Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در ضمن برای لویال کردن میراندا به سیاره ای که گفته می رم ولی نمی تونم اون فردی که گفته را پیدا کنم کسی یادش هست باید به کدوم قسمت برم.

آخرین ویرایش:
آقا من هرکاری می کنم نمی تونم از قدرت ها استفاده کنم، یعنی قدرت را انتخاب می کنم ولی هر کاری می کنم ازشون استفاده نمی کنه.
در ضمن برای لویال کردن میراندا به سیاره ای که گفته می رم ولی نمی تونم اون فردی که گفته را پیدا کنم کسی یادش هست باید به کدوم قسمت برم.

فک کنم اون یارو تو یه اتاق بود بعد میراندا میخواد بکشتش ما زود تر میکشیمش

من هم بازی رو تموم کردم در مدت 21:55 . واقعا عالی بود . همه رو بجز miranda و legion لویال کردم . هیچ کدومشون هم نمردند.

در قسمتی که باید به tali کمک میکردیم اون زنه که ریس دادگاه بود (shala raan) را اگه به خاطر داشته باشید شخصی که به جای اون صحبت میکرد شهره آغداشلو بود.

راستی صحنه ی آخر بازی چی شد . اون صحنه که هزاران سفینه ی calectors ها جلوی سفینه ی ما رو گرفتند . این ها از کجا اومدند .؟؟

دوستان میبخشید شاید اینجا جای پرسیدنش نباشه اما به هر حال به بزرگی خودتون ببخشیدم
من بازی رو روی pc تموم کردم و میدونید روpc 4دی وی دی هست.
1.بخرم بازیو برا 360
2.تو 360 هم 4 دی وی دی هست و هر جای بازی اگه بخواد دیسک رو عوض کنیم کنسول خراب نمیشه؟

دوستان میبخشید شاید اینجا جای پرسیدنش نباشه اما به هر حال به بزرگی خودتون ببخشیدم
1.بخرم بازیو برا 360
2.تو 360 هم 4 دی وی دی هست و هر جای بازی اگه بخواد دیسک رو عوض کنیم کنسول خراب نمیشه؟
1.اون نظر خودته که میخوای بگیری یا نه.
2.رو X360 دو تا DVD هست که وسطهای بازی ازت میخواد که DVD 2 رو بذاری.آخر بازی هم دوباره ازت میخواد که DVD 1 رو بذاری. در مورد نصبش هم میتونی جفتشو یکدفعه همون اول نصب کنی.

1.اون نظر خودته که میخوای بگیری یا نه.
2.رو X360 دو تا DVD هست که وسطهای بازی ازت میخواد که DVD 2 رو بذاری.آخر بازی هم دوباره ازت میخواد که DVD 1 رو بذاری. در مورد نصبش هم میتونی جفتشو یکدفعه همون اول نصب کنی.
منظورم اینه که من تا 2 الی 3 هفته دیگه بازی نمیخرم این ارزششو داره؟

1.بخرم بازیو برا 360

برای 360 دوتا دیسکه چون 360 dvd هاش 9هست.
نه برای چی خرابشه قسمتی از بازی رو بادیسکه 1میری قسمتی هم با2 .تا اینجا که بازی کردم تا حالا فقط یه بار دیسک عوض کردم! (اینطوری طراحی شده) در ضمن میتونی تو هارد هم بریزی.

برای 360 دوتا دیسکه چون 360 dvd هاش 9هست.
نه برای چی خرابشه قسمتی از بازی رو بادیسکه 1میری قسمتی بازی هم 2 تا اینجا که بازی کردم تا حالا فقط یه بار دیسک عوض کردم! در ضمن میتونی تو هارد هم بریزی.
خیلیل خیلی ممنونم
منظورم اینه که من تا 2 الی 3 هفته دیگه بازی نمیخرم این ارزششو داره؟

سلام دوستان
یه سوال این موشکا که به طرف سیاره ها پرت میکنی چیه؟همون که باید رو سیاره سرچ کنی بعد جاهای خاصی رو با موشک بزنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or