).
نتونستم راضيش کنم که پيشم بمونه
، ديگه از دست رفته نه؟ ديگه بر نميگرده؟ ( تو اونجايی که اعضای گروهم رو نشون ميده ، Slot آخری سياه شده يعنی نميشه ديگه انتخابش کرد ، فکر کنم جای اشلی بوده! 
در مورد اشلی :
بالاخره خانوم خانومارو ديدم ، نامرده بی انصاف فقط به خاطر این سربروس لعنتی ولم کردنتونستم راضيش کنم که پيشم بمونه
، ديگه از دست رفته نه؟ ديگه بر نميگرده؟ ( تو اونجايی که اعضای گروهم رو نشون ميده ، Slot آخری سياه شده يعنی نميشه ديگه انتخابش کرد ، فکر کنم جای اشلی بوده!
اگه بعدش بری ایمیلاتو چک کنی میبینی که ازت معذرت خواهی کرده و گفته که شوکه شده و بوده و نمیدونسته چیکار کنه ... طبق گفته سازنده هام اصلا رمنس اینترستای نسخه اول برای این تو نسخه دوم عضو تیم نمیشن که برای نسخه سوم حتما زنده مونده باشن ... پس خیالت راحت باشه :cheesygri

برای من که ایميلی نيامد !
ای بابا این که اميد نميشه ! برای نسخه 3 ميخوام چيکارش کنم؟! اون موقع ديگه پير شده
منظورم این بود که تو همين نسخه 2 ديگه بر نميگرده؟ پس با این حرفی که سازنده ها زدن اونجا که با اشلی بحث ميکنيم در هيچ صورتی نميتونستيم راضيش کنيم که با ما بياد نه؟
ولی فکر کنم اینی که ميگی اشتباه باشه ، چون موقعی که من اشلی رو از دست دادم يکی از Slot هايی که بعدا توسط يار اضافه شده به تيم بايد پر ميشد ، سياه و غير قابل استفاده شد ( Disable شد! ) پس این مال کی بوده اگر اشلی کلا قرار نبوده جزئی از تيم باشه؟
اوکی دستت طلا جيگر .نه من هر ده تا اسلایدو گرفتم خیالت راحت اشلی نداره ... من مصاحبشو دانلود کردم از این بابت که لیارا کیدن و اشلی عضو تیم نمیشن مطمئنم :biggrin1:
اون ایمیلم یکی دوتا سفر که بری و بیای برات میرسه ... شایدم رسیده و ردش کردی برو تو ایمیلای خونده شدتو یه نیگا بکن ...
اوکی دستت طلا جيگر .
حالا ميگی دليل غير فعال شدن اون اسلات چی ميتونه باشه؟! جای تعجب داره!
با سلام خدمت دوستان
این دکتراکیر هم باید یکی از اعضای تیمت باشه یا اون سربازش که توی یه مخزنی هست؟! آخه وقتی من رفتم پیشش گفت برو یکی را بکش وقتی برگشتم افتاده بود رو زمین نفله شده بود :confused: