Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خداييش حالم داره از این سيتادل جديد بهم ميخوره ! همش محيط های بسته و تکراری ، فروشگاه های زياد و الکی ، آدمای بی کار!! خيلی مسخره شده ، دلم برای سيتادل قبلی تنگ شده! محيط های باز ، سر سبز ، قشنگ و زيبا . تو این سيتادل جديد حتی تو خيابوناش هم نميشه قدم زد ، اما اون قبليرو يادتونه؟ اونجايی که ميرفتيم با اعضای کنسول صحبت ميکرديم رو يادتونه؟ چقدر زيبا و با عظمت بود ، ولی الان چی؟ اشغال شده!! درست ميشه در ادامه بازی يا نه این چيزا؟
اگر بخوايم دلايل داستانی رو در نظر نگيريم سيتادل جديد به نسبت قديم 70% پسرفت داشته .!

Mass Effect 2 - Prima Official Game Guide

286752.jpg

http://rapidshare.com/files/343159030/MassEffect2.rar

آخرین ویرایش:
ای خدا چقدر اعضای گروهمون زياد شدن!! هنوز ميخوان زيادتر هم بشن! خيلی انتخابشون برای رفتن به ماموريت ها سخت شده ، کسی راهنمايی ای چيزی داره بگه؟ من در بيشتر نبرد ها از اینا استفاده ميکنم ( گروس + جک ، گروس + گرانت ، گروس + مراندا ، + گروس + موردين ، کلا گروس ياره اصليمه چون دوستش دارم :دی ) حالا ميشه راهنمايی کنيد که بهترين ترکيب چه کسايی ميتونن باشن؟
این جک مادر مرده عجب چيزه باحاليه :دی به تنهايی زد کل زندان رو بهم ريخت همه جارو به آتيش کشيد ( يه لحظه اینجای بازی ياد ريديک افتادم :love: ).
در مورد اشلی :
بالاخره خانوم خانومارو ديدم ، نامرده بی انصاف فقط به خاطر این سربروس لعنتی ولم کرد :(( نتونستم راضيش کنم که پيشم بمونه :( ، ديگه از دست رفته نه؟ ديگه بر نميگرده؟ ( تو اونجايی که اعضای گروهم رو نشون ميده ، Slot آخری سياه شده يعنی نميشه ديگه انتخابش کرد ، فکر کنم جای اشلی بوده! :((

دوستان من یه جای این بازی گیر کردم ! اون جایی که مرحله فکر میکنم دوم هست ! که طبقه یک تا چهار داره ! بعد هم اونجایی که کل سیاره ها هست و با سفینه باید این ور اون ور بری ! اعصابمو ریخته به هم ! بازی رو هم ریختم تو هارد ! دیسک 2 رو هم که میزارم جواب نمیده !!!

در مورد اشلی :
بالاخره خانوم خانومارو ديدم ، نامرده بی انصاف فقط به خاطر این سربروس لعنتی ولم کرد :(( نتونستم راضيش کنم که پيشم بمونه :( ، ديگه از دست رفته نه؟ ديگه بر نميگرده؟ ( تو اونجايی که اعضای گروهم رو نشون ميده ، Slot آخری سياه شده يعنی نميشه ديگه انتخابش کرد ، فکر کنم جای اشلی بوده! :((

نه هنوز امید هست :biggrin1:
اگه بعدش بری ایمیلاتو چک کنی میبینی که ازت معذرت خواهی کرده و گفته که شوکه شده و بوده و نمیدونسته چیکار کنه ... طبق گفته سازنده هام اصلا رمنس اینترستای نسخه اول برای این تو نسخه دوم عضو تیم نمیشن که برای نسخه سوم حتما زنده مونده باشن ... پس خیالت راحت باشه :cheesygri

اگه بعدش بری ایمیلاتو چک کنی میبینی که ازت معذرت خواهی کرده و گفته که شوکه شده و بوده و نمیدونسته چیکار کنه ... طبق گفته سازنده هام اصلا رمنس اینترستای نسخه اول برای این تو نسخه دوم عضو تیم نمیشن که برای نسخه سوم حتما زنده مونده باشن ... پس خیالت راحت باشه :cheesygri
برای من که ایميلی نيامد ! :eek:
ای بابا این که اميد نميشه ! برای نسخه 3 ميخوام چيکارش کنم؟! اون موقع ديگه پير شده :دی
منظورم این بود که تو همين نسخه 2 ديگه بر نميگرده؟ پس با این حرفی که سازنده ها زدن اونجا که با اشلی بحث ميکنيم در هيچ صورتی نميتونستيم راضيش کنيم که با ما بياد نه؟
ولی فکر کنم اینی که ميگی اشتباه باشه ، چون موقعی که من اشلی رو از دست دادم يکی از Slot هايی که بعدا توسط يار اضافه شده به تيم بايد پر ميشد ، سياه و غير قابل استفاده شد ( Disable شد! ) پس این مال کی بوده اگر اشلی کلا قرار نبوده جزئی از تيم باشه؟

برای من که ایميلی نيامد ! :eek:
ای بابا این که اميد نميشه ! برای نسخه 3 ميخوام چيکارش کنم؟! اون موقع ديگه پير شده :دی
منظورم این بود که تو همين نسخه 2 ديگه بر نميگرده؟ پس با این حرفی که سازنده ها زدن اونجا که با اشلی بحث ميکنيم در هيچ صورتی نميتونستيم راضيش کنيم که با ما بياد نه؟
ولی فکر کنم اینی که ميگی اشتباه باشه ، چون موقعی که من اشلی رو از دست دادم يکی از Slot هايی که بعدا توسط يار اضافه شده به تيم بايد پر ميشد ، سياه و غير قابل استفاده شد ( Disable شد! ) پس این مال کی بوده اگر اشلی کلا قرار نبوده جزئی از تيم باشه؟

نه من هر ده تا اسلایدو گرفتم خیالت راحت اشلی نداره ... من مصاحبشو دانلود کردم از این بابت که لیارا کیدن و اشلی عضو تیم نمیشن مطمئنم :biggrin1:
اون ایمیلم یکی دوتا سفر که بری و بیای برات میرسه ... شایدم رسیده و ردش کردی برو تو ایمیلای خونده شدتو یه نیگا بکن ...

نه من هر ده تا اسلایدو گرفتم خیالت راحت اشلی نداره ... من مصاحبشو دانلود کردم از این بابت که لیارا کیدن و اشلی عضو تیم نمیشن مطمئنم :biggrin1:
اون ایمیلم یکی دوتا سفر که بری و بیای برات میرسه ... شایدم رسیده و ردش کردی برو تو ایمیلای خونده شدتو یه نیگا بکن ...
اوکی دستت طلا جيگر .
حالا ميگی دليل غير فعال شدن اون اسلات چی ميتونه باشه؟! جای تعجب داره!

دوستان من یه مدته میخوام این بازی رو بگیرم ولی یه حسی بهم میگه نگیرش!!!!!
به نظر شما ارزش خریدن داره؟اون هم برای منی که به زبان انگلیسی تسلط کامل ندارم؟
یعنی اگه زبانم بد باشه تو بازی به مشکل بر میخورم؟

اوکی دستت طلا جيگر .
حالا ميگی دليل غير فعال شدن اون اسلات چی ميتونه باشه؟! جای تعجب داره!

نمیدونم برای منکه همش پر شد فک کنم اون یه دونه مال لژیون باشه که آخر بازی میاد توی تیمت ... بیشتر بهت نمیگم که اسپویل نشه فقط بگم این لژیون تهشه ... :biggrin1:

با سلام خدمت دوستان
این دکتراکیر هم باید یکی از اعضای تیمت باشه یا اون سربازش که توی یه مخزنی هست؟! آخه وقتی من رفتم پیشش گفت برو یکی را بکش وقتی برگشتم افتاده بود رو زمین نفله شده بود :confused:

با سلام خدمت دوستان
این دکتراکیر هم باید یکی از اعضای تیمت باشه یا اون سربازش که توی یه مخزنی هست؟! آخه وقتی من رفتم پیشش گفت برو یکی را بکش وقتی برگشتم افتاده بود رو زمین نفله شده بود :confused:

اصلش قرار بوده که دکتره بیاد تو گروهت ولی میمیره و اون کروگنی که خودش ساخته رو برات میذاره ... بعد این ماموریت مخزنشو انتقال میدن به موتور خونه حواست باشه که تا در مخزنو باز نکنی طرف نمیاد عضو گروهت بشه ... برو تو موتور خونه درشو باز کن تو حرف زدنا میتونی راضیش کنی که بیاد تو گروهت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or