Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
برو بچس سلام :laughing:
بنا به دلایلی بعضی از دوستان یا بهتر بگم همه ی دوستان وقتی بازیرو تموم میکنن دوس دارن یه بار هم با ترینر این بازی کار کنن و حالشو ببرن :cheesygri
خوب منم یه ترینر معرفی میکنم حالشو ببرید
همه میدونید که بازیهای به روز ترینرهای پولی دارن و غیر رایگانند و نسخه های نا کار امد و نیمه کاره هم رایگان هست که به درد ما ها نمیخوره

ب
این ترینر شامل مشخصات زیره
F1 - Enable Power Cooldown
F2 - Disable Power Cooldown
F3 - God Mode

F8 - Take screenshot (WHY is this missing from the vanilla game?)

Numpad

0 - Fly/noclip
1 - Walk
2 - Flycam
3 - Min. Paragon
4 - Max. Paragon
5 - Min. Renegade
6 - Max. Renegade
7 - Set credits to 500,000
8 - Set minerals to 500,000
9 - Level up (+1000xp)

طریقه کارکردشم اینه که پوشه BioGame تو پوشه نصب بازی کپی میکنید به همین سادگی

حجم فایل 141 کیلو
زیپ هم هست
یه نکته دیگه -----بابا حد اقل قضیه پست قبلیم نکنید یه محلی هم به ما هم بزارین یه تشکری چیزی که منم دوباره از این کارا بکنم laughing:

سلام لطفا یکی این رو جای دیگه اپلود کنه اخه نمیشه دانلودش کرد ممنون میشم

من به Paragon احتیاج دارم پس اگر کسی ترینر دیگری هم سراغ داره بذاره ممنون میشم

سلام تو این سیاره omega که یارو ها توش 6 تا چشم دارن و با یه زن که سرش آبیه صحبت میکنیم باید چیکار کنیم؟
لطفا توضیح بدید که کجا باید بریم؟
من دو تا منظومه رو 100 درصد کردم فقط اون مونده تا برم سراغ بقیه.تو هر منظومه که توسط اون سفینه با سرعت میریم طرفش چند تا مرحله اصلی وجود داره؟
مرسی.

جان من جواب بدید.
گیرم اساسی...

کرک این DLC ها رو میشه بذارید؟
یکی گذاشته بود اما لینک مثل اینکه بریک شده، میشه دوباره بذارید؟!

ماشالا شلوغ بودا ما که اومدیم یه پست دادیم خلوت شد :|
همه ی اون کارایی رو که گفته بودید کردم ولی نشد و هنوز همون Error رو میده توی بازی.
البته کرکی که من دارم یه فایله به نام BioPersistentEntitlementCache که توی این آدرس باید کپی بشه:
C:\Users\your User name\Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config
اما جواب نمیده
ویندوزم هم 7 64bitـی هستش.

ممنون از لطفتون....من واقعا دنبال یه ترینر بودم که پاراگون ها رو بالا ببره....فقط اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید چون الان فقط کاربران عضو پرمیوم توانائی دانلود این ترینر رو دارن...

خوب برو بچ من این فایلو از اینجا گرفتم خوب جای دیگه هم نمیتونم بنا به دلایلی به هر حال برید اینجا لینکه دانلودشه تا بزنید فقط باید سیوش کنید اینم به خاطر اونایی که عشق این بازی ان :cheesygri
http://cheathall.playground.ru/2/5/me2_h4x.rar

سلام
بچه‌ها یکی یکم توضیح به من بده! بعد از خوندن این تاپیک متوجه شدم تازه با چه بازی پیچیده‌ای مواجه شدم!
43.gif

راستیتش من تازه شروع به بازی کردم و از هیچ چیزی از این بازی سر در نمیارم! این loyalty، اینکه اصلآ چه جوری باید بفهمی کی بهت وفادار هست یا افراد وفادار رو جمع کنی دورت! اصلآ داستان بازی چه جوریه و کی به کیه! و اصلآ این probes که میخری به چه دردی میخوره؟! این سوخت سفیه چه جوری کم میشه یا سفینه چخ جوری آپگرید میشه! لطفآ یکی یه توضیح درست حسابی به من بده، تو رو خدا نگید برو فلان پست رو بخون، که همه‌ی پست های اینجا رو خوندم. الان هم Omega بودم و به عنوان اولین مرحله یه یارو تک تیراندازِ که لباس ابی تنش بود رو نجات دادم، نکته‌ی بعدی اینکه این Sheperd رو چرا همه می‌شناسن؟!
23.gif
کی با کی دشمنه و ...
من کاملآ درباره این بازی گنگم و هیچ چیز نمی‌دونم. کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــک!
20.gif

چه‌ها یکی یکم توضیح به من بده! بعد از خوندن این تاپیک متوجه شدم تازه با چه بازی پیچیده‌ای مواجه شدم!
راستیتش من تازه شروع به بازی کردم و از هیچ چیزی از این بازی سر در نمیارم! این loyalty، اینکه اصلآ چه جوری باید بفهمی کی بهت وفادار هست یا افراد وفادار رو جمع کنی دورت! اصلآ داستان بازی چه جوریه و کی به کیه! و اصلآ این probes که میخری به چه دردی میخوره؟! این سوخت سفیه چه جوری کم میشه یا سفینه چخ جوری آپگرید میشه! لطفآ یکی یه توضیح درست حسابی به من بده، تو رو خدا نگید برو فلان پست رو بخون، که همه‌ی پست های اینجا رو خوندم. الان هم Omega بودم و به عنوان اولین مرحله یه یارو تک تیراندازِ که لباس ابی تنش بود رو نجات دادم، نکته‌ی بعدی اینکه این Sheperd رو چرا همه می‌شناسن؟! کی با کی دشمنه و ...
من کاملآ درباره این بازی گنگم و هیچ چیز نمی‌دونم. کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــک!

تمام سوالات شما جواب داده شده
فقط کافیه چند صفحه قبل رو نگاه کنید
نکته‌ی بعدی اینکه این Sheperd رو چرا همه می‌شناسن؟!
تو شماره قبل اولین انسانی بود که به عنوان specter انتخاب شد و citidal و مردمش رو نجات داد

با سلام خدمت همگی از عنوان مطلب معلومه می خوام چی بگم من یه توضیح کلی میدم دوستان هم بعد از من یه مطالب تکمیلی بزارن که این صفحه تمام گیمرها رو جذب کنه چون بازی یکم گنگ و گسترده هست و با سرچ کردن راهنمای کاملی تو وب نیست که پاسخ سوالهای گیمرهای این بازی زو جواب بده از همگی پیشاپیش تشکر میکنم

قبل از هر کاری باید بازی رو تهیه کنید که 4 دی وی دی هستش که کلا هیچ شرکت ایرانی اونو فعلابیرون نداده و یک اوتوران کاملا انگلیسی داره و الان تو بازار پره بقیه بازیها که زیره 4تا سی دی هستن به درد نمی خورن و ازشون زده شده یا مثل دوستمون که گفت گیر داره و باگ داره یا بهتر بگم اونا اینترنتی هستن و ازمایشی

حالا میریم سراغ خود بازی که اولش باید نوع پست خودتون رو مشخص کنید که توصیه من ا ینه که خودتونو سرباز کنید برا سلاح هاتون و پیشرفتتون بهتره
مراحل بعدی سلیقه ای هست
حالا حال و هوای بازی رو یه مقدار توضیح میدم
در این بازی یا این سبک ها زبان حرفه اولو میزنه و به لذته بازی چند برابر اضافه میکنه بعد تو این بازی محیط بسیار گسترده هست که حتما برا صد ردصد کردن بازی باید حد اقل 20 ساعت وقت بزارید و کلی چیز یاد بگیرید (این بازی منو یاد بازی اسپور میندازه که خیلی شبیه اونه که تو فضا تو کره ها و تو ساختومنها میشه رفت و ماموریت انجام داد )
در ابتدای بازی شما باید روش بازی کردنو یاد بگیرید و اینکه چطور پیش برید
اول از همه ماموریتهای شما تو فضا زیر اسم سیاره ها نو شته شده که اونا ماموریتهای اصلی بازی ان و تو منو یه گزینه هست(ژورنال ) که اطلاعاته تکمیلی ماموریتها رو میشه اونجا دید
دوم اینکه برای پیشرفت کردن دو گزینه مودبانه و خشن پیش(پاراگون و رن گید) رو دارین که پیشنهاد می کنم مودبانه رو پر کنید البته خشن هم حسن های خودشو داره این کارو در صحبت کردن با افراد می تونید انجام بدید و در پایانه بازی ... که نمی گم خودتون برید برا بقیه هم بگید هه هه هه
برای بهبود امکاناتتون از جمله سلاح و سفینه و زره خودتون و اتاق خودتون ، و افرادتون نیاز به 4 عنصر دارید که منبع اصلی شون از طریق اسکن کردن سیاره هاست حالا چطور اسکن کنیم رو یه سیاره برید بعد واردش شید و کلیک راست رو نگه دارید و هر جا که اسکنر شما روی هر کدام از اون 4 عنصر قله بلندی رو نشان داد میتونید کلیک چپ رو بزنید و یه پروب پرتاب کنید تا اون عنصر رو دریافت کنید لازم به ذکر هستش که ممکنه قله همزمان هم 4 عنصر رو افزایش بده و یا دو یا سه عنصرو نکته بعدی این که در شمت راست بالا هنگام اسکن درجه بندی داره که میشه مقدار عنصرها رو توش تخمین زد که مثلا خوب متوسط و یا عالی هست که یعنی میشه فهمید ارزش وقت گزاشتنه روشو داره یانه یه نکته دیگه اینه که اسکن هاتونو افقی از چپ به راست و بر عکس انجام بدین اینجوری هیچی در نمیره
اینو بگم که در بعضی سیارات وقتی وارد میشید کامپیوترتون (همون که گزارش پرتاب پروب رو میده ) یه حرفی میزنه و وقتی اسکن میک .........

عالی بود ممنون.
فقط من جواب چند تا سوالمو نگرفتم.
یکی اینکه چرا اینقدر تنوع سلاح ها کم هستش من تمام یارامو جمع کردم ولی از هر اسلحه فقط دو نوع دارم؟؟
چه جوری می تونم اسلحه بگیرم؟؟
دوم اگه اول بازی به جای engineer مثلا soldier انتخاب کنیم توی بازی چه قدر تاثیر داره؟؟؟
مثلا دیکه فرمانده سفینه نیستیم؟؟

یکی بگه اگه پالادیوم به درد نمی خوره پروب ها م رو براش هدر ندم.
همشون به درد میخورن ، سعی کن بیشتر zero جمع کنی ، چون کمیابه
دوم اگه اول بازی به جای engineer مثلا soldier انتخاب کنیم توی بازی چه قدر تاثیر داره؟؟؟
روی level گرفتن تاثیر داره ، رو داستان بازی تاثیر نداره

یکی اینکه چرا اینقدر تنوع سلاح ها کم هستش من تمام یارامو جمع کردم ولی از هر اسلحه فقط دو نوع دارم؟؟

شما هیچ جوری نمیتونی اسلحه بگیری . فقط چند نوع Special Weapon داخل بخشی که سلاح هارو Upgrade میکنی هستش که میتونی بخریش .

نه آقا این چه حرفیه :biggrin1:. فقط قدرت های Biotics شما فرق میکنه با نوع اسلحه هایی که در اختیار داری . هیچ تاثیری هم تو اصل بازی نداره .

عالی بود ممنون.

خدمته شما دوست عزیز بگم که در سوال اول شما باید بگم سلاح ها بیشتر نمیشن و تعدادشون همون چند تاس و اگر کل سلاح های موجود رو بخوای ترینر رو که گذاشتم دانلود کن و اینکه اگه درست یادم باشه یه سلاح شما همیشه کمه که با ترینر اونم اضافه میشه (یه جایی هست که باید یه سلاح از اون 2 یا سه سلاح باید انتخاب کنی که من دوربین دارو برداشتم و شاتگانه رو دیگه نتونستم بگیرم تا اخر بازی )
و سوال اخر شما هم باید بگم که رو قدرت گرفتنتون و نوع و درجه اش فرق میکنه و به گفته یکی از دوستان در اسلحه هاتون هم فرق میکنه (یعنی اسلحه شما میشه دو تا البته صحت اینا در حده حرفه و من تایید نمیکنم )
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

خوب منم تمومش کرد

البته سه تا از یارام مردن.

یکیش الکی الکی.... :((:((:((

امید وارم هرچه زودتر همه گی بازیرو ببرن تا بشه در موردش بحث کرد.
بابا این دیگه چه وضعیه ؟
من هنوز بازی رو تموم نکردم ، اونوقت داری ته داستان رو تعریف می کنی !!!
خب تمام مزه بازی رو یه نفره برای اونایی که بازی رو تموم نکردند ،از بین بردی ...
واقعا چی بگم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or