Mass Effect 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تازه بازی رو خریدم یه سوال واسم پیش اومده
الان DLC ها روی بازی هست درسته؟ پس چرا تو PSN دارن میفروشن اینا رو
قضیه چیه؟
نه همه DLC ها نیست. حجم بالا هاش و مهم ها هست : Lair of the shadow Broker - Kasumi's Stolen memory و Overlord و Dragon Blood Armor .
اون کدی که توی جعبه هست می تونی Cerberus Pack را یکبار دانلودکنی که شامل:
Cerberus Armor و Shotgun و Zaeed Massani و ماموریتش و ماموریت Normandy Crash site به اضافه چند تا اسلحه. کسایی که بازیو نو نمی خرن باید 15$ بدن. بقیه DLC ها هم مال Armor های مختلف و لباس های مختلف و اسلحه ها برای هم تیمی ها و خود Shepard هست که همه باید بخرن .

نه همه DLC ها نیست. حجم بالا هاش و مهم ها هست : Lair of the shadow Broker - Kasumi's Stolen memory و Overlord و Dragon Blood Armor .
اون کدی که توی جعبه هست می تونی Cerberus Pack را یکبار دانلودکنی که شامل:
Cerberus Armor و Shotgun و Zaeed Massani و ماموریتش و ماموریت Normandy Crash site به اضافه چند تا اسلحه. کسایی که بازیو نو نمی خرن باید 15$ بدن. بقیه DLC ها هم مال Armor های مختلف و لباس های مختلف و اسلحه ها برای هم تیمی ها و خود Shepard هست که همه باید بخرن .
یعنی الان تمام DLC مراحل اضافه تو دیسک و کد هست درسته؟

واقعا بازی یه شاهکار به تمام معنا هست
کسی هست راجع به شخصیت ها ی فرعی (همون اعضای تیم شپرد) یکم توضیح بده
البته اون کمیکی که اول بازی هست رو دیدم ولی توضیحاتش خیلی مختصر بود در این ضمینه!

با سلام
من همون اولاي بازي اونجاي كه سفينه رو تحويل ميگيره گير كردم بايد چيكار كنم 4 طبقه رو هر چي ميگردم نمي دونم چيكار كنم؟

سلام اقا من امروز موفق شدم اين بازي رو بالاخره بعد از سرويس كردن بازار پيدا كنم بازي بسياركمياب هست
اگه ممكنه بگيد چه حوري بايد زير نويس بازي رو بيارم؟؟
آپشن رو زير رو كردم ولي پيدا نكردم

با عرض معذرت . من نسخه کپیه بازی رو دارم . البته خودم ارجینالشو بازی کردم . میخواستم ببینم این dlc ها که تو پک بازی هست تو نسخه کپی نمیشه اونا رو اجرا کرد ؟

با عرض معذرت . من نسخه کپیه بازی رو دارم . البته خودم ارجینالشو بازی کردم . میخواستم ببینم این dlc ها که تو پک بازی هست تو نسخه کپی نمیشه اونا رو اجرا کرد ؟

باید ریجن بازی کپیت با ریجن dlc ها یکی باشه تا dlc هارو پیدا کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or