اقا به نظر شما بهترین کلاس بازی چی هست من این اولس سرباز رو برداشتم چون حوصلم نمیشه بیشتر از 1 بار برم تا اخرش 1 از این هم خوشم نمیاد میشه بگین کدوم بهتره ؟ یا چه قابلیت هایی پیدا میکنن
اقا به نظر شما بهترین کلاس بازی چی هست من این اولس سرباز رو برداشتم چون حوصلم نمیشه بیشتر از 1 بار برم تا اخرش 1 از این هم خوشم نمیاد میشه بگین کدوم بهتره ؟ یا چه قابلیت هایی پیدا میکنن
دوستان یه کمک به من میکنید!؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من امروز بازی رو خریدم....الان تو سفینه هستم....حالا باید چه کار کنم؟یعنی چه طور میتونم برم مرحله بعد؟
دست گلت درد نکنه...رفتم با سفینه ام دو تا سیاره(!!!!!) رو ترکوندمو برگشتم!!!راستش این بازی مرحله ای نیست شما یه ماموریت کلی داری که متوقف کردن کولکتوراس ... حالا برای اون ماموریت باید کارای مختلفی بکنی مثل پیدا کردن افراد برای گروه یا اماده کردن سفینه
سفینت یه نقشه داره که با استفاده از نقشه هه میتونی به همه سیاره ها سفر کنی یه ژورنالم داری که توی منو میتونی بهش دسترسی داشته باشی که توی اون نوشته برای هر قسمت هر ماموریت باید بری کدوم سیاره و کارتو از کجا شروع کنی ... بازی با اینکه ظاهرش پیچیدس خیلی سرراسته و با انگلیسی پایه میشه فهمید باید چیکار کرد
دست گلت درد نکنه...رفتم با سفینه ام دو تا سیاره(!!!!!) رو ترکوندمو برگشتم!!!
در کل پیدا کردن اینکه کجا باید بری خیلی سخته ولی هر چیزی هست روی همین نقشه هست...درسته؟؟؟
دمو آخر بازی یک سری سفینرو نشون میده که فکر کنم هدفهای شماره 3 باشن فقط سوالم اینه که سفینه های geth ها ست یا reaper هاست؟
اونا ریپران که اگه دقت کنی تو راسشون هاربینجر داره میاد جلو ... ظاهرا یه جورایی بلخره راهشونو به اینور باز کردن ... البته شایدم فقط یه صحنه نمادین باشه
دوستان من الان حدودا 9 ساعت بازی کردم. 6-7 تا مرحله رفتم ولی هنوز به شخصیت جدیده که کلش سبزه برخورد نکردم همون که عکسش تو همهی باکسشاتهای بازی هست.می خواستم بدونم اون در چه سیاره ایه؟![]()
دوستان من الان حدودا 9 ساعت بازی کردم. 6-7 تا مرحله رفتم ولی هنوز به شخصیت جدیده که کلش سبزه برخورد نکردم همون که عکسش تو همهی باکسشاتهای بازی هست.می خواستم بدونم اون در چه سیاره ایه؟![]()
دوستان 2 تا سوال داشتم!!
1- براي انتخاب ماموريت ها حتما بايد به ترتيب رفت و كاري كه گفته شده رو بايد انجام داد يا خودمون ميتونيم هر كدوم ساره ها رو خواستيم بريم؟؟!!
2- اين سياره هايي كه توش نميره و اسكن ميكنه اينا چيه؟؟!!
مرسي!
بچه ها شماره يك اين بازي چند ساعت گيم پلي داره ... چون من تمومش نكردم قبلا و ميخوام از اول بازي كنم