Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال. کسی راه و شخصیتی برای این کمبوهایی که حسین گذاشت ( مثلا 200 ) و کمبوهای اینفینیتی و اینا میشناسه :دی؟ ویدئویی چیزی هست :دی؟
یه راه حل طرح کنم!
بذار یه بار دیگه بذارم رنک کمبو‌ها رو:

• 3 — Yes!
  • 5 — Cool!
  • 7 — Good!
  • 13 — Dude!
  • 17 — Sweet!
  • 21 — Awesome!
  • 26 — Wonderful!
  • 31 — Viewtiful!
  • 37 — Excellent!
  • 43 — Stylish!
  • 50 — Fantastic!
  • 57 — Amazing!
  • 65 — Incredible!
  • 75 — Mighty!
  • 82 — Marvelous!
  • 91 — Uncanny!
  • 101 — Crazy!
  • 111 — Galactic!
  • 201 — Unstoppable!
اگه اشتباه نکنم فقط تا Uncanny اچیومنت/تروفی هستش، اگه بخوایم فقط این جایزه‌ها رو در نظر بگیریم من یه پیشنهاد دارم. شما بیاید این کارو بکنید:
یه تیمی انتخاب کنید که هایپر کمبو‌هاشون یه جوری باشه که مثل تیر شلیک بشه توی صفحه، یعنی بردش زیاد باشه. مثل Ryu, Deadpool, Ironman یا Dante و M.O.D.O.K.
یه کار کنید نوار خشم (!) (همون Hyper Combo Gauge) حداقل به Level 3 برسه؛ بعد یه دکمه‌ای به اسم LT (که هیچکدومتون آشنایی باهاش ندارین!) رو بزنید تا همشون همزمان هایپر کمبوهاشونو بزنن. اینکارو سعی کنید وقتی انجام بدید که جون (health) همه ی کرکترها پر باشه تا تک تک ضربه‌ها به تعداد کمبو ها اضافی کنه.
اگه درست انجام بدید احتمالاً هر سه اچیومنت/تروفی مربوط به اینا رو یه دفعه باهم بگیرید!
خسته هم نباشید! :دی

آخرین ویرایش:
خب من بازیرو تازه خریدم :دی تا الآن 7 بار تمومش کردم تو بخش آرکید که 6 بارش با کرکتر های مختلف بود، 2 بار با ددپول تموم کردم :دی

به نظرم آسون ترین کرکتر بازی دانته هستش، چون کلاً هرچی آدم دکمه میزنه کمبو میشه؛ در کل تنها شخصیت Button Smashingـش همین دانته ـس!

یک سوال فنی، اون هایپر کمبو ددپول که Health Bar رو میکنه باید لول چند باشیم تا بشه زد؟

بعد چند تا کرکتر باز میشه؟ من تا الآن 4 تا باز کردم، برای بقیه شون باید چیکار کنم؟

خب من بازیرو تازه خریدم :دی تا الآن 7 بار تمومش کردم تو بخش آرکید که 6 بارش با کرکتر های مختلف بود، 2 بار با ددپول تموم کردم :دی

به نظرم آسون ترین کرکتر بازی دانته هستش، چون کلاً هرچی آدم دکمه میزنه کمبو میشه؛ در کل تنها شخصیت Button Smashingـش همین دانته ـس!

یک سوال فنی، اون هایپر کمبو ددپول که Health Bar رو میکنه باید لول چند باشیم تا بشه زد؟

بعد چند تا کرکتر باز میشه؟ من تا الآن 4 تا باز کردم، برای بقیه شون باید چیکار کنم؟

LOL ! اتفاقا یه نظرم سخت ترین کاراکتر دانتس ! تعداد حرکاتش قابل مقایسه با کاراکترای سری Tekken ـه
اون هایپر lvl 3 ددپول یه Counter Hyper ـه و فقط وقتی کار میکنه که حریفت یه ضربه بهت بزنه
همون 4 تا کاراکتر باز میشن.بقیه کاراکترا DLC ـن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or