Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا داره ولی نفهمیدم منظورتو:دی کلا گزینه اولو بزن (2بار)3تا کاراکترتو انتخاب کن با cpu بجنگ:)
راس میگی!! بد گفتم!!! منظورم این بود که از اون خوشم اومد از این هم خوشم میاد؟؟؟؟
همهی تریلر هاش رو هم دانلود کردم خیلی دلم می خواد بگیرم ولی نمی دونم چرا بم نمی چسبه!!!!:d:d:d:((:((:((

بچه ها شایعه شده بود این نسخه ای که در بازاره یه جاهایی گیر داره و قراره نسخه ی سالمش بیاد درسته !؟ یا نه این نسخه مشکلی نداره !؟

سلام، آقا بازی خیلی باحاله!!!!! اونایی که بازی های fighting دوس دارن صد در صد بخرن!!! طراحی کارکترا و صحنه فوق العاده اس!!!!! فقط چند تا سوال!!
1. چجوری block کنم؟؟؟
2. تو command list اون آیکون ATK که رنگ خاصی نداره نماده کدوم دکمس؟؟؟
3. بعد بازم تو command list مثلا می گه این جهت ها رو بزن باید پشت سر هم تو یک حرکت انجام بدم یا اینکه مثلا پایین چپ راست؟؟

کسی ایده ای نداره ؟
قبل از اینکه دستشو دراز کنه که بگیرتت یه دونه هایپر کامبو یا تیم هایپر کامبو بزن بهش :دی
1. چجوری block کنم؟؟؟
اگه به نیم تنه ی بالات حمله میکنن کلید عقب،اگه به نیم تنه ی پایینت حمله میکنن کلید پایین عقب

2. تو command list اون آیکون ATK که رنگ خاصی نداره نماده کدوم دکمس؟؟؟
ATK = Attack یعنی همه ی دکمه ها (منظورم 4 تا دکمه ی رویی دسته اکس باکسه)
3. بعد بازم تو command list مثلا می گه این جهت ها رو بزن باید پشت سر هم تو یک حرکت انجام بدم یا اینکه مثلا پایین چپ راست؟؟
اینارو باید پشت سر هم انجام بدی.مثلا اگه گفته 90 درجه جلو اینطوری میشه : d,df,f + ATK
d = down f=forward b=backward u=upward
یا مثلا برای زدن شوریوکن ریو یا آکوما : f,d,df + ATK

قبل از اینکه دستشو دراز کنه که بگیرتت یه دونه هایپر کامبو یا تیم هایپر کامبو بزن بهش :دی

اگه به نیم تنه ی بالات حمله میکنن کلید عقب،اگه به نیم تنه ی پایینت حمله میکنن کلید پایین عقب

ATK = Attack یعنی همه ی دکمه ها (منظورم 4 تا دکمه ی رویی دسته اکس باکسه)

اینارو باید پشت سر هم انجام بدی.مثلا اگه گفته 90 درجه جلو اینطوری میشه : d,df,f + ATK
d = down f=forward b=backward u=upward
یا مثلا برای زدن شوریوکن ریو یا آکوما : f,d,df + ATK
دست درد نکنه مرسی!!! پس گفت یه 90 درجه بزن مزنم پایین بعد دوباره جنوب غربی دوباره راست درسه؟؟

دست درد نکنه مرسی!!! پس گفت یه 90 درجه بزن مزنم پایین بعد دوباره جنوب غربی دوباره راست درسه؟؟
«جنوب غربی» رو خوب اومدی :دی اینجوری گفتن درست نیست، چون اگه کاراکترت سمت راست تصویر باشه، غرب یعنی جلو. اگه سمت چپ تصویر باشه، غرب یعنی عقب. پس بهتره از عبارت‌های غرب و شرق استفاده نکنی.

90 درجه یعنی: پایین، پایین‌جلو، جلو

یعنی آنالوگ رو به اندازه یک ربع دایره، از پایین به سمت جلو حرکت بده.

یعنی آنالوگ رو از پایین به سمت جلو بــِــکــِـش.

«جنوب غربی» رو خوب اومدی :دی اینجوری گفتن درست نیست، چون اگه کاراکترت سمت راست تصویر باشه، غرب یعنی جلو. اگه سمت چپ تصویر باشه، غرب یعنی عقب. پس بهتره از عبارت‌های غرب و شرق استفاده نکنی.

90 درجه یعنی: پایین، پایین‌جلو، جلو

یعنی آنالوگ رو به اندازه یک ربع دایره، از پایین به سمت جلو حرکت بده.

یعنی آنالوگ رو از پایین به سمت جلو بــِــکــِـش.
:)):)):)):)):))!!!!!! بالاخره فهمیدم!!!!! ولی بعضی فن هاش سخته!!!

سلام

این Marvel vs Capcom 3 چه فرقی با Super Street Fighter IV داره؟
چون من SSF4 رو گرفتم و زیاد خوشم نیومد. کومبو چندضرب های درست حسابی نداره و زیاد به نظرم جالب نیست. البته از گرافیک خوبش نمیشه گذشت. سوپر کومبو و الترا کومبوهاش هم به سختی اجرا میشه. حالا این MVC3 هم تو همین مایه هاست یا فرق میکنه؟

سلام

این Marvel vs Capcom 3 چه فرقی با Super Street Fighter IV داره؟
چون من SSF4 رو گرفتم و زیاد خوشم نیومد. کومبو چندضرب های درست حسابی نداره و زیاد به نظرم جالب نیست. البته از گرافیک خوبش نمیشه گذشت. سوپر کومبو و الترا کومبوهاش هم به سختی اجرا میشه. حالا این MVC3 هم تو همین مایه هاست یا فرق میکنه؟

من هنوز این نسخه رو بازی نکردم اما اگر به SSF IV میگی سخت پس این برات از نظر کمبو زدن یه جورایی خیلی سخت میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or