Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
کاربردی ندارن؟:eek: ببخشید پس شما چجوری خرج آپگرید هاتون رو در میارید؟:confused: اتفاقا یکی از اصلی ترین و جالب ترین بخش های بازی همین اسکن کردن هاست که هم باعث درآمد منابع از این سیاره ها میشه و هم تو بعضی سیاره ها سیگنال های غیز نرمالی پیدا میشه که با اسکن کردن محل دقیقشون ماموریت جدیدی باز میشه و میتونید تو اون سیاره Landing کنید و ماموریت رو انجام بدین...هیچ سیاره ای رو بدون اسکن رها نکنید از ما گفتن . ;)
ماموریت های اصلی رو که باز نمیکنه دوست من...

من از نظر ماموریتی و راههای اصلی گفتم وگرنه حتما به درد میخوره که سازنده ها گذاشتن:cheesygri حرفتون رو هم قبول دارم ...دوستمون منظورشون انجام ماموریت ها بر اساس نقشه بود

حالا یه سوال این عنصر Element Zero خیلی کمیابه تو کدوم سیاره می تونم ازش به مقدار خوب پیدا کنم؟

لیست سیاره هایی که توش میشه Element Zero پیدا کرد :
Omega Nebula - Batalla - Thunawanuro 7,500

Omega Nebula - Batalla Cluster - Planet Nearog

Hourglass Nebula - Osun Cluster - Planet Erinie

Hourglass Nebula - Ploitari Cluster - Planet Thegan

Hourglass Nebula - Faryar - Daratar 6,000

Rosetta Nebula - Alpha Draconis - Aeia 5,000

Rosetta Nebula - Enoch - Mizraim 2,000

Rosetta Nebula - Enoch - Laban 3,000

Rosetta Nebula - Enoch - Joab 5,000

Far Rim - Dholen - Gotha 5,000

The Phoenix Massing - Salahiel - Ekuna 4,000

Hades Nexus - Hekate - Bothros - 2,000

Hades Nexus - Pamyat - Dobrovolski 5,000

Hades Nexus - Sheol - Gei Hinnom 5,500

Nubian Expanse - Kalabsha - Yamm 3,000

Caleston Rift - Balor - Caleston 5,000

Hawking Eta - Schwarzschild - Etamis 5,000

Pylos Nebula - Dirada - Siano 5,000

Pylos Nebula - Satent - Boro 6,500

Pylos Nebula - Satent - Raisaris - 7,000

Eagle Nebula - Relic Cluster - Planet Preying Mouth

Eagle Nebula - Amun Cluster - Planet Anhur

Eagle Nebula - Amun Cluster - Planet Sekhmet

Crescent Nebula - Lusarn Cluster - Planet Tarith

Crescent Nebula - Zelene Cluster - Planet Helyme

Titan Nebula - Haskins Cluster - Planet Capek

Valhallan Threshhold - Micah Cluster - Planet Farlas

Valhallan Threshhold - Micah Cluster - Planet Israfil

Valhallan Threshhold - Micah Cluster - Planet Kakabel

The Shrike Abyssal - Urla Rast Cluster - Planet Talis Fia

The Shrike Abyssal - Xe Cha Cluster - Planet Tosal Nym

The Shrike Abyssal - Xe Cha Cluster - Planet Zada Ban

Sigurd's Cradle - Decoris Cluster - Planet Sanctum

Sigurd's Cradle - Skepsis Cluster - Planet Watson

Krogan DMZ - Nith Cluster - Planet Mantun

Minos Wasteland - Caestus Cluster - Planet Invictus

Caleston Rift - Aysur Cluster - Planet Arvuna

یه چند تا سوال برام پیش اومد.
1_توی omega یه VIP CLUB هست که نگهبان جلوش اجازه ی وارد شدن نمیده...باید چطور رفت توش ؟!؟
2_اصلا قضیه ی این Collector ها چیه ؟!؟
3_من جک رو هم ازاد کردم.Grunt رو هم همینطور...اون اسنایپره رو هم گرفتم...چطور میشه افراد بیشتری رو وارد گروه کرد ؟!؟
4_چطور میشه افراد گروه رو LOYAL کرد ؟!؟ الان همشون نرمالند...
در ضمن من الان توی بازی این مرحله ام :
همون جایی که Collector ها حشره ها رو میفرستن و ادما خشک میشن...:biggrin1:

نگاهی کوتاه بر مس افکت 2

سلام دوستان

بعد از مدتی تاخیر دوباره ی سری به این سایت زیبا زدم

خب بنده mass effect 2 رو 2 هفته ای می شه که تموم کردم حرفی باسه گفتن ندارم چون خیلی وقت بود که ی بازی درست و حسابی و شسته رفته مثل این نیومده بود خلاصه بنده که حالش رو بردم اگر چه خیلی از افراد این بازی رو به حساب شماره 1 اون ی بازی RPG می دونن اما چیزی که بیشتر تو این بازی به چشم می خورد اکشن تمام عیار بود هر چند که یکی از المان های بازی هایی از این سبک پیش بردن بازی و کشف و فهم داستان بازی از طریق صحبت کردن با افرادیست که به نوعی شما به اونها سر و کار دارید و قانع کردن اون ها با به کار بردن ادبیات درست و مناسب در زمان مناسب و همینط.ر دقت به جریان داستان و اینکه چطور می خواهید داستان رو جلو ببرید در این بازی به بیشترین حد نسبت به بازیهای RPG دیگر خط سیر و جریان به دست شخص خود شماست به طور مثال اگه شما به دیالوگ های بین SHEFERD با سایرین توجه کنید و به ریزه کاری ها در حرکات کرکتری که با شما در حال گفتگو هست می تونید از گزینه های موجود بهترینش رو انتخاب و اون فرد رو با خودتون همراه یا با اون دشمن بشید و یا با اون پیمان و قرارداد ببندید .

بنده با 18 ساعت و 4 دقیقه بازی رو تموم کردم و در آخر تنها QUEST که باقی مونده بود فقط یکی بود. در آخر و قبل از شروع QUEST آخر یعنی حمله به COLLECTORS ها بنده به غیر از خودم 11 یار دیگه برای TEAM SQUAD داشتم که به ترتیب و در جریان حمله COLLECTORS ها و انتخاب های خود شما برای ایجاد دو تیم ویژه و مرگ افراد در جریان آسیب دیدن سفینه شما تعداد افراد باقی مانده و زنده مانده شما به 3 الی 4 نفر خواهد رسید .

قابل ذکر است که در بعضی مراحل همراه آوردن فرد خاصی از گروه به تیم 3 نفری خود عاملی است در جهت انجام ماموریت مورد نظر .

همانطور که حتما از ابتدای بازی با دیدن دموهای آن متوجه شده اید فرمانده شفرد دو سال پیش در اثر حمله نژادی از موجودات فضایی که چندین میلیارد سال نوری دورتر از کهکشان راه شیری بودند با ظاهری شبیه به حشره به طور اتفاقی دروازه ای را رو به کهکشان باز می کنند و وارد آن می شوند و شفرد که فرماندهی سفینه را بر عهده داشته با تخلیه اضطراری آن باعث نجات جان تمام خدمه می شود اما سر انجام به دست COLLECTORS ها کشته می شود.

بعد از 2 سال جسد وی که سرگردان در فضا رها شده بود توسط سفینه دیگری پیدا شده و دوباره او را احیاء و به زندگی بر میگردانند شفرد که کم کم حافظه خود را باز می یابد برای بستن دروازه COLLECTORS ها و پیدا کردن و نابودی آنها دست به کار شده و شروع به مسافرت به سیاره های دیگر می کند در این بین تیمی 11 نفره را جمع آوری و به کشتی فضایی خود انتقال می دهد در پایان با فداکاری افراد و شجاعت شفرد نه تنها سفینه COLLECTOR ها بلکه سیاره آنها و کلونی آنها را نیز نا بود می سازد.

Last edited by a moderator:
راستشو بخواین من از شماره اول خوشم نیومد چون خودت باید دیالوگ می گفتی شماره دو هنوز نگرفتم میخواستم بدونم شماره دوم هم مثل اولی خودت باید دیالوگاتو بگی و شما چه طوری دیالوگای درست انتخاب میکنین

یه چند تا سوال برام پیش اومد.
1_توی omega یه VIP CLUB هست که نگهبان جلوش اجازه ی وارد شدن نمیده...باید چطور رفت توش ؟!؟
2_اصلا قضیه ی این Collector ها چیه ؟!؟
3_من جک رو هم ازاد کردم.Grunt رو هم همینطور...اون اسنایپره رو هم گرفتم...چطور میشه افراد بیشتری رو وارد گروه کرد ؟!؟
4_چطور میشه افراد گروه رو LOYAL کرد ؟!؟ الان همشون نرمالند...
در ضمن من الان توی بازی این مرحله ام :
همون جایی که Collector ها حشره ها رو میفرستن و ادما خشک میشن...:biggrin1:

1- این مربوط به کوئست لویالتی سامارا میشه ... به وقتش میتونی بری توش
2- اآخر بازی معلوم میشه همه چی
3- افراد گروه تو دو سری بهت لیست میشن اول چهارتای اولو بگیر بعدش دوباره چنتا دیگه بهت معرفی میکنن
4- باید باهاشون حرف بزنی تا اینکه بلخره بهت کوئست لویالتیشونو بدن که اگه با موفقیت کاملش کنی لویال میشن

توی سایت گیم اسپات اسم دو تا DLC واسه بازی به نامهای:
The Price of Revenge و Normandy Crash Site
رو نوشته بود. این دوتا DLC کیفیت بازی رو داره و هر کدومشون تقریبا چند ساعت طول میکشه؟

توی سایت گیم اسپات اسم دو تا DLC واسه بازی به نامهای:
The Price of Revenge و Normandy Crash Site
رو نوشته بود. این دوتا DLC کیفیت بازی رو داره و هر کدومشون تقریبا چند ساعت طول میکشه؟
اولی رو نمیدونم ولی Normandy Crash ...
محل سقوط نرماندی رو تویه یه پیام اطلاع میدن و باید بری 20 تا dog tag یا همون مدال رو پیدا کنی (نوستالوژی خونت زیاد میشه:biggrin1:). زمانش کمتر از 15 دقیقس و 62 مگ حجمشه:-"

راستشو بخواین من از شماره اول خوشم نیومد چون خودت باید دیالوگ می گفتی شماره دو هنوز نگرفتم میخواستم بدونم شماره دوم هم مثل اولی خودت باید دیالوگاتو بگی و شما چه طوری دیالوگای درست انتخاب میکنین
دیالوگ ها معمولا به جز چندتا استثنا همشون به صورت زیر هستن

دیالوگ های سمت راست که سفید هستن به ترتیب از بالا به پایین :
خوب ، متوسط ، خشن هستن

دیالوگ های سمت چپ (روی پایان و روند بازی تاثیر میزاره ) :
دیلوگ های ابی رنگ دیالوگ های خوب هستن ( بچه مثبتی )
دیالوگ های قرمز دیالوگ های بد هستن ( خشونت امیز )
این دو تا رو اگر به اندازه کافی paragon (ابی ) و renegade ( قرمز ) داشته باشی میتونی انتخاب کنی

سلام دوستان توی یکی از ماموریتهای جانبی بازی به طرز بد رقه ای (بد رقم) گیر کردم. :((:((نمی دونم چرا ولی بازی اسکرین شات هم نمی گرفت به همین خاطر متن ماموریت رو نوشتم با توضیحاتش اگر کسی می دونه خواهشا بگین چه طور حلش کنم:
Citadel Krogan Sushi: Ask About Fish
Find someone in the Zakera Market who knows about the Presidium and ask them about fish

سلام دوستان توی یکی از ماموریتهای جانبی بازی به طرز بد رقه ای (بد رقم) گیر کردم. :((:((نمی دونم چرا ولی بازی اسکرین شات هم نمی گرفت به همین خاطر متن ماموریت رو نوشتم با توضیحاتش اگر کسی می دونه خواهشا بگین چه طور حلش کنم:
Citadel Krogan Sushi: Ask About Fish
Find someone in the Zakera Market who knows about the Presidium and ask them about fish

برو به قسمت dark star یا یه چیزی تو همین مایه ها(همون جایی که پارتی برگزار میشه) یک نفر اونجا هست که میتونی در این مورد ازش اطلاعات بگیری بعد برگرد پیش اون دوتا korgan که راجب این مساله و دزدی ماهی با هم صحبت می کردند .یا حقیقت رو بهشون بگو که در این منطقه ماهی وجود نداره یا از مغازه ماهی بخر و براشون ببر.

سلام بچه ها
من توی یه مرحله با یه مشکلی مواجه شدم. میره تو لودینگ و دیگه تموم نمیشه..
( مرحله ای که برای کمک به mordin میرم به یه سیاره تا یکی از شاگرداشو پیدا کنه و ...)
وقتی برای جابجایی سواره ماشین میشن، دیگه لودینگ تموم نمیشه.
کسی فایلی، پچی ، چیزی سراغ نداره تا درست بشه؟؟؟
لطفا کمک کنید:((

لطفا کسی که DLC ها رو نصب کرده به من کمک کنه ارور unable TO AUTHORIZE میده وقتی اجرا می کنم تو بازی هم هیچ چیز جدیدی اضافه نمیشه
شما سری اول که DLC ها رو نصب کردی اون Feedback و Autoconnect و off کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or