Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره تموم شد بازی فوق العاده ای بود واقعا حال داد.
خوب از افراد تیم من فقط Legion مرد البته سه نفر را لویال نکرده بودم
یکی Miranda ( سر دعوا با Jack)
2) سامارا ( سر خر بازی خودم)
3) لجیون لویالش کردم ولی با Tali دعواش شد من طرف Tali را گرفتم

آخرین ویرایش:
منم بازیرو تموم کردم از این سبک خوشم نمیاد ولی خدایی مس افکت خیلی حال داد.
همه افرادم لویال کرده بودم تو دعوا میراندا و جک طرف جکو گرفتم لویال میراندا پرید .هر کاری کردم نتونستم دوباره باهاش حرف بزنم . آخره بازی لجیون با میراندا مردن .

یعنی کسی تو این سایت نمیدونه که چجوری کلاس بازیکنو تو شماره 1 انتخاب میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زیاد خوب یادم نیست ولی فکر کنم وقتی New Game رو میزنی همون مراحل انتخاب اسم و صورت شخصیت و ... یه قسمت هم هست که کلاس رو انتخاب میکنی!
یادم نمیاد خیلی گیج کننده بوده باشه!

سلام
من یک سوال داشتم من اخر نفهمیدم تو mass effect 1 چجوری کلاستو انتخاب میکنی؟
من هنوز بازیو نخریدم تا 1 و تموم کنم!

شیوه خاصی نداره .

همینجوری به ترتیبی که داری کاراکترتو میسازی انتخاب کاس هم میاد . توجه کن حتما متوجه میشی .

سلام

دوستان یه روشی رو برای افزایش Paragon متوجه شدم گفتم بیام اینجا بگم تا بچه ها مشکلشون سر دعوا شخصیت ها حل بشه .

اینم روش :

1- اول از همه 2500 تا Element Zero لازم دارید

2- برید تو اتاق دکتر Mordin

3- برید سراغ Research Terminal

4- از قسمت Prototypes گزینه Retrain Powers رو انتخاب کنید که تمام قدرت هاتون و مهارت هاتون صفر میشه و میتونید از اول مشغول به آپگرید بشید ( اون مقدار Element Zero اینجا بدرد می خوره ) .

5- من که کلاسم Soldier بود با آپگرید کردن گزینه Combat Mastery میزان پاراگونم رفته رفته به سطح اولیه باز می گشت . شما باید این گزینه رو تا آخر پر کنید وقتی این کار رو کردید 2 تا گزینه جلوی رویتان قرار میگیره اولی Commando دومی Shock Trooper . بنده با انتخاب گزینه دوم به اندازه یک واحد از اون خونه ها Paragon گرفتم و تمام ماجراها رو فیصله دادم . هیچ کسی هم نمرد . این روش تو کلاس های دیگه هم باید جواب بده و احتمالا فقط اسم آپگریدش فرق داره .

6- اگر دوباره خواستید همان Commando رو بردارید بعد حل و فصل کردن دعوا ها , به اندازه مورد نیز Element Zero جمع کنید و همین مراحل را تکرار کنید این بار Commando رو انتخاب کنید .

سلام من همون اول بازی هستم تو بخش طراحی کارکتر من نمیتونم جنسیت کارکترم تغییر بدم فقط زن هست هر کاری میکنم نمیتونم مرد انتخاب کنم(تصویر یک زن که زیر عکسش هم نوشته jane sheaperd) لطفا کمک کنید؟;):blushing:

سلام من همون اول بازی هستم تو بخش طراحی کارکتر من نمیتونم جنسیت کارکترم تغییر بدم فقط زن هست هر کاری میکنم نمیتونم مرد انتخاب کنم(تصویر یک زن که زیر عکسش هم نوشته jane sheaperd) لطفا کمک کنید؟;):blushing:
من دقیق یادم نیست از تو gender maleرو انتخاب کن همون ا.ل ا.ل که میخوای بازیو شروع کنی من همیشه با کاراکتری که خودش ساخته بازی میکنم چون خیلی خوشگله:d

چه ها من بعد از 2-3 مرحله رفتن الان تو سفینه هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم همین جوری سرگردان تو سفینه میچرخم حتی توی journal هم میرم یک سری ماموریت نوشته ولی نمیدونم برای انجام دادنشون باید کجا برم هر desk از سفینه هم میرم باز هچی نمیشه با همه هم حرف زدم (از بین اونایی که میشه باهاشون حرف زد مثل joker jack miranda و.....) :( کمکم کنید:laughing:

چه ها من بعد از 2-3 مرحله رفتن الان تو سفینه هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم همین جوری سرگردان تو سفینه میچرخم حتی توی journal هم میرم یک سری ماموریت نوشته ولی نمیدونم برای انجام دادنشون باید کجا برم هر desk از سفینه هم میرم باز هچی نمیشه با همه هم حرف زدم (از بین اونایی که میشه باهاشون حرف زد مثل joker jack miranda و.....) :( کمکم کنید:laughing:
خوب برو تو اون صفحه که عکس کهککشان داره پایین سیاره های مخصوص ماموریت هارو نوشته این هزار بار.......

سلام
خب بازی هم تموم شد
واقعا حال داد
یه سوال
بازی همین یه پایانو داره

امامنم همه افراده گروهم من جمله خودم به دیاره باقی شتافتیم و فقط جوکر تونست نجات پیدا کنه
:laughing::laughing::laughing::eek
:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or