Mass Effect 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من dlcهای تو پکه بازی رو میگم . خوب ریجنشون مطمئنن یکی هست دیگه
میدونم اون کد که تو دفترچه هست یکیه.شما میگی بازی کپی منم میگم ریجن بازی کپیت رو باید بدونی اگه با زیجن dlc هایی که dl کردی یکی باشه میتونی بازی کنی dlc ها رو.

میدونم اون کد که تو دفترچه هست یکیه.شما میگی بازی کپی منم میگم ریجن بازی کپیت رو باید بدونی اگه با زیجن dlc هایی که dl کردی یکی باشه میتونی بازی کنی dlc ها رو.
من اون dlc هایی که تو پکه بازی هست رو میگم . دیگه اونا رو که نمیخواد دانلود کنیم ؟ یا میخواد ؟

سلام دوستان من بازیرو برای ps3 خریدم.میخواستم بدونم این 6 ساعت که روی قاب بازی زده داخل بازی هست یا باید دانلود بشه؟ راستی یه کد داخل جعبه بازی هست اون چی هست؟ ممنون میشم پاسخ دهید.

سلام دوستان من بازیرو برای ps3 خریدم.میخواستم بدونم این 6 ساعت که روی قاب بازی زده داخل بازی هست یا باید دانلود بشه؟ راستی یه کد داخل جعبه بازی هست اون چی هست؟ ممنون میشم پاسخ دهید.

اره اون 6 ساعت که زده همون dlc ها هستند اون کد رو تو psn بزن تا dl بشن بعد بشین و لذت ببر

درود . دوستان من بازی رو تهیه کردم به امید اون Intractive comic ... چون شماره یک رو بازی نکردم و برام هم خیلی مهمه از بازی و داستانش سر در بیارم ولی از شانس من و دزد بودن EA این کد من Expired شده ( تا 1 January وقت داشته ) .... میخواستم ببینم کسی از بچه ها کد رو داره یا تو اکانتش زده بده به من هم بزنم . اگه کسی با این کار مشکلی نداره به من بگه . مرسی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or