Fenris Wolf
کاربر سایت
یه سوال تخیلی:biggrin1: مس افکت3 کی میاد؟!!!!!!ببین من پرسیدم:
آریا هم جواب منو در این حالت خاص داد.نه وقتی که کاراکتر رو Import کنی!:smile:
یه سوال تخیلی:biggrin1: مس افکت3 کی میاد؟!!!!!!ببین من پرسیدم:
آریا هم جواب منو در این حالت خاص داد.نه وقتی که کاراکتر رو Import کنی!:smile:
Mass Effect 2آقا من دوباره می خوام مرحله آخر رو برم چه انتخاب هایی باید بکنم تا هیچ کس نمیره؟(البته جک و legion لویال نیستند)
من زیاد خوب یادم نیست ولی فکر کنم وقتی New Game رو میزنی همون مراحل انتخاب اسم و صورت شخصیت و ... یه قسمت هم هست که کلاس رو انتخاب میکنی!یعنی کسی تو این سایت نمیدونه که چجوری کلاس بازیکنو تو شماره 1 انتخاب میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یک سوال داشتم من اخر نفهمیدم تو mass effect 1 چجوری کلاستو انتخاب میکنی؟
من هنوز بازیو نخریدم تا 1 و تموم کنم!
من دقیق یادم نیست از تو gender maleرو انتخاب کن همون ا.ل ا.ل که میخوای بازیو شروع کنی من همیشه با کاراکتری که خودش ساخته بازی میکنم چون خیلی خوشگله:dسلام من همون اول بازی هستم تو بخش طراحی کارکتر من نمیتونم جنسیت کارکترم تغییر بدم فقط زن هست هر کاری میکنم نمیتونم مرد انتخاب کنم(تصویر یک زن که زیر عکسش هم نوشته jane sheaperd) لطفا کمک کنید؟:blushing:
کمکم کنید:laughing:خوب برو تو اون صفحه که عکس کهککشان داره پایین سیاره های مخصوص ماموریت هارو نوشته این هزار بار.......چه ها من بعد از 2-3 مرحله رفتن الان تو سفینه هستم ولی نمیدونم باید چیکار کنم همین جوری سرگردان تو سفینه میچرخم حتی توی journal هم میرم یک سری ماموریت نوشته ولی نمیدونم برای انجام دادنشون باید کجا برم هر desk از سفینه هم میرم باز هچی نمیشه با همه هم حرف زدم (از بین اونایی که میشه باهاشون حرف زد مثل joker jack miranda و.....)کمکم کنید:laughing: