Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام ببخشید یک سوال داشتم مدیران این پست رو پاک نکنید اول لطقا دقیقا دلیلم رو نیگاه کنید ممنون.
من مس افکت 3 رو در PS3 خیلی وقت میشه تمام کردم من بخاطر پایان بهتر انلاین رو تا 100% بردم و ان موقع بهترین پایان DESTROY رفتم چون انتیاز و انلاینم زیاد بود اخرش شپرد زنده موند ئلی الان دوباره مولتیم 50% شده دوباره باید 100% کنم امتیاز های ماموریت هی فرعیم چطور میپره ؟
هنوز دانلئد نکردم اگر دانلود کنم باید دوباره ماموریت اخر رو از اول برم ؟ از کجا این DLC رو به باید انتخاب کنم تا در ماموریت اخر قرار بگیره ؟؟ کمک ؟؟
و یک سوال دیگه
اگر دانلود کردم از کدوم 2 ماموریت زیر باید شروع کنم ؟
ASSULT ILLUSIVE MAN BASE
CITIDEL THE RETURN

ببین من اصلا online بازی نکرده بودم ولی بهجا خوندم ems 3000 واسه بهترین پابان کافیه که معنیش اینه لازم نیست دوباره مولتی بزنی!;)

سوال دوم هم
باید از اول حمله به سربروس بازی کنی که میشه سربروس،زمین وسیتادل!;)

ببین من اصلا online بازی نکرده بودم ولی بهجا خوندم ems 3000 واسه بهترین پابان کافیه که معنیش اینه لازم نیست دوباره مولتی بزنی!;)

سوال دوم هم
باید از اول حمله به سربروس بازی کنی که میشه سربروس،زمین وسیتادل!;)

ممنون منظورتون همون assult illusive man base است ؟
و
وقتی dlc رو دان میکنیم خودش اتوماتیک میره رو سیو ما ؟

متاسفانه فقط سیو REPLAY اون ماموریتو فک کنم دارم! میتونم انجامش بدم؟البته خیلی جلو رفتم و تجهیزات زیادی تهیه کردم حوصله ندارم باشه برای دور سوم...
راستی :
توی THESSIA هم مشابه ریناک اتفاق اوفتاد! یعنی اونجایی که PROTHEAN VI رو ایلوسیو من میاد که ببرتش باید گزینه قرمز و آبی بیاد که اصلا نیومد!!! اون چرا اینجوری بود؟ همه فرعیا رو رفته بودم.

الان DLC رو تموم کردم و باید بگم من که شوکه شدم ، پایان خیلی بهتر از نسخه اصلی بود و اگه همین رو توی نسخه اصلی به عنوان پایان میزاشتن من هیچ مشکلی باهاش نداشتم

نکته ایی که خیلی برام جالب بود این کم کردن میزان EMS برای دیدن بهترین پایان بود :دی همین یه حرکتشون کلی جای تقدیر داشت :دی

آخرین ویرایش:
آقا من یه سوال داشتم :
واسه آخر بازی برای اینکه پایان سوم سربرس باز شه گویا باید بیشتر از 4000 تا War Asset داشته باشیم، سوال من اینه که من که دارم فقط آفلاین میرم و اون 50% رو نمیتونم افزایش بدم می تونم نیروهای آماده ام رو به 4000 تا برسونم؟

آقا من یه سوال داشتم :
واسه آخر بازی برای اینکه پایان سوم سربرس باز شه گویا باید بیشتر از 4000 تا War Asset داشته باشیم، سوال من اینه که من که دارم فقط آفلاین میرم و اون 50% رو نمیتونم افزایش بدم می تونم نیروهای آماده ام رو به 4000 تا برسونم؟
خیر نمیشه
باید انلاین بازی کنی

آقا من یه سوال داشتم :

اگه DLC جدید رو دانلود کرده باشی با 3000 EMS هم میتونی بهترین پایان رو ببینی که احتیاجی به آنلاین نداره

رسیدم ماموریت آخر ...
چه حس غمی داره :(
حیف تموم شد!
دوستان ممکنه بایوور نسخه دیگه ای رو منتشر کنه؟
فرض بگیریم : ( اگه تموم نکردید نخونید )
نسخه 4 بده از ادامه پایانی که شپرد زنده ـست.
یا شخصیتو بذارن james vega که خیلی باحال میشه!

رسیدم ماموریت آخر ...
چه حس غمی داره :(
حیف تموم شد!
دوستان ممکنه بایوور نسخه دیگه ای رو منتشر کنه؟
فرض بگیریم : ( اگه تموم نکردید نخونید )
نسخه 4 بده از ادامه پایانی که شپرد زنده ـست.
یا شخصیتو بذارن james vega که خیلی باحال میشه!

Bioware گفته بود که داستان Shepard یه سه گانه است و به نظرم بهتر روی حرفش بمونه ( البته احتمال زیاد چندتا DLC برای بخش Single بازی منتشر میکنه پس زیاد ناراحت نباش ) ، البته مطمئنا نسخه دیگه ایی Mass Effect منتشر میشه اما بعیده که شخصیت اصلیش شپرد باشه ، حتی معلوم نیست سبک بازی هم Action/RPG بمونه یا نه

دیشب بازی رو تموم کردم:
اون پایانی بود که خودشو انداخت تو نور، بعد نور آبی اومد بیرون، حال اگر من بخوام اون یکی پایان هارو ببینم باید چه کنم؟

دوستان من به لایو دسترسی ندارم .
1-برای اینکه تو ماموریت آخر EMS م باید چه اندازه باشه تا همه ی انتخاب هارو داشته باشم؟
2-این DLC که EMS مورد نیاز رو پایین میاره رایگانه ؟ حجمش چقدره؟
3-با یک بار تموم کردن بازی ؛ تو دور دوم می تونیم EMS رو به میزان مورد نیاز برسونیم ؟(بدون مولتی بازی کردن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or