Mass Effect 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب این مشکل خراب شدن Save گریبان مارو هم گرفت. البته خیلی عجیب بود چون من نه با هنگی مواجه شدم نه چیزی. فقط بعد از اینکه امروز دستگاهو روشن کردم دیدم همه Save ها Corrupt شده.

خوب این مشکل خراب شدن Save گریبان مارو هم گرفت. البته خیلی عجیب بود چون من نه با هنگی مواجه شدم نه چیزی. فقط بعد از اینکه امروز دستگاهو روشن کردم دیدم همه Save ها Corrupt شده.
save خودت رو پاک نکن و اگه هنوز آپدیت نیومده و نمی تونی دانلود کنی صبر کن تا بیادش. چون تو متن خبری که دادن بودن گفته شده بود که فایل های خراب درست میشه و نیازی نیست بازی رو از اول برید.

• Like
Reactions: .:DEMON LORD:.
مرسی برهان جان. آره می دونم منم پاکشون نکردم. هنوز آپدیت نیومده ولی من از اول یه پروفایل دیگه شروع کردم فعلا تا ببینم چی میشه.
فقط یه نصیحت اینه که زمان هایی که مجبورید چندین Loading انجام بدید ( مثل سر زدن به قسمت های مختلف SR-2 Normandy ) همیشه یه باز از بازی خارج و دوباره وارد شوید. مثلا 1.5 تا 2 ساعت.

این dlc های بازی کجاشه؟
3 تا DLC اصلی همراه خود بازیه :
  1. Kasumi Stolen Memory : اول سراغ ترمینال شخصی Shepard بروید و نامه را در مورد اون بخونید و به citidal بروید.
  2. Overlord : سراغ ترمینال شخصی Shepard بروید و پس از خوندن email مربوط به overlord به محل مشخص شده در galaxy map بروید.
  3. Shadow Broker's Lair باید Liara را ملاقات کنید و ماموریت های مربوط به اونو انجام بدهید و در دنباله Liara این ماموریت را به شما خواهد داد.
برای Zaeed و Firewalker و Normandy's Crash site باید Redeem Code که داخل جعبه هست داخل Main Menu وارد کنید و Cerberus Pack را که 675MB هست را دانلود کنید. به همین ترتیب قسمت اول و دوم عمل کنید.

3 تا DLC اصلی همراه خود بازیه :
  1. Kasumi Stolen Memory : اول سراغ ترمینال شخصی Shepard بروید و نامه را در مورد اون بخونید و به citidal بروید.
  2. Overlord : سراغ ترمینال شخصی Shepard بروید و پس از خوندن email مربوط به overlord به محل مشخص شده در galaxy map بروید.
  3. Shadow Broker's Lair باید Liara را ملاقات کنید و ماموریت های مربوط به اونو انجام بدهید و در دنباله Liara این ماموریت را به شما خواهد داد.
برای Zaeed و Firewalker و Normandy's Crash site باید Redeem Code که داخل جعبه هست داخل Main Menu وارد کنید و Cerberus Pack را که 675MB هست را دانلود کنید. به همین ترتیب قسمت اول و دوم عمل کنید.

یعنی اون 3تای اولو باید تو خود بازی فعال کنم؟
3 تای دوم با کد باز میشن.
و 675 مگ رو جداگونه دانلود کنم و یک dlc جدید رو فعال کنم....

675 مگ رو چجوری دانلود کنم؟؟؟

یعنی اون 3تای اولو باید تو خود بازی فعال کنم؟
3 تای دوم با کد باز میشن.
و 675 مگ رو جداگونه دانلود کنم و یک dlc جدید رو فعال کنم....

675 مگ رو چجوری دانلود کنم؟؟؟
3 تای اول داخل خود بازی هستند نیازی به فعال سازی نمی خواد. Cerberus Pack را اگر بازیتو تازه و Original خریده باشی Redeem Code داخل جعبه بازی هست که اولین زمانی که وارد بازی می شی و به PSN وصل شدی ازت می خواهد که کد وارد کنی و اتوماتیک خودش دانلود می کنه.
دوستانی که بازیو گرفتن بیان یکم در مورد بازی توضیح بدن لطفا...
بازی دقیقا مثل نسخه های X360 و PC هست که پارسال اومد که داخل همین فروم در موردشون توضیح داده شده تنها تفاوت وجود گرافیک متفاوت - به همراه داشتن DLC های مهم است.

interactive comic که برای نسخه اول بازی بود، کجاش هست؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم !
داخل Cerberus Pack هست. یعنی باید اون 675MB دانلود کنی با کدی که داخل جعبه هست. وقتی بازی شروع بشه و Normandy از بین بره و Shepard پرت بشه تو فضا Comic بصورت اوتوماتیک از اونجا شروع میشه.

داخل Cerberus Pack هست. یعنی باید اون 675MB دانلود کنی با کدی که داخل جعبه هست. وقتی بازی شروع بشه و Normandy از بین بره و Shepard پرت بشه تو فضا Comic بصورت اوتوماتیک از اونجا شروع میشه.
عجب ادمای احمقین چرا تو خود دیسک نزاشتن شاید به بنده ی خدایی اینترنت نداشت:d

اون یکدونه تروفی مربوط به DLC مال کدومه ؟ از اینا که تو خود دیسک هست یا اونی که باید دانلود کرد؟
تو گرفتن پلات تاثیر داره ؟ :d

• Like
Reactions: Quarantine
عجب ادمای احمقین چرا تو خود دیسک نزاشتن شاید به بنده ی خدایی اینترنت نداشت:d
از اول قرار بود روی خود دیسک باشه ولی خوب تصمیمشون عوض شد تا مردم مجبور بشن اونایی هم که بازیو کرایه می کنند Cerberus Code را بخرند.

اون یکدونه تروفی مربوط به DLC مال کدومه ؟ از اینا که تو خود دیسک هست یا اونی که باید دانلود کرد؟
تو گرفتن پلات تاثیر داره ؟ :d
یه دونه تروفی Bronze هست مال Zaeed که داخل Cerberus Pack هست و باید دانلود بشه اما فکر نکنم در پلات تاثیری داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or