Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
یه سوال این موشکا که به طرف سیاره ها پرت میکنی چیه؟همون که باید رو سیاره سرچ کنی بعد جاهای خاصی رو با موشک بزنی؟

اسمش Probe هست . با این موشکا شما مواد معدنی ای ( مثلا Platinum ) رو کشف میکنی که میتونی تو آزمایشگاه Normandy باهاشون خود سفینه یا اسلحه و کلا هر چیزی رو آپگرید کنی .

یه سوال این موشکا که به طرف سیاره ها پرت میکنی چیه؟همون که باید رو سیاره سرچ کنی بعد جاهای خاصی رو با موشک بزنی؟
زمانی که داری يک سياره رو اسکن ميکنی در سمت راست صفحه يک نمودار ظاهر ميشه که با تکون دادن اسکنر ، خط هايی رو روی نمودار چاپ ميکنه.
این نمودار به 4 قسمت تقسيم شده که اسمشون زيرش نوشته شده ، اینا منابع مورد نيازت هستن برای آپديت زره ، سفينه ، اسلحه و ...
هرجا که اون خطا بلند تر و بيشتر رسم شدن و دستت بيشتر ويبره داد يعنی اینکه از اون منابع مورد نظر به مقدار زيادی در اون منطقه وجود داره، با پرتاب يک عدد Probe به اون منطقه ميتونی تمام منابع موجود در اون ناحيه رو جمع آوری کنی

اولین دعوای بین یارهام بین جک و میرندا شد طرف میرندا رو گرفتم!:biggrin1:
بعد از لویال کردن میرندا راحت میشه باهاش رابطه برقرار کرد خودش هم بدش نمیاد:biggrin1:

اولین دعوای بین یارهام بین جک و میرندا شد طرف میرندا رو گرفتم!:biggrin1:
بعد از لویال کردن میرندا راحت میشه باهاش رابطه برقرار کرد خودش هم بدش نمیاد:biggrin1:
نه بابا منم طرف میراندارو گرفتم هر کاری میکنم پا نمیده شاید پاراگون و اون یکی که اسمشم یادم نیست پایینه

نه بابا منم طرف میراندارو گرفتم هر کاری میکنم پا نمیده شاید پاراگون و اون یکی که اسمشم یادم نیست پایینه
نه ! هیچ ربطی به Paragon و Renegade نداره !

شما باید همیشه در طول بازی بهش سر بزنی و باهاش صحبت کنی ! Loyal هم که باشه دیگه حله !!!

نه ! هیچ ربطی به Paragon و Renegade نداره !

شما باید همیشه در طول بازی بهش سر بزنی و باهاش صحبت کنی ! Loyal هم که باشه دیگه حله !!!
چرا امید واهی میدی به بچه ها سهیل!!؟:biggrin1:
من در دور اول هم همیشه بهش سز میزدم و هم لویالش کردم ولی پا نداد!!!:biggrin1:
باید تو انتخاب دیالوگ ها هم دقت کنی و همیشه باهاش با مهربونی صحبت کنی!!!:biggrin1:هیچ وقت هم کنفش نکنی!:biggrin1:(کارایی که من نکردم!میراندا هم آدمه!!؟ :biggrin1:)اونوقت حله!:smile:
پ.ن:ترجیحا گزینه ی اول سمت راست!:biggrin1:
.............
خودت میگی فقط سر زدی و Loyal ش کردی .

جمله منو دوباره بخون ::biggrin1:

نقل قول:
شما باید همیشه در طول بازی بهش سر بزنی و باهاش صحبت کنی
تو وقتی میری باهاش صحبت میکنی و میخوای دلشو بدست بیاری کنفش نمیکنی که !!!
اینجا جاش نیست.بریم تو پروفایل...

آخرین ویرایش:
چرا امید واهی میدی به بچه ها سهیل!!؟:biggrin1:
من در دور اول هم همیشه بهش سز میزدم و هم لویالش کردم ولی پا نداد!!!:biggrin1:
باید تو انتخاب دیالوگ ها هم دقت کنی و همیشه باهاش با مهربونی صحبت کنی!!!:biggrin1:هیچ وقت هم کنفش نکنی!:biggrin1:(کارایی که من نکردم!میراندا هم آدمه!!؟ :biggrin1:)اونوقت حله!:smile:
پ.ن:ترجیحا گزینه ی اول سمت راست!:biggrin1:
خودت میگی فقط سر زدی و Loyal ش کردی .

جمله منو دوباره بخون ::biggrin1:

شما باید همیشه در طول بازی بهش سر بزنی و باهاش صحبت کنی

تو وقتی میری باهاش صحبت میکنی و میخوای دلشو بدست بیاری کنفش نمیکنی که !!!

درود
از بچه هایی که کاراکترشون رو از ME 1 ایمپُرت نکردن و بازی رو تموم کردن چند تا سوال دارم:
براشون اول بازی اشلی تو نرماندی بود یا کیدِن!!؟
بعد وقتی میرن به "توچانکا"(هموجایی که گرانت رو لویال میکنی) "رکس" زنده هست یا نه!!؟

درود
از بچه هایی که کاراکترشون رو از ME 1 ایمپُرت نکردن و بازی رو تموم کردن چند تا سوال دارم:
بعد وقتی میرن به "توچانکا"(هموجایی که گرانت رو لویال میکنی) "رکس" زنده هست یا نه!!؟
من با اینکه نسخه یک رو تموم کرده بودم نتونستم Import کنم (احتمالآ به خاطر تعویض کنسول و ریجن و ...) در مورد این دو تا :
کلآ خبری از کیدن نیست. یعنی این طور در نظر گرفته شده که توی نسخه یک مُرده !
رکس هم همین طور ! من توی یک نگهش داشتم ولی اینجا اگه بدون Import بازی کنی اون هم مُرده :دی

من با اینکه نسخه یک رو تموم کرده بودم نتونستم Import کنم (احتمالآ به خاطر تعویض کنسول و ریجن و ...) در مورد این دو تا :
کلآ خبری از کیدن نیست. یعنی این طور در نظر گرفته شده که توی نسخه یک مُرده !
رکس هم همین طور ! من توی یک نگهش داشتم ولی اینجا اگه بدون Import بازی کنی اون هم مُرده :دی
نه عزیزم نمردن .
رکس رو اگه سیواتو ایمپورت کنی تو اون جایی که میره برا ماموریت گرانت میبینیش اما کیدن منظورت کودومه؟
:biggrin1:

نه عزیزم نمردن .
رکس رو اگه سیواتو ایمپورت کنی تو اون جایی که میره برا ماموریت گرانت میبینیش اما کیدن منظورت کودومه؟
:biggrin1:
میدونم برادر ! سوال این بود که اگه Import نکنیم رکس زنده هست یا نه ! که نیست متآسفانه
Kaiden Alenko که توی شماره یک بود و یه جا باید تصمیم میگرفتیم اون بمیره یا یکی دیگه :دی
300px-Kaidan_Alenko.jpg

میدونم برادر ! سوال این بود که اگه Import نکنیم رکس زنده هست یا نه ! که نیست متآسفانه
Kaiden Alenko که توی شماره یک بود و یه جا باید تصمیم میگرفتیم اون بمیره یا یکی دیگه :دی
300px-Kaidan_Alenko.jpg
اگه اشتباه نکنم گفتم اگه ایمپورت کنی رکسو میبینی پس نمرده:biggrin1:ولی کیدن میمیره

اگه اشتباه نکنم گفتم اگه ایمپورت کنی رکسو میبینی پس نمرده:biggrin1:ولی کیدن میمیره
ببین من پرسیدم:
آریا هم جواب منو در این حالت خاص داد.نه وقتی که کاراکتر رو Import کنی!:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or