زن و مرد زیاد فرق ندارن باهم،فقطRomance هاشون فرق میکنه.بچه ها من دارم برای اولین بار MS بازی میکنم اولش میگه زن باشی یا مرد و ..
میشه یکی بهترین حالت تنظیماتُ بگه تا بیشتر خوش بگذره؟
یعنی داستانش فرقی نداره ؟ گفتم شاید یکی بیشتر حال بدهزن و مرد زیاد فرق ندارن باهم،فقطRomance هاشون فرق میکنه.
ببین شخصیتت چطور هست درست کن دیگه بد و خوب نداره که
داستان کلی که فرق نداره، یه سری دیالوگها و یکی از کاراکتر هارو میشه اول بازی تنظیم کرد که تو بازی باشن یا نه.ولی طوری نیست که سرگرم کنندگی بازی رو کم یا زیاد کنه.یعنی داستانش فرقی نداره ؟ گفتم شاید یکی بیشتر حال بده
خیـــــــــــــــــــلی کمه!من نزدیک آخر بازی هستم..با Total military strenght 2269 و Effective melitary 1134 .. واسه پایان خوب بازی خیلی کمه؟
من نزدیک آخر بازی هستم..با Total military strenght 2269 و Effective melitary 1134 .. واسه پایان خوب بازی خیلی کمه؟
خب من بلاخره بازی تموم کردم :d >:d< خیلی دیر بود ولی چه کنیم عید نشد بعد هم که وقت نداشتیم بازی کنیم از شانس ما وقتی بازی نیست همش وقت داریم حالا که هست نداریم
پایان بازی هم بسیار عالی بود من کسایی که گیر داده بودن واقعا درک نمیکنم :d
کلا سفر ما نیز تمام شد در دنیا مس افکت هرچند فوق العاده عالی بود ولی یکم دلم گرفت آخرش
یک سری سوالات میپرسم ببینم چه کار باید بکنم بعضی آچیومنت ها مفت مفت پرید
1با تشکر:با کی Romance کنم؟اشلی و میراندا که فرتی مردن :d بقیه هم که هیچی محل نمیزاشتن که#
2:من قسمت قرمز رفتم آخراش و ترکوندم بعد آبیه برم چی میشه احیانا؟ فرمانده ریپر ها میشم؟ :d
3:اندرسون آخرش مرد اگه زودتر تیر بزنم زنده میمونه یا باز میمیره؟
4:گث ها بهتر بودن یا کوآرین ها؟ :d
5:کلا چند تا پایان داره بگید راحتم کنید
1نکش Ash رو خوب ،حتما که لازم نیست بکشی
2-یه جورایی کنترلشون میکنی به بیرون از کهکشان به Dark space(جایی که اومدن)
3-بازم میمیره
4-بهتر بدتر نداریم که ببین دلت با کدوم طرف هست اونا بهترن
5-دو تاش رو که گفتیم، یکی هم Reaper DNA رو با DNA موجودات زنده قاطی میکنه موجودات جدیدی به وجود میان که نصفشون ماشین هست نصفشون موجود زنده
1"خب من نکشتم گاروس کشت :d میراندا را نمیشه زنده نگهش داشت؟
2-چه جاذلب خوبه که :d دفعه بعدی
3-خب خدا را شکر شب راحت میخوابیم :d
4-خب دفعه بعدی گث ها
5-چجوریه؟خوشم اومد از این تیکه اش :d
راستی بخش STORY بازی چجوریه؟ فرق داره با دو بخش دیگش؟
وقتی میری تو خود بازی بعد Start میزنی بعد میری تو option اونجا تغییرش میدیدوستان درجه سختی بازی رو از کجا باید تغییر داد؟