Moon spell
کاربر سایت
آقا من هرکاری می کنم نمی تونم از قدرت ها استفاده کنم، یعنی قدرت را انتخاب می کنم ولی هر کاری می کنم ازشون استفاده نمی کنه.
در ضمن برای لویال کردن میراندا به سیاره ای که گفته می رم ولی نمی تونم اون فردی که گفته را پیدا کنم کسی یادش هست باید به کدوم قسمت برم.
1.اون نظر خودته که میخوای بگیری یا نه.دوستان میبخشید شاید اینجا جای پرسیدنش نباشه اما به هر حال به بزرگی خودتون ببخشیدم
من بازی رو روی pc تموم کردم و میدونید روpc 4دی وی دی هست.
1.بخرم بازیو برا 360
2.تو 360 هم 4 دی وی دی هست و هر جای بازی اگه بخواد دیسک رو عوض کنیم کنسول خراب نمیشه؟
منظورم اینه که من تا 2 الی 3 هفته دیگه بازی نمیخرم این ارزششو داره؟1.اون نظر خودته که میخوای بگیری یا نه.
2.رو X360 دو تا DVD هست که وسطهای بازی ازت میخواد که DVD 2 رو بذاری.آخر بازی هم دوباره ازت میخواد که DVD 1 رو بذاری. در مورد نصبش هم میتونی جفتشو یکدفعه همون اول نصب کنی.
دوستان میبخشید شاید اینجا جای پرسیدنش نباشه اما به هر حال به بزرگی خودتون ببخشیدم
من بازی رو روی pc تموم کردم و میدونید روpc 4دی وی دی هست.
1.بخرم بازیو برا 360
2.تو 360 هم 4 دی وی دی هست و هر جای بازی اگه بخواد دیسک رو عوض کنیم کنسول خراب نمیشه؟
خیلیل خیلی ممنونمبرای 360 دوتا دیسکه چون 360 dvd هاش 9هست.
نه برای چی خرابشه قسمتی از بازی رو بادیسکه 1میری قسمتی بازی هم 2 تا اینجا که بازی کردم تا حالا فقط یه بار دیسک عوض کردم! در ضمن میتونی تو هارد هم بریزی.
منظورم اینه که من تا 2 الی 3 هفته دیگه بازی نمیخرم این ارزششو داره؟
منظورم اینه که من تا 2 الی 3 هفته دیگه بازی نمیخرم این ارزششو داره؟
درودكسي اينجا هست كه لينك دانلود dlc هاي بازي رو داشته باشه؟
اونا بهت انرژِ خاص میدهسلام دوستان
یه سوال این موشکا که به طرف سیاره ها پرت میکنی چیه؟همون که باید رو سیاره سرچ کنی بعد جاهای خاصی رو با موشک بزنی؟