Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
off کردم نت هم قطع می کنم بازم میرم همون ارور رو میده

دوست عزیز من تمام کار هایی که پایین نوشته رو انجام دادم ولی ارور میداد اما وقتی نت رو قطع کردم دیگه ارور نداد و DLC هارو شناخت

1) Before you can install you need to turn off gameplay feedback and autoconnect.
Do so by starting Mass Effect 2 and going to extras > Options.
Then exit game.

2) Install all the files from DLC directory in this torrent.

3) Put the crack from the crack directory in this torrent to your Mass Effect 2 directory.
Run Crack from there.

4) Start the game and enjoy your new Mass Effect 2 content

هر انچه یک مبتدی در بازی Mass Effect 2 -PC باید بداند

با سلام خدمت همگی از عنوان مطلب معلومه می خوام چی بگم من یه توضیح کلی میدم دوستان هم بعد از من یه مطالب تکمیلی بزارن که این صفحه تمام گیمرها رو جذب کنه چون بازی یکم گنگ و گسترده هست و با سرچ کردن راهنمای کاملی تو وب نیست که پاسخ سوالهای گیمرهای این بازی زو جواب بده از همگی پیشاپیش تشکر میکنم

قبل از هر کاری باید بازی رو تهیه کنید که 4 دی وی دی هستش که کلا هیچ شرکت ایرانی اونو فعلابیرون نداده و یک اوتوران کاملا انگلیسی داره و الان تو بازار پره بقیه بازیها که زیره 4تا سی دی هستن به درد نمی خورن و ازشون زده شده یا مثل دوستمون که گفت گیر داره و باگ داره یا بهتر بگم اونا اینترنتی هستن و ازمایشی

حالا میریم سراغ خود بازی که اولش باید نوع پست خودتون رو مشخص کنید که توصیه من ا ینه که خودتونو سرباز کنید برا سلاح هاتون و پیشرفتتون بهتره
مراحل بعدی سلیقه ای هست
حالا حال و هوای بازی رو یه مقدار توضیح میدم
در این بازی یا این سبک ها زبان حرفه اولو میزنه و به لذته بازی چند برابر اضافه میکنه بعد تو این بازی محیط بسیار گسترده هست که حتما برا صد ردصد کردن بازی باید حد اقل 20 ساعت وقت بزارید و کلی چیز یاد بگیرید (این بازی منو یاد بازی اسپور میندازه که خیلی شبیه اونه که تو فضا تو کره ها و تو ساختومنها میشه رفت و ماموریت انجام داد )
در ابتدای بازی شما باید روش بازی کردنو یاد بگیرید و اینکه چطور پیش برید
اول از همه ماموریتهای شما تو فضا زیر اسم سیاره ها نو شته شده که اونا ماموریتهای اصلی بازی ان و تو منو یه گزینه هست(ژورنال ) که اطلاعاته تکمیلی ماموریتها رو میشه اونجا دید
دوم اینکه برای پیشرفت کردن دو گزینه مودبانه و خشن پیش(پاراگون و رن گید) رو دارین که پیشنهاد می کنم مودبانه رو پر کنید البته خشن هم حسن های خودشو داره این کارو در صحبت کردن با افراد می تونید انجام بدید و در پایانه بازی ... که نمی گم خودتون برید برا بقیه هم بگید هه هه هه
برای بهبود امکاناتتون از جمله سلاح و سفینه و زره خودتون و اتاق خودتون ، و افرادتون نیاز به 4 عنصر دارید که منبع اصلی شون از طریق اسکن کردن سیاره هاست حالا چطور اسکن کنیم رو یه سیاره برید بعد واردش شید و کلیک راست رو نگه دارید و هر جا که اسکنر شما روی هر کدام از اون 4 عنصر قله بلندی رو نشان داد میتونید کلیک چپ رو بزنید و یه پروب پرتاب کنید تا اون عنصر رو دریافت کنید لازم به ذکر هستش که ممکنه قله همزمان هم 4 عنصر رو افزایش بده و یا دو یا سه عنصرو نکته بعدی این که در شمت راست بالا هنگام اسکن درجه بندی داره که میشه مقدار عنصرها رو توش تخمین زد که مثلا خوب متوسط و یا عالی هست که یعنی میشه فهمید ارزش وقت گزاشتنه روشو داره یانه یه نکته دیگه اینه که اسکن هاتونو افقی از چپ به راست و بر عکس انجام بدین اینجوری هیچی در نمیره
اینو بگم که در بعضی سیارات وقتی وارد میشید کامپیوترتون (همون که گزارش پرتاب پروب رو میده ) یه حرفی میزنه و وقتی اسکن میکنید صدای صحبت کردنه موجود زنده از اونجا میاد و راه ورود به این ماموریت غیر اصلی هم اینطوریه که وقتی تو این سیاره اسکن میکنید هر جا صدا زلال تر شد نزدیکتر شدید به اون منطقه صدا و اینکه رو دایره اسکن یه خطه سفید رنگ تو این سیاره ها ظاهر میشه که اون جهت صدا رو میگه و شما اگه به دنباله اون برید صدا رو پیدا میکنید که این راه راهه اصلی ورود به منطقه صداس
تعداد پروبها 30 تاس که از یه سفینه تو منظومه می تونید بخرید و اینجا لازمه بگم که این محدودیت در پایان بازی به 60 میرسه تعداد پروبها رو میگم
البته سوخت هم میتونید بخرید نکته اینجاس که سوخت برا چیه : خوب تو بعضی منظومه ها اگه توجه کرده باشید دو سفینه وجود داره تو این منظومه ها اخرین خط دور خورشید شون سبز رنگه ویک یا چند تا فلشه سبز هم داره و اگه شما با سفینه برید اونجا از اون منظومه خارج و وارد کهکشان میشید و می بینید که به غیر از این منظومه منظومه های دیگری هم هست و شما با استفاده از سوخت خودتون می تونید به اونجا برید و ما موریت و اسکن انجام بدید البته این منظومه ها به غیر از سفر با سفینه ای هست که نور ابی داره
سوال دیگه مبتدی ها اینه که چطوری امکاناتو افزایش بدیم :وقتی عناصر رو زیاد کردین باید تو ماموریتها و تو چند مرکز بین سیاره ای از فرشگاهها یا بخرید یا در حین ماموریتا نعدادی شونو پیدا کنید و از تو سفینه تو اتاق دکتر اپگرید کنید
سوال رایج دیگه تکمیل تیمه :خوب شما وقتی از مبتدی در اومدید و صح بتتون رون شد باید سوال بکنید و ماموریته رو خوب انجام بدین و با انتخاب پاسخهای درست تیم رو کامل کنید
البته یه نکته برا زبان ضعیف ها مشکل شما فقط با انتخاب تک تک صحبتها با یه فرد هست یعنی همه رو امتحان کنید
خوب این یارها هم درصد دوستی دارن و برا اونا هم باید کارهایی بکنید تا هم اونا راضی شن و هم شما بتونید اونا رو در پایان بازی زنده نگه دارید و همچنین لباساشونو تغییر بدین( که بعد انجام ماموریت اونا ازاد میشه)
توصیه های من : تو بازی خودتون دستی سیو کنید که وقتی مردید همونجا بیاید و اتو سیوو بی خیال شید و اینکه وقتی وضعیت سبزه یا ارومه میشه سیو کرد نه وسط جنگ که اهنگ تندی پخش میکنه
دوم اینکه کل ماموریتهای غیر اصلی رو که از طریقه اسکن میشه پیدا کرد رو برید چون در پایان برا اپگرید لازم میشه مقادیر عنص و چیزهای دیگه که میده
سوم این که هر گز تا پایان ماموریتهای اصلی و رازی نگه داشتن کل یاراتون وارد مرحله اخر نشید و از همه مهمتر این که سفینه شما باید کاملا پیشرفته بشه چون تو مرحله اخر لازم میشه
چهارم اینکه تو مرحله اخر سلاح سنگین اتمی رو حتما با خودتون ببرید این سلاح برا اخرای بازی ازاد میشه دلیلشم خودتون می فهمید ( توجه کنید که عدد مهماته سلاحتون بالای صد باشه این نکته خیلی مهمه چون سلاح کار نمیکنه اگه مهماتش زیر صد باشه )
پنجم این که کارایی یاراتونو یاد بگیرید چون تو مرحله اخر با انتخابه اشتباه چیزی در حدود 5 -6 نفرتون زنده می مونن اگه درس انتخاب نکنید و بقیه می میرن
ششم این که هر از چند گاهی بعد از ماموریتها برید سراغ یاراتون تو سفینه و باهاشون حرف بزنید و ازشون ماموریت و اطلاعات و اپگرید بگیرید و همچنـــــــــین دوســـــــــــت شید هه هه هه هه
هفتم اینکه حتما به سیاره tuchanka بریدبه سه دلیل اول جنگ انداختن سگها دوم این که بازی کشتن میمون داره سوم این که یه ماموریت داره که برا یارت انجام میدی که یه دستگاه شبیه پرس رو سه بار باید فعال کنی من یکی که با اون خیلی حال کردم
هشتم اینکه هر تصمیمی بگیرید در موقع پیشرفت بازی در اخره بازی موثر هست
نهم اینکه عنصره المنت زیرو خیلی کمیابه که دو راه برا پیدا کردنه اون هست اولین و وقت گیر ترینش اسکن کردن همه سیاره هاس دومش اینه که تو این بخش یکی از بچه ها اسم سیاره ها رو گزاشته بود که این عنصر توشونه البته راه حله من که خودم استفاده میکنم اینه که سیاره هایی که سه رنگه سبز ابی و یه رنگی شبیه بنفشه خیلی غلیظ دارن عنصر توشونه و راه بعدی هم تو هر سیاره ای که صدا ازش میاد حداقل 80 درصدشون این عنصر هست
دهم اینکه اگر ماهی و موجود زنده برا اتاقتون می خرید زود به زود بهشون سر بزنید تا نمیرن و اینکه لباساتونو میشه تو اتاق عوض کرد که اون هم بستگی به شما داره که مقدار درصداشونونسبت به نوع پوشششتون چطور انتخاب کنید که تاثیر شگرفی رو شما تو جنگها داره
در پایان اینکه نظر یادتون نره واگه مفید بود یا سوال داشتین بهم بگین

سلام دوستان
لطفا منو بخاطر سوالات مسخرم ببخشید .من میخواستم نسخه 4 تا دی وی دیشو بگیرم بنظر شما ارزش بازی کردن رو داره؟ میشه بگین بازیش چه سبکیه یعنی سبکش مثل کدوم بازیه معروفه و اینکه باید برای بازی کردنش زبانمون خوب باشه؟

سلام دوستان
لطفا منو بخاطر سوالات مسخرم ببخشید .من میخواستم نسخه 4 تا دی وی دیشو بگیرم بنظر شما ارزش بازی کردن رو داره؟ میشه بگین بازیش چه سبکیه یعنی سبکش مثل کدوم بازیه معروفه و اینکه باید برای بازی کردنش زبانمون خوب باشه؟
بله باید زبانتون خوب باشه.
سبکشم شبیه mass effect 1 هستش:biggrin1: خوب بازی از این معروفتر:-"
یه بازی action RPG که مثل Gears Of War میتونی کاور گیری کنی و مثه بقیه rpg ها لول آپ شی;)!
البته از داستان و کارکترهای فوق العادش هم نباید گذشت!

سلام.
دوستان این ماموریت samara چجوری که باید بری با moranths صحبت کنی من هر چقدر باهاش حرف میزنم هی پا میشه میره:(
بايد رازيش كني تا ببرتت خونش
يه جوري صحبت كن كه يعني با هم خيلي تشابه دارين
همون وقتي هم وارد ميشين يه پسره هست كه ميگه اين دختهر به يه گروه موسيقي به نام expel 10 فكر كنم علاقه داره...
ديالوگ اولش هم كه 3 تا گزينه داره اولي رو انتخاب كن (نوشته با خيلي تفاهم داريم.)اگه نتونستيچند بار امتحان بكن ميشه

سلام.
دوستان این ماموریت samara چجوری که باید بری با moranths صحبت کنی من هر چقدر باهاش حرف میزنم هی پا میشه میره:(

نکته مهمش اینه که توی حرف زدن به justicar و family اشاره نکنی وگرنه احساس خطر میکنه و در میره ... بقیه حرفاتم طوری بزن که در جهت موافقت باهاش باشه ...

سلام.
به ترتیب زیر عمل کن:
اول گزینه I'm Confident
بعد میزی Music ...گزینه Expell 10 رو انتخاب میکنی....بعد Like Hallex?
بعدش میری بخش Art.....گزینه I Like Elcor Forta رو انتخاب میکنی...بعد Vaenia
بعد میری بخش Travel....گزینه I Like Danger رو انتخاب میکنی.....بعد Power is it's Own Reward
بعدش میری خونه دختره....یکم باهاش صحبت میکنی تا خود Samara برسه و...
امیدوارم مفید بوده باشه....

کاملترین ترینر بازی mass effect 2

برو بچس سلام :laughing:
بنا به دلایلی بعضی از دوستان یا بهتر بگم همه ی دوستان وقتی بازیرو تموم میکنن دوس دارن یه بار هم با ترینر این بازی کار کنن و حالشو ببرن :cheesygri
خوب منم یه ترینر معرفی میکنم حالشو ببرید
همه میدونید که بازیهای به روز ترینرهای پولی دارن و غیر رایگانند و نسخه های نا کار امد و نیمه کاره هم رایگان هست که به درد ما ها نمیخوره

ب
این ترینر شامل مشخصات زیره
F1 - Enable Power Cooldown
F2 - Disable Power Cooldown
F3 - God Mode

F8 - Take screenshot (WHY is this missing from the vanilla game?)

Numpad

0 - Fly/noclip
1 - Walk
2 - Flycam
3 - Min. Paragon
4 - Max. Paragon
5 - Min. Renegade
6 - Max. Renegade
7 - Set credits to 500,000
8 - Set minerals to 500,000
9 - Level up (+1000xp)

طریقه کارکردشم اینه که پوشه BioGame تو پوشه نصب بازی کپی میکنید به همین سادگی

حجم فایل 141 کیلو
زیپ هم هست
یه نکته دیگه -----بابا حد اقل قضیه پست قبلیم نکنید یه محلی هم به ما هم بزارین یه تشکری چیزی که منم دوباره از این کارا بکنم laughing:

Attachments

برو بچس سلام :laughing:
بنا به دلایلی بعضی از دوستان یا بهتر بگم همه ی دوستان وقتی بازیرو تموم میکنن دوس دارن یه بار هم با ترینر این بازی کار کنن و حالشو ببرن :cheesygri
خوب منم یه ترینر معرفی میکنم حالشو ببرید
همه میدونید که بازیهای به روز ترینرهای پولی دارن و غیر رایگانند و نسخه های نا کار امد و نیمه کاره هم رایگان هست که به درد ما ها نمیخوره

ب
این ترینر شامل مشخصات زیره
F1 - Enable Power Cooldown
F2 - Disable Power Cooldown
F3 - God Mode

F8 - Take screenshot (WHY is this missing from the vanilla game?)

Numpad

0 - Fly/noclip
1 - Walk
2 - Flycam
3 - Min. Paragon
4 - Max. Paragon
5 - Min. Renegade
6 - Max. Renegade
7 - Set credits to 500,000
8 - Set minerals to 500,000
9 - Level up (+1000xp)

طریقه کارکردشم اینه که پوشه BioGame تو پوشه نصب بازی کپی میکنید به همین سادگی

حجم فایل 141 کیلو
زیپ هم هست
یه نکته دیگه -----بابا حد اقل قضیه پست قبلیم نکنید یه محلی هم به ما هم بزارین یه تشکری چیزی که منم دوباره از این کارا بکنم laughing:

ممنون از لطفتون....من واقعا دنبال یه ترینر بودم که پاراگون ها رو بالا ببره....فقط اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید چون الان فقط کاربران عضو پرمیوم توانائی دانلود این ترینر رو دارن...

mam67 جان پست قبلیت بیشتر به درد اماتور ها میخورد ( البته خیلی براشون مفید بود )
ولی این یکی واقعا به دردبخوره ( خود دنبالش بودم )
اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید چون الان فقط کاربران عضو پرمیوم توانائی دانلود این ترینر رو دارن...
منم میخواستم همین رو بگم

سلام تو این سیاره omega که یارو ها توش 6 تا چشم دارن و با یه زن که سرش آبیه صحبت میکنیم باید چیکار کنیم؟
لطفا توضیح بدید که کجا باید بریم؟
من دو تا منظومه رو 100 درصد کردم فقط اون مونده تا برم سراغ بقیه.تو هر منظومه که توسط اون سفینه با سرعت میریم طرفش چند تا مرحله اصلی وجود داره؟
مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or