Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا به نظر شما بهترین کلاس بازی چی هست من این اولس سرباز رو برداشتم چون حوصلم نمیشه بیشتر از 1 بار برم تا اخرش 1 از این هم خوشم نمیاد میشه بگین کدوم بهتره ؟ یا چه قابلیت هایی پیدا میکنن

اقا به نظر شما بهترین کلاس بازی چی هست من این اولس سرباز رو برداشتم چون حوصلم نمیشه بیشتر از 1 بار برم تا اخرش 1 از این هم خوشم نمیاد میشه بگین کدوم بهتره ؟ یا چه قابلیت هایی پیدا میکنن

vanguard کلاس خیلی باحالیه توانایی Biotic charge داره که میتونه مسافت 30 40 متری رو تو کمتر از یه ثانیه طی کنه و با یه سرعت وحشتناک خودشو بکوبونه به دشمن

infiltrator ام یه کلاس جالبه که توانایی tactical cloak رو داره که میتونه برای چند ثانیه نامرئی بشه و اینطوری بره یه جایی قایم بشه یا دشمنو غافل گیر کنه

engineer هم توانایی استفاده از droid بهش اضافه شده که میتونه یه رباط کوچولوی پرنده احضار کنه که تو مبارزه کمکش کنه و در ضمن هنوز قابلیت هک کردن رباتای دشمنم داره که اینطوری میتونی به طور موقت تعداد اعضای تیمتو به 5 تا برسونی

شما که میخوای یکبار تموم کنی و از بازی خوشتم نمیاد با کلاس Soldier بازی کن . از بقیه کلاس ها بهتره .

پ.ن : پریروز بازیرو گرفتم و دائم در حال بازی کردن هستم !!:biggrin1: با کلاس Vanguard !

پسر عجب چیزیه !!!:biggrin1:

دوستان یه کمک به من میکنید!؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من امروز بازی رو خریدم....الان تو سفینه هستم....حالا باید چه کار کنم؟یعنی چه طور میتونم برم مرحله بعد؟

دوستان یه کمک به من میکنید!؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من امروز بازی رو خریدم....الان تو سفینه هستم....حالا باید چه کار کنم؟یعنی چه طور میتونم برم مرحله بعد؟

راستش این بازی مرحله ای نیست شما یه ماموریت کلی داری که متوقف کردن کولکتوراس ... حالا برای اون ماموریت باید کارای مختلفی بکنی مثل پیدا کردن افراد برای گروه یا اماده کردن سفینه

سفینت یه نقشه داره که با استفاده از نقشه هه میتونی به همه سیاره ها سفر کنی یه ژورنالم داری که توی منو میتونی بهش دسترسی داشته باشی که توی اون نوشته برای هر قسمت هر ماموریت باید بری کدوم سیاره و کارتو از کجا شروع کنی ... بازی با اینکه ظاهرش پیچیدس خیلی سرراسته و با انگلیسی پایه میشه فهمید باید چیکار کرد

راستش این بازی مرحله ای نیست شما یه ماموریت کلی داری که متوقف کردن کولکتوراس ... حالا برای اون ماموریت باید کارای مختلفی بکنی مثل پیدا کردن افراد برای گروه یا اماده کردن سفینه

سفینت یه نقشه داره که با استفاده از نقشه هه میتونی به همه سیاره ها سفر کنی یه ژورنالم داری که توی منو میتونی بهش دسترسی داشته باشی که توی اون نوشته برای هر قسمت هر ماموریت باید بری کدوم سیاره و کارتو از کجا شروع کنی ... بازی با اینکه ظاهرش پیچیدس خیلی سرراسته و با انگلیسی پایه میشه فهمید باید چیکار کرد
دست گلت درد نکنه...رفتم با سفینه ام دو تا سیاره(!!!!!) رو ترکوندمو برگشتم!!!
در کل پیدا کردن اینکه کجا باید بری خیلی سخته ولی هر چیزی هست روی همین نقشه هست...درسته؟؟؟

دست گلت درد نکنه...رفتم با سفینه ام دو تا سیاره(!!!!!) رو ترکوندمو برگشتم!!!
در کل پیدا کردن اینکه کجا باید بری خیلی سخته ولی هر چیزی هست روی همین نقشه هست...درسته؟؟؟

ببین راه آسون تر از ژورنال همون نقشس وقتی میری توی یکی از mass relay ها و مقصد و انتخاب میکنی بالای سیستمای مهم یه چیزایی نوشته بعضی وقتا مثلا اسم سیاره مهمی که توی سیستم هستو نوشته بعضی وقتام ماموریتی که داخل اون سیستم هستو نوشته مثلا اگه بالای یکی از اونا نوشته Recruit Archangel یعنی برای ماموریت پیدا کردن Archangel باید بری توی این سیستم وقتی واردش میشی این نوشته Recruit Archangel میاد بالای یکی از سیاره ها یعنی حالا باید بری توی این سیاره ... بعدش از اونجا دیگه اکثرا سریع میشه رفت سر ماموریت مربوط به اون سیاره

بازی مثل شماره یکش زیبا بود فقط یک سوالی که از وقتی بازی تموم کردم ذهنمو مشغول کرده xdantex گرامی که به نظر میاد تموم کرده و بقیه بچه ها هم که تموم کردن این سوال مارو جواب بدن.

آخر بازی:

دمو آخر بازی یک سری سفینرو نشون میده که فکر کنم هدفهای شماره 3 باشن فقط سوالم اینه که سفینه های geth ها ست یا reaper هاست؟

دمو آخر بازی یک سری سفینرو نشون میده که فکر کنم هدفهای شماره 3 باشن فقط سوالم اینه که سفینه های geth ها ست یا reaper هاست؟

اونا ریپران که اگه دقت کنی تو راسشون هاربینجر داره میاد جلو ... ظاهرا یه جورایی بلخره راهشونو به اینور باز کردن ... البته شایدم فقط یه صحنه نمادین باشه

دوستان من الان حدودا 9 ساعت بازی کردم. 6-7 تا مرحله رفتم ولی هنوز به شخصیت جدیده که کلش سبزه برخورد نکردم همون که عکسش تو همهی باکسشاتهای بازی هست
image.php
.می خواستم بدونم اون در چه سیاره ایه؟

اونا ریپران که اگه دقت کنی تو راسشون هاربینجر داره میاد جلو ... ظاهرا یه جورایی بلخره راهشونو به اینور باز کردن ... البته شایدم فقط یه صحنه نمادین باشه

ممکنه نمادین هم باشه به هر حال باید تا Dec 2011 صبر کنیم تا بفهمیم یکم طولانی به نظر میاد :hurted:

ممنون

دوستان من الان حدودا 9 ساعت بازی کردم. 6-7 تا مرحله رفتم ولی هنوز به شخصیت جدیده که کلش سبزه برخورد نکردم همون که عکسش تو همهی باکسشاتهای بازی هست
image.php

دوست من اسمش Thane Krios (Assassin) خاطرم نیست اسم سیاره چی بود راستیتش توجه نکردم شما توی Map نگاه کن روی یکی از سیاره ها نوشته Recruit Assassin اگه اشتباه نکنم یا نوشتهRecruit Thane Krios ولی به احتمال زیاد همون Assassin هر کدوم نوشته اونجاست.

Last edited by a moderator:
image.php

اسمش thane هست و جزو گروه دومیه که اسمش برای عضویت توی گروه بهت داده میشه ... توی سیاره Illium هستش و قسمت مربوط بهش توی دیسک دوم بازیه ...

دوستان 2 تا سوال داشتم!!
1- براي انتخاب ماموريت ها حتما بايد به ترتيب رفت و كاري كه گفته شده رو بايد انجام داد يا خودمون ميتونيم هر كدوم سياره ها رو خواستيم بريم؟؟!!
2- اين سياره هايي كه توش نميره و اسكن ميكنه اينا چيه؟؟!!
مرسي!

آخرین ویرایش:
دوستان 2 تا سوال داشتم!!
1- براي انتخاب ماموريت ها حتما بايد به ترتيب رفت و كاري كه گفته شده رو بايد انجام داد يا خودمون ميتونيم هر كدوم ساره ها رو خواستيم بريم؟؟!!
2- اين سياره هايي كه توش نميره و اسكن ميكنه اينا چيه؟؟!!
مرسي!

1- نه هیچ ترتیب خاصی نداره و شما میتونی هرجوری که دوست داری مراحل رو بری .

2- شما برای Upgrade کردن کلا هر چیزی ( تفنگ - Normandy - Biotics ) نیاز به چهار نوع مواد معدنی داری ( Palladium - Platinum - Element Zero - Iridium ) . شما باید این مواد رو با Scan کردن همین سیاره ها و انداختن سفینه های اکتشافی ( Probe ) بر روی این سیاره ها اینهارو تهیه کنی .
البته بهضی از جعبه ا هم هستن که این مواد رو تو خودشون دارن ولی راه اصلی همونیه که گفتم .

بچه ها شماره يك اين بازي چند ساعت گيم پلي داره ... چون من تمومش نكردم قبلا و ميخوام از اول بازي كنم

اگر بخوای فقط خط داستانی اصلیرو بری حدود 10 ساعت !

پ.ن : بالاخره 1 بار تموم کردم !!!:biggrin1: فقط میتونم بگم فوق العاده بود !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or