Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1- نه هیچ ترتیب خاصی نداره و شما میتونی هرجوری که دوست داری مراحل رو بری .

2- شما برای Upgrade کردن کلا هر چیزی ( تفنگ - Normandy - Biotics ) نیاز به چهار نوع مواد معدنی داری ( Palladium - Platinum - Element Zero - Iridium ) . شما باید این مواد رو با Scan کردن همین سیاره ها و انداختن سفینه های اکتشافی ( Probe ) بر روی این سیاره ها اینهارو تهیه کنی .
البته بهضی از جعبه ا هم هستن که این مواد رو تو خودشون دارن ولی راه اصلی همونیه که گفتم .

پ.ن : بالاخره 1 بار تموم کردم !!!:biggrin1: فقط میتونم بگم فوق العاده بود !
دستت درد نكنه جوون :biggrin1:
يه چيز ديگم اينكه مثلا من اولين بار سفينه امگا رو رفتم كه توش آريا بود و بايد پروفسور رو ميورديم به نورماندي!! همه كارا رو كردم و الان زده 26% ! اين درصد ماله چي هست؟؟!
يهني هنوز توش ماموريت هست كه بايد انجام بدم؟؟!!

يه چيز ديگم اينكه مثلا من اولين بار سفينه امگا رو رفتم كه توش آريا بود و بايد پروفسور رو ميورديم به نورماندي!! همه كارا رو كردم و الان زده 26% ! اين درصد ماله چي هست؟؟!

اون درصد اکتشاف مربوط به تعداد سیاره های اون منظومس که ازش دیدن کردی

نه . تو باید از همه ی سیارات اون منظومه دیدن کنی تا 100% بشه .

دوستانی که بازی رو تموم کردن به این سوال جواب بدن :

کسی تونسته همهی افراد تیمو زنده نگه داره ؟ برای اولین بار که 1 نفر باید درو باز کنه و اون جایی که یکی سپر محافظ رو نگه میداره ولی خسته میشه و یکی از یارامون رو Swarms میخوره . اون آخرشم که من Collector Base رو نترکوندم و فکر کنم واسه همین چندتا از یارام مردن .

نه . تو باید از همه ی سیارات اون منظومه دیدن کنی تا 100% بشه .

دوستانی که بازی رو تموم کردن به این سوال جواب بدن :

کسی تونسته همهی افراد تیمو زنده نگه داره ؟ برای اولین بار که 1 نفر باید درو باز کنه و اون جایی که یکی سپر محافظ رو نگه میداره ولی خسته میشه و یکی از یارامون رو Swarms میخوره . اون آخرشم که من Collector Base رو نترکوندم و فکر کنم واسه همین چندتا از یارام مردن .

من همه افرادم زنده موندن و حتی همه افرادی که کلکتورا دزدیده بودنم پس گرفتم ...
ببین اگه سفینه آپگرید نباشه همون اول تالی و جیکوب میمیرن
از اونجا به بعدش بستگی به لول شخصیتا و وفاداریشون و اینکه کیو مسئول چی بذاری داره ... ترکوندن بیس یا نترکوندنش فرقی نداره من امتحان کردم
برای مسئولیتا اینکاری که میگمو بکن ببین چی میشه
تالی رو بذار برای رفتن از توی تونل و هک کردن سیستم
میراندار رو بذار مسئول تیم دوم عملیات
سامارا رو بذار مسئول نیگه داشتن سپر
گرس رو بذار مسئول تیمی که قراره حواس کولکتورارو پرت کنه
جیکوبو بذار مسئول اسکورت کردن افرادت که پیداشون کردی تا سفینه
اون آخرم موردینو با خودت ببر چون اگه بذاریش دم در که کولکتورارو عقب نیگه داره میمیره
اگه اینطوری بری و همه افرادتم بهت وفادار باشن هیچ کسی نباید بمیره
در مورد نجات دادن افرادیم که کلکتورا دزدین مهمه که حتما به محض برگشتن به سفینه بری دنبالشون وگرنه وقتی میرسی اکثرشون مردن

من همه افرادم زنده موندن و حتی همه افرادی که کلکتورا دزدیده بودنم پس گرفتم ...
ببین اگه سفینه آپگرید نباشه همون اول تالی و جیکوب میمیرن
از اونجا به بعدش بستگی به لول شخصیتا و وفاداریشون و اینکه کیو مسئول چی بذاری داره ... ترکوندن بیس یا نترکوندنش فرقی نداره من امتحان کردم
برای مسئولیتا اینکاری که میگمو بکن ببین چی میشه
تالی رو بذار برای رفتن از توی تونل و هک کردن سیستم
میراندار رو بذار مسئول تیم دوم عملیات
سامارا رو بذار مسئول نیگه داشتن سپر
گرس رو بذار مسئول تیمی که قراره حواس کولکتورارو پرت کنه
جیکوبو بذار مسئول اسکورت کردن افرادت که پیداشون کردی تا سفینه
اون آخرم موردینو با خودت ببر چون اگه بذاریش دم در که کولکتورارو عقب نیگه داره میمیره
اگه اینطوری بری و همه افرادتم بهت وفادار باشن هیچ کسی نباید بمیره
در مورد نجات دادن افرادیم که کلکتورا دزدین مهمه که حتما به محض برگشتن به سفینه بری دنبالشون وگرنه وقتی میرسی اکثرشون مردن

سفینم تا آخر Up بود .
همه ی افرادم Loyal بودن بجز Samara و Jack
من Thane رو گذاشتم که بره هک کنه .و Miranda رو مسئول Fire Team
Samara رو گذاشتم واسه نگه داشتن سپر . دوباره Miranda رو مسئول نگهبانی از در گذاشتم .
Grunt رو گذاشتم واسه اسکورت کردن افرادم .
Mordin هم با خودم نبردم ولی زنده موند .
آره من خیلی کند عمل کردم . همه ی مشکلات یارامو حل کردم بعد رفتم .
ایشالا دفعه بعد . من هیچ سیوی نمیکنم . .اسه همین باید از اول برم .

سفینم تا آخر Up بود .
Samara رو گذاشتم واسه نگه داشتن سپر . دوباره Miranda رو مسئول نگهبانی از در گذاشتم .

اون قضیه ای که یکی از افرادت سر سپر مرد بخاطر همون وفادار نبودن سامارا بوده ... اگه وفادار باشه با اینکه داره جونش در میاد سپرو تا لحظه اخر نیگر میداره
موردینم منم موندم دقیقا چیه یه بار که نبردمش نشون داد مرده ولی با یه سیو دیگه رفتم و نبردمش نمرد ولی اگه با خودم ببرمش حتما زنده میمونه برا همین من دیدم بهتره که ببرمش مخصوصا که توناییای خوبی برا ترکوندن اون ریپر آخریه داره
راستی یه چیز باحال سر ماموریت وفاداری سامارا اگه به اندازه کافی Renegade یا paragon داشته باشی میتونی به سامارا خیانت کنی و بکشیش و به جاش دخترش میاد توی گروهت
بعد در مورد جکم حواست باشه که مثل تالی و لژیون میمونه یعنی بعد از انجام ماموریت وفاداریش میره با میراندا دعوا میکنه که اگه Renegade یا paragon به اندازه کافی نداشته باشی وفاداری یکیشونو از دست میدی

سفینم تا آخر Up بود .

xdantex عزیز که کارش درسته ولی شما این روشی که من رفتمم برو شاید کارت را بیوفته:

Legion بزار واسه هک
Miranda مسئول تیم و محافظت از در
سامارا سپر
موردن برای اسکورت
Grunt و Thane با خودت ببر البته لویال همه رو به دست بیاری بهتره

اساتيدي كه دارن اين بازي رو انجام ميدن ( انشالله خدا ازتون نگذره :biggrin1: ) مقدار Levelـي كه تو شماره ي 1 گرفتي تاثير گذار خواهد بود تو شماره ي 2 ؟ همين طور پول هايي كه جمع كردي

سلام دوستان ، من تازه به اونجايی رسيدم که برای اولين بار ميريم داخل سفينه کالکترها! ( چقدر ترسناک بود :دی )
خب زياد نرفتم ، تا جايی رفتم که رسيديم به يکی از این کپسولا که توش يک کالکتور خوابيده بود ، بعد EDI گفتش که اینا دارن يک کارای ژنتيکی انجام ميدن و يک چيزايی از پروثين ها گفت. اصلا این قسمتش رو نفهميدم ميشه برام توضيح بدين؟ ( لطفا مواظب باشين که داستان جلوتر رو توضيح ندين)
راستی من هنوز تالی رو نگرفتم ، چون ايلوسيو من يهو مارو فرستاد اینجا ، بعدش که ميتونم دوباره برم برای گرفتن تالی؟
خب ، الان من این يارارو دارم بجز تالی که ميرم ميگيرمش :
Jack , Jacob , Grunt , Mordin , Miranda , Garrus , Samara , Thane , tali
خب اگر بشمورين ميبينين که يکی کمه!! يعنی من يک اسلات خالی دارم که غير فعال شده ، سوخته!! اون مال کيه؟ من کيرو ندارم؟!

سلام دوستان ، من تازه به اونجايی رسيدم که برای اولين بار ميريم داخل سفينه کالکترها! ( چقدر ترسناک بود :دی )
خب زياد نرفتم ، تا جايی رفتم که رسيديم به يکی از این کپسولا که توش يک کالکتور خوابيده بود ، بعد EDI گفتش که اینا دارن يک کارای ژنتيکی انجام ميدن و يک چيزايی از پروثين ها گفت. اصلا این قسمتش رو نفهميدم ميشه برام توضيح بدين؟ ( لطفا مواظب باشين که داستان جلوتر رو توضيح ندين)
راستی من هنوز تالی رو نگرفتم ، چون ايلوسيو من يهو مارو فرستاد اینجا ، بعدش که ميتونم دوباره برم برای گرفتن تالی؟
خب ، الان من این يارارو دارم بجز تالی که ميرم ميگيرمش :
Jack , Jacob , Grunt , Mordin , Miranda , Garrus , Samara , Thane , tali
خب اگر بشمورين ميبينين که يکی کمه!! يعنی من يک اسلات خالی دارم که غير فعال شده ، سوخته!! اون مال کيه؟ من کيرو ندارم؟!

در مورد اون قسمت اول طبق حرفای EDI اون کسایی که امروز بهشون میگن کلکتور همون پروثین ها هستن ... در اصل ریپرا پروثین ها رو نابود نکردن عوضش اسیرشون کردن و با اصلاحات ژنتیکی تبدیلشون کردن به سربازای بی مغز که فقط دستورات ریپرا رو اجرا کنن ... اگه قبل از این مرحله با موریدنم حرف میزدی به این مساله اشاره میکرد که تمدن کلکتورا یه جاییش میلنگه و یه جوریه که انگار اینا از خودشون اراده ندارن.

در مورد اون اسلات فک کنم بهت گفتم شاید نگفتم اون مال لژیون هستش یه گث که تو ماموریت یکی مونده به آخر میاد عضو گروهت میشه ... ماموریت وفاداریشم انجام بده بنظر میاد تو مس افکت 3 خیلی تاثیر داشته باشه

Kaiden روکسی از ME1 نجات داده ؟ میخوام بدونم تو شماره 2 دقیقا جای Ashley رو میگیره با یکجور دیگست ؟

آره من نجاتش دادم ... یه نموره در حد دو سه تا از دیالوگا عوض میشه ولی در کل عین همونه که اشلی بود

اساتيدي كه دارن اين بازي رو انجام ميدن ( انشالله خدا ازتون نگذره :biggrin1: ) مقدار Levelـي كه تو شماره ي 1 گرفتي تاثير گذار خواهد بود تو شماره ي 2 ؟ همين طور پول هايي كه جمع كردي

من کاراکترام لول شصت بودن با لول 5 شروع کردن در مورد پولم پول من تو نسخه یک ماکزیمم بود ولی تو این نسخه اون اول باز یه 300 400 هزارتایی بهم داد

این بازی چه جوریاس
من fallout3 رو حوصلم نشد برم اینم اون مدلیه؟
مشکل زبان ندارما قدیما oblivion رو هم تموم کردم

از نظر روایت داستان و کاراکتراش یه سر و گردن از fallout 3 بالاتره ... اگه زیانت خوبه جدا پیشنهاد میکنم که بگیریش

دوستان راهی هست بشه این paragon رو افزایش داد ؟

تو شماره قبلی توانایی persuade و intimidate بود که باید آپگرید میکردی ولی تو این شماره خود گفتن دیالوگای مثبت یا منفی paragon و renegade رو افزایش میده ... تو مواقعی هم که میگه LT رو برای یه حرکت پاراگون با امتیاز بالا و RT رو برا یه حرکت رنگید با امتیاز بالا بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or