میدونم اون کد که تو دفترچه هست یکیه.شما میگی بازی کپی منم میگم ریجن بازی کپیت رو باید بدونی اگه با زیجن dlc هایی که dl کردی یکی باشه میتونی بازی کنی dlc ها رو.
میدونم اون کد که تو دفترچه هست یکیه.شما میگی بازی کپی منم میگم ریجن بازی کپیت رو باید بدونی اگه با زیجن dlc هایی که dl کردی یکی باشه میتونی بازی کنی dlc ها رو.
سلام دوستان من بازیرو برای ps3 خریدم.میخواستم بدونم این 6 ساعت که روی قاب بازی زده داخل بازی هست یا باید دانلود بشه؟ راستی یه کد داخل جعبه بازی هست اون چی هست؟ ممنون میشم پاسخ دهید.
سلام دوستان من بازیرو برای ps3 خریدم.میخواستم بدونم این 6 ساعت که روی قاب بازی زده داخل بازی هست یا باید دانلود بشه؟ راستی یه کد داخل جعبه بازی هست اون چی هست؟ ممنون میشم پاسخ دهید.
درود . دوستان من بازی رو تهیه کردم به امید اون Intractive comic ... چون شماره یک رو بازی نکردم و برام هم خیلی مهمه از بازی و داستانش سر در بیارم ولی از شانس من و دزد بودن EA این کد من Expired شده ( تا 1 January وقت داشته ) .... میخواستم ببینم کسی از بچه ها کد رو داره یا تو اکانتش زده بده به من هم بزنم . اگه کسی با این کار مشکلی نداره به من بگه . مرسی .