انشالا Playthrough بعدی برای Comic. ولی می تونی الان دانلودش کنی برای Zaeed و Firewalker و Normandy Crash site و چندتا اسلحه و Armor.من اون پک رو DL نکردم ولی بازی کردم خیلی هم پیش رفتمحالا چیکار کنم ؟!
![]()
نه همه DLC ها نیست. حجم بالا هاش و مهم ها هست : Lair of the shadow Broker - Kasumi's Stolen memory و Overlord و Dragon Blood Armor .من تازه بازی رو خریدم یه سوال واسم پیش اومده
الان DLC ها روی بازی هست درسته؟ پس چرا تو PSN دارن میفروشن اینا رو
قضیه چیه؟
یعنی الان تمام DLC مراحل اضافه تو دیسک و کد هست درسته؟نه همه DLC ها نیست. حجم بالا هاش و مهم ها هست : Lair of the shadow Broker - Kasumi's Stolen memory و Overlord و Dragon Blood Armor .
اون کدی که توی جعبه هست می تونی Cerberus Pack را یکبار دانلودکنی که شامل:
Cerberus Armor و Shotgun و Zaeed Massani و ماموریتش و ماموریت Normandy Crash site به اضافه چند تا اسلحه. کسایی که بازیو نو نمی خرن باید 15$ بدن. بقیه DLC ها هم مال Armor های مختلف و لباس های مختلف و اسلحه ها برای هم تیمی ها و خود Shepard هست که همه باید بخرن .
برو روی Galaxy Map و Omega station انتخاب کن. Galaxy Map همون نقشه کهکشان Deck 2با سلام
من همون اولاي بازي اونجاي كه سفينه رو تحويل ميگيره گير كردم بايد چيكار كنم 4 طبقه رو هر چي ميگردم نمي دونم چيكار كنم؟
آگه اشتباه نکنم باید بری تو قسمت video و از اونجا subtitle رو on کنی.هيشكي نيست يه كمكي به ما بده
با عرض معذرت . من نسخه کپیه بازی رو دارم . البته خودم ارجینالشو بازی کردم . میخواستم ببینم این dlc ها که تو پک بازی هست تو نسخه کپی نمیشه اونا رو اجرا کرد ؟