Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
از مجموع کل اعضای گروه که 10 نفر میشن از کدوم یکیشون بیشتر خوشتون اومد و دلیلشو بگین؟
منم از Tali بیشتر خوشم میاد هم لحجه باحالی داره ، هم خوب صحبت میکنه ( شاخ نیست ) ( + دلایلی که خودت گفتی )

اقا بین جک و میراندا دعوا شدم
من پاراگون کم داشتم واسطه بشم دعوا نکنن مجبور شدم طرف یکیشون رو بگیرم
طرف جک رو گرفتم ، الان میراندا قحر کرده هر چی پاراگون جمع میکنم مخش رو بزنم بازم کمه
چیکار کنم ... میترسم بازی تموم بشه این وفادار نشه گند بزنه به بازی

کسی در مرحله ی اخر تونسته میراندا را زنده نگه داره :confused: اگر تونستید چطور اعضای گروه رو انتخاب کردید:confused:چون من از هر راهی رفتم میراندا اخر بازی کشته شد :(

منم از Tali بیشتر خوشم میاد هم لحجه باحالی داره ، هم خوب صحبت میکنه ( شاخ نیست ) ( + دلایلی که خودت گفتی )

اقا بین جک و میراندا دعوا شدم
من پاراگون کم داشتم واسطه بشم دعوا نکنن مجبور شدم طرف یکیشون رو بگیرم
طرف جک رو گرفتم ، الان میراندا قحر کرده هر چی پاراگون جمع میکنم مخش رو بزنم بازم کمه
چیکار کنم ... میترسم بازی تموم بشه این وفادار نشه گند بزنه به بازی

برو ماموریتای جانبی بازیو انجام بده و دیالوگای پاراگون انتخاب کن تا بره بالا اگه بتونی تا قبل از ماموریت آخر راضیش کنی مشکلی نیست

کسی در مرحله ی اخر تونسته میراندا را زنده نگه داره :confused: اگر تونستید چطور اعضای گروه رو انتخاب کردید:confused:چون من از هر راهی رفتم میراندا اخر بازی کشته شد :(

اگه از هر راهی رفتی مرده یعنی بهت وفادار نبوده باید قبلش ماموریت وفاداریشو انجام میدادی

من بازیم ستاپ اصلی هست ولی دی السی ها رو اینستال می کنم بعد کرک رو اجرا میکنم میرم همون ارور Unable to Authorize رو میده تو بازی هم میرم هیچ اثری از هیچ کدوم از دی ال سی ها هیچ جا نمیبینم میشه لطفا یکی که ریخته کمک کنه؟

کسانی که می خوان تو ماموریت آخر بازی همه اعضای گروهشون زنده بمونن از روش زیر عمل کنن:
توی مرحله اول ابتدا Legion رو انتخاب کنید (همونی که از نژاد Gethها هست چون قدرت حکش خیلی بالاست) و رهبر گروه دوم رو هم Miranda بزارین. واسه مرحله دوم Samara رو به عنوان محافظ خودتون انتخاب کنید و رهبر گروه رو هم Garrus بزارین. اگر هم می خواین یکی رو بفرستین به نرماندی، Jacob رو انتخاب کنید. اینطوری همه اعضای تیمتون زنده می مونن.
جواب این سوال رو هم فراموش نکنید:
از مجموع کل اعضای گروه که 10 نفر میشن از کدوم یکیشون بیشتر خوشتون اومد و دلیلشو بگین؟

دوستان من از این نقشه بازی سر در نمیارم واقعا. هر جا که میرم فقط سیاره و ستاره هست برای اسکن کردن . فقط که سفینه اصلی و Omega بازه و یه جای دیگه هم که هست داخلش نمیره .
یکی اگه میشه نقشه رو برامون توضیح بده .
ممنون

دوستان من از این نقشه بازی سر در نمیارم واقعا. هر جا که میرم فقط سیاره و ستاره هست برای اسکن کردن . فقط که سفینه اصلی و Omega بازه و یه جای دیگه هم که هست داخلش نمیره .
یکی اگه میشه نقشه رو برامون توضیح بده .
ممنون
دوست عزیز شما باید ببینید ماموریت ابتدا از شما چی میخاد(ماوریت اصلی) مثلا تو یکی از ماموریت ها میگه Travel To Tuchanda ...یعنی به سیاره توچاندا سفر کنید آدرس دقیق که تو چه منظومه ای هست رو هم میگه سمت راستش...به مرور با انجام ماموریت ها بقیه منظو مه ها نیز باز میشه...اوایل یکی دوتا منظومه بیشتر باز نیست...

سیاره رو هم نیازی نیست اسکن کنی این سیاره ها کاربری ندارن فقط تو یکی از ماموریت ها باید یه سیاره رو برای جاکوب اسکن کنی

سیاره رو هم نیازی نیست اسکن کنی این سیاره ها کاربری ندارن فقط تو یکی از ماموریت ها باید یه سیاره رو برای جاکوب اسکن کنی

کاربردی ندارن؟:eek: ببخشید پس شما چجوری خرج آپگرید هاتون رو در میارید؟:confused: اتفاقا یکی از اصلی ترین و جالب ترین بخش های بازی همین اسکن کردن هاست که هم باعث درآمد منابع از این سیاره ها میشه و هم تو بعضی سیاره ها سیگنال های غیز نرمالی پیدا میشه که با اسکن کردن محل دقیقشون ماموریت جدیدی باز میشه و میتونید تو اون سیاره Landing کنید و ماموریت رو انجام بدین...هیچ سیاره ای رو بدون اسکن رها نکنید از ما گفتن . ;)

سیستم مورد نیازش چیه
Minimum System Requirements
* Windows XP, Vista, or 7
* 1.8GHz Core 2 Duo Intel or equivalent AMD CPU
* 1 GB RAM (XP) or 2 GB RAM (Vista, Windows 7)
* NVIDIA GeForce 6800 or better with 256 MB of video memory
(7300, 8100, 8200, 8300, 8400, and 9300 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better with 256 MB of video memory
(HD3200, and HD4350 are below minimum system requirements)
* Shader Model 3.0 required
* 100% DirectX compatible sound card and drivers
* DirectX August 2008

Recommended System Requirements
* Windows XP, Vista, or 7
* 2.6+ GHz Core 2 Duo Intel or equivalent AMD CPU
* 2 GB RAM
* ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA GeForce 8800 GT, or better recommended
* 100% DirectX compatible sound card and drivers
* DirectX August 2008
نوشته شده توسط Thomas_Anders:
عزیز من کی گفته اسکن کردن سیاره ها مهم نیست؟ همون طور که Horas_Norden گفتن باید سیاره هارو اسکن کنی تا بتونی آپگرید بخری. بخصوص سعی کن آپگرید های نرماندی رو بخری که واسه آخرین ماموریت بازی خیلی بدرد میخوره. اسکن کردن سیاره ها اینقدر باحاله که من بعضی مواقع تا نیم ساعت فقط Probe می خریدمو اسکن می کردم.
حالا یه سوال این عنصر Element Zero خیلی کمیابه تو کدوم سیاره می تونم ازش به مقدار خوب پیدا کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or