franticfixer
کاربر سایت
لعنت! یه ماموریتشو نرفتم!
تو 2ـش با هم صلح کرده بودن بابا... اه
خوب سیوتو لود کن!!دوباره برو اون یه تیکه رو
لعنت! یه ماموریتشو نرفتم!
تو 2ـش با هم صلح کرده بودن بابا... اه
سلام ببخشید یک سوال داشتم مدیران این پست رو پاک نکنید اول لطقا دقیقا دلیلم رو نیگاه کنید ممنون.
و یک سوال دیگهمن مس افکت 3 رو در PS3 خیلی وقت میشه تمام کردم من بخاطر پایان بهتر انلاین رو تا 100% بردم و ان موقع بهترین پایان DESTROY رفتم چون انتیاز و انلاینم زیاد بود اخرش شپرد زنده موند ئلی الان دوباره مولتیم 50% شده دوباره باید 100% کنم امتیاز های ماموریت هی فرعیم چطور میپره ؟
هنوز دانلئد نکردم اگر دانلود کنم باید دوباره ماموریت اخر رو از اول برم ؟ از کجا این DLC رو به باید انتخاب کنم تا در ماموریت اخر قرار بگیره ؟؟ کمک ؟؟
اگر دانلود کردم از کدوم 2 ماموریت زیر باید شروع کنم ؟
ASSULT ILLUSIVE MAN BASE
CITIDEL THE RETURN
ببین من اصلا online بازی نکرده بودم ولی بهجا خوندم ems 3000 واسه بهترین پابان کافیه که معنیش اینه لازم نیست دوباره مولتی بزنی!
سوال دوم همباید از اول حمله به سربروس بازی کنی که میشه سربروس،زمین وسیتادل!
خیر نمیشهآقا من یه سوال داشتم :
واسه آخر بازی برای اینکه پایان سوم سربرس باز شه گویا باید بیشتر از 4000 تا War Asset داشته باشیم، سوال من اینه که من که دارم فقط آفلاین میرم و اون 50% رو نمیتونم افزایش بدم می تونم نیروهای آماده ام رو به 4000 تا برسونم؟
آقا من یه سوال داشتم :
واسه آخر بازی برای اینکه پایان سوم سربرس باز شه گویا باید بیشتر از 4000 تا War Asset داشته باشیم، سوال من اینه که من که دارم فقط آفلاین میرم و اون 50% رو نمیتونم افزایش بدم می تونم نیروهای آماده ام رو به 4000 تا برسونم؟
رسیدم ماموریت آخر ...
دوستان ممکنه بایوور نسخه دیگه ای رو منتشر کنه؟چه حس غمی داره
حیف تموم شد!
فرض بگیریم : ( اگه تموم نکردید نخونید )
یا شخصیتو بذارن james vega که خیلی باحال میشه!نسخه 4 بده از ادامه پایانی که شپرد زنده ـست.