یک ریپر رو کشتیم رسیدم دیروز بعد LEGION اومد گفت بذار کد رو آپلود کنم.من همه گزینه ها رو زدم ( چند بار ری استارت کردم ) ولی اون گزینه های آبی و قرمز حتی به صورت خاموش شده شون هم ظاهر نشد :| فقط : LET GETH DIE و LET QUARIN DIE بودش :| پاراگونمم پره ولی بازم همونطور که گفتم حتی گزینه هاش هم نیومد :|
منم چون دفعه قبل کوارینا رو زنده نگه داشتم ایندفعه گث ها رو زنده نگه داشتوندم :دی!
واقعا بازی خوبی بودش...!EMS هم 1704 یا بیشتر ـه.

خوب به سلامتی برای دوباره دارم بازیو تموم میکنم ایندفعه با SAVE های ایمپورت شده از نسخه قبلی که لولم الان 50 شده و پاراگونمم پره! به مرحله ـی :
حمله به ایلوسیو من رسیدم - راستی میراندا زنده موند!
یک سئوال در مورد سرزمین کوارین ها :
من اونجایی که یک ریپر رو کشتیم رسیدم دیروز بعد LEGION اومد گفت بذار کد رو آپلود کنم.من همه گزینه ها رو زدم ( چند بار ری استارت کردم ) ولی اون گزینه های آبی و قرمز حتی به صورت خاموش شده شون هم ظاهر نشد :| فقط : LET GETH DIE و LET QUARIN DIE بودش :| پاراگونمم پره ولی بازم همونطور که گفتم حتی گزینه هاش هم نیومد :|
منم چون دفعه قبل کوارینا رو زنده نگه داشتم ایندفعه گث ها رو زنده نگه داشتوندم :دی!
واقعا بازی خوبی بودش...!EMS هم 1704 یا بیشتر ـه.

اونجا فقط پاراگون تعیین کننده نیست.قبل از این که برسی به ماموریت اصلی 2 تا مامریت جانبی داره اون مرحله که حتما باید انجام بدی تا بتونی هردو رو نگه داری.مس افکت 2 هم باید بین تالی و لجیون صلح برقرار کرده باشی!

اونجا فقط پاراگون تعیین کننده نیست.قبل از این که برسی به ماموریت اصلی 2 تا مامریت جانبی داره اون مرحله که حتما باید انجام بدی تا بتونی هردو رو نگه داری.مس افکت 2 هم باید بین تالی و لجیون صلح برقرار کرده باشی!

لعنت! یه ماموریتشو نرفتم!
تو 2ـش با هم صلح کرده بودن بابا... اه :((

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or