Mass Effect 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از بزرگترین اشتباهام خرید این بازی بود !
اصلا با این سبک حال نمی کنم اصلا .

یکی از نکاتی که خودم هم متوجه شدم ناسازگار بودن بازی با بعضی افرادِ ... بعضی از دوستان من هم همین مشکلُ داشتن ، کسی که میره طرف ME فرای درنظر گرفتن تعریفات باید بدونه بخش بسیار اعظمی از بازی در دیالوگ ها و جواب دادنشون میگذره که شاید حتی نصف زمان بازی رو صرف گشت و گذار و صحبت با افراد مختلف بگذرونید | مسئله دوم اینکه بازی صرفا یک TPS خالص نیست و ترکیبی از المان های شوتر و سبک RPG ـه ! که خب استراتژی های مختلف رو باید بازیباز برای خودش و همراهانش در هر لحظه با توجه موقعیتش بکار بگیره | نظر شخصی من این که این گیم بازیِ همگانی نیست .

یکی از نکاتی که خودم هم متوجه شدم ناسازگار بودن بازی با بعضی افرادِ ... بعضی از دوستان من هم همین مشکلُ داشتن ، کسی که میره طرف ME فرای درنظر گرفتن تعریفات باید بدونه بخش بسیار اعظمی از بازی در دیالوگ ها و جواب دادنشون میگذره که شاید حتی نصف زمان بازی رو صرف گشت و گذار و صحبت با افراد مختلف بگذرونید | مسئله دوم اینکه بازی صرفا یک TPS خالص نیست و ترکیبی از المان های شوتر و سبک RPG ـه ! که خب استراتژی های مختلف رو باید بازیباز برای خودش و همراهانش در هر لحظه با توجه موقعیتش بکار بگیره | نظر شخصی من این که این گیم بازیِ همگانی نیست .

دقیقا از اون بازی هایی هست که باید حوصله خیلی زیادی داشته باشی!

درود ، گزارشهایی به گوش رسیده مبنی بر این که بازی مشکل Save داره ! یعنی فایل های Save بعد یه مدت Corrupt میشن :( کسی به این مشکل بر نخورده ؟
پ.ن : دوست عزیز از کجا خریدی ؟!:دی

دقیقا از اون بازی هایی هست که باید حوصله خیلی زیادی داشته باشی!

همینه ... همونطور که گفتی بازی حوصله میطلبه خیلی !

درود ، گزارشهایی به گوش رسیده مبنی بر این که بازی مشکل Save داره ! یعنی فایل های Save بعد یه مدت Corrupt میشن :( کسی به این مشکل بر نخورده ؟
پ.ن : دوست عزیز از کجا خریدی ؟!:دی

دروُد

نسخه هک شده روی فریمورها یا نسخه اُریج ؟! اگه Report ـها نسبت به نسخه اُریج باشه احتمالا با یک آپدیت مشکل رو درست کنند (البته در صورت همگانی بودن) | در مورد هک هم باید صبر کنی تا راه حل مشکل رو برادران اونورِ آبی منتشر کنند !
با اجازه ... اگه اشتباه نکنم این دوستمون در ایران نیستن !

همینه ... همونطور که گفتی بازی حوصله میطلبه خیلی !
دروُد

نسخه هک شده روی فریمورها یا نسخه اُریج ؟! اگه Report ـها نسبت به نسخه اُریج باشه احتمالا با یک آپدیت مشکل رو درست کنند (البته در صورت همگانی بودن) | در مورد هک هم باید صبر کنی تا راه حل مشکل رو برادران اونورِ آبی منتشر کنند !
با اجازه ... اگه اشتباه نکنم این دوستمون در ایران نیستن !
هک شدش مشکلی نداره ! درست مثل Lords of Shadow ! :دی که نسخه اوریجش مشکل داشت (برا من نداشت البته !) اما کپیش مث مرد سالم بود !:دی
من دیروز خبرشو تو 247 خوندم .

هک شدش مشکلی نداره ! درست مثل Lords of Shadow ! :biggrin1: که نسخه اوریجش مشکل داشت (برا من نداشت البته !) اما کپیش مث مرد سالم بود !:biggrin1:
من دیروز خبرشو تو 247 خوندم .

خب اگه اینطور میگی باشه و درصد گزارش ها بالا بره حتما با یک آپدیت برای بازی مشکل رو رفع میکنه ... بنظرم کمی صبر کن بعد روشن شدن موضوع بازی رو بخر ... (البته اگه قصد اُریج داری شما :biggrin1:)

ایضا بنظر میرسه (درواقع من همچین فکر میکنم) علاقه وافر به LOS داری شما :d

مشکل Save LoS با یک پچ 16 مگی حل شد. مشکل Save برای ME2 مشکل همگانی نیست اما خیلی خطرناکه چون کل Save Autosave هارو با هم Corrupt می کنه. بهترین راه حل هم اینه که مدت زیادی باهاش بازی نشه تا Freeze نکنه ( تو فروم های Bioware خوندم کسایی که با این مشکل مواجه شدند هر کدوم بین 6 تا 8 ساعت متداوم پای بازی بودند. حالا اگر بشه یکشنبه بازی برسه دستم ...

خوب پچ ME2 در راه هست. این از اعلامیه Bioware :

Hello everyone

First, we are sorry some of you have had problems playing Mass Effect 2 on the Playstation 3 and want to thank you all for providing feedback on our forums on both the freezing and resulting save game issue that some of you have experienced. The information and support you have provided has helped the development team to build the latest patch. We're currently testing the patch thoroughly, we expect to be finished our quality passes on Friday. This patch is then being delivered to Sony ASAP for verification and distribution. We will announce as soon the patch is available. Please see the below patch notes for a complete list of what will be included:

Patch Notes
-Fixed a crash related to memory fragmentation. This fix will also resolve the crashing that corrupted Save Games.
-Slightly improved load times and level streaming.
-Added some telemetry to better improve future titles.
-Updated some strings to fix spelling mistakes (Sorry Kaidan!)
-Fixed the picture frame in Shepard's Cabin to accurately reflect your love interest choices in Mass Effect: Genesis.
-Fixed a rare crash in the PSN version in Shepard's Cabin.

patch می خوام چیکار:دی البته ممنون بابت خبری که قرار دادی چون خیلی مهم هستش. این طور هم که گفته فایل های خراب مثل اینکه با اومدن این patch درست میشند.

کسی میدونه بازی رو از کجا میشه با قیمت خوب تهیه کردش؟ من چند جا پرسیدم یا نداشتن یا قیمت ها خیلی خوشحال بود. اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره لطف کنه به من یک pm بزنه. ممنون

بچه ها مگه نمی تونید از PS Store بگیرید اوونجا 59.99$ه .
خوب اگه از PSN بگیریم که خیلی گرون تر در میاد. بازی حجمش نزدیک 10-11 گیگ هست که اگه اینترنت نامحدود نداشته باشی خرجش حداقل 20 تومان برای اون مقدار حجم میشه. دانلودش هم چند روز طول میکشه. نکته بعدی هم خرید یک PSN Card هست که باید یکی 50 دلاری و یکی هم 20 دلاری باشه که قیمتش فکر کنم در بهترین حالت 85 تومان میشه. حالا به نظرت 105هزار تومان خرج کنی و بازیت قاب و دفترچه نداشته باشه و رو هاردت باشه ارزش داره؟:دی

من که راحت نسخه کپیش رو گرفتم و الان هم دارم DLC هاش رو میرم ، چون قبلا خودش رو روی PC تموم کرده بودم. بنظرم بازی پیشرفت خوبی از نظر گرافیکی نسبت به نسخه های PC و 360 داشته ولی بعضی از DLC هاش زیاد داستان جالبی ندارند و فقط برای وقت پرکردن بدرد میخورن ، مهم ترین دلیلی که منو به خرید این نسخه ترغیب کرد import کردن سیوهای بازی برای نسخه سوم هست.

خوب این بازیو تو امارات هم نیست و تا امروز هیچ کسی فعلا نیاورده تو ایران. از دوستان عزیز خواهشمندم اگر اثری از این بازی تو ایران دید همین جا اعلام کنید و یا بهم PM بدید . . . ای بابا :(

خوب این بازیو تو امارات هم نیست و تا امروز هیچ کسی فعلا نیاورده تو ایران. از دوستان عزیز خواهشمندم اگر اثری از این بازی تو ایران دید همین جا اعلام کنید و یا بهم PM بدید . . . ای بابا :(

من اتفاقا امروز پرسیدم ... گفتن خریدن و در حال وارد کردن هستن ... حالا این پروسه چقد طول داره نمیدونم ...

اگه خبرش برسه که وارد شده حتما اعلام میکنم... به خصوص اینکه الان هم داستان داریم برای گیر آوردنش ...

برهان ناناز هم میخواست بخره :d این که هرچی باشه میخره :d ... DS2 ... Harry Potter ... Saw :| و ... وای سرم درد گرفت :-o

• Like
Reactions: Fëanor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or