Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها میشه چند تا عکس از بازی بزارید !!1
به جا اینکه بیای اینچیزا رو تایپ کنی میرفتی گوگل تایپ میکردی MvC3 :| کلی عکس میاورد واست

ین Marvel vs Capcom 3 چه فرقی با Super Street Fighter IV داره؟
چون من SSF4 رو گرفتم و زیاد خوشم نیومد. کومبو چندضرب های درست حسابی نداره و زیاد به نظرم جالب نیست. البته از گرافیک خوبش نمیشه گذشت. سوپر کومبو و الترا کومبوهاش هم به سختی اجرا میشه. حالا این MVC3 هم تو همین مایه هاست یا فرق میکنه؟
اگه تو SSF4 نمیتونستی کومبو بزنی دلیلی نداره که تو MvC3 هم نتونی :دی
تو MvC3 یه حالتی هست به نام Simple Mode که واسه افرادی مثل شما که بار اولشونه MvC میزنن طراحی شده ! اگه از SSF4 خوشت نیومده نمیشه گفت که از MvC3 هم خوشت نمیاد ! در عین شباهت هایی که به هم دارن کلی تفاوت دارن
پ.س : اتفاقا تو MvC3 کومبو زدن خیلی آسون شده ! حتی آسونتر از SSF4 :دی

آخرین ویرایش:
من هنوز این نسخه رو بازی نکردم اما اگر به SSF IV میگی سخت پس این برات از نظر کمبو زدن یه جورایی خیلی سخت میشه :d
توی سری SSF IV ، عملا هیچ کمبویی وجود نداره. یعنی اگه بخوایم با نسخه های مثلا تیکن و مورتال کمبت مقایسه اش کنیم خیلی از نظر زدن کمبو و چند ضرب ضعیف هست. فقط تو این سری SSF 4 دوتا قدرتی گذاشته بودن که اونم با بدبختی اجرا میشد و کارایی چندانی نداشت. از این نظر برای من کمبت دیسپشن یا ددلی آلیانس ps2 خیلی جالب تر از سری های SSF هست.

اگه تو SSF4 نمیتونستی کومبو بزنی دلیلی نداره که تو MvC3 هم نتونی :دی
تو MvC3 یه حالتی هست به نام Simple Mode که واسه افرادی مثل شما که بار اولشونه MvC میزنن طراحی شده ! اگه از SSF4 خوشت نیومده نمیشه گفت که از MvC3 هم خوشت نمیاد ! در عین شباهت هایی که به هم دارن کلی تفاوت دارن
پ.س : اتفاقا تو MvC3 کومبو زدن خیلی آسون شده ! حتی آسونتر از SSF4 :دی
پس اینجا راحت تر شده. :d
من تو SSF4 هم اوایلش مشکل داشتم اما بعد با جابه جا کردن دکمه ها کمبو زدن برام راحت تر شد. اما مشکل اصلی تر نداشتن فن های چند ضرب هست. یعنی مثلا بگه دوبار X - سه بار A - سه بار B و بعد یه تکنیک چند ضرب قشنگ بزنه. تو MVC3 این مورد رو داره یا مثل همون سری های قبل هست؟

توی سری SSF IV ، عملا هیچ کمبویی وجود نداره. یعنی اگه بخوایم با نسخه های مثلا تیکن و مورتال کمبت مقایسه اش کنیم خیلی از نظر زدن کمبو و چند ضرب ضعیف هست. فقط تو این سری SSF 4 دوتا قدرتی گذاشته بودن که اونم با بدبختی اجرا میشد و کارایی چندانی نداشت. از این نظر برای من کمبت دیسپشن یا ددلی آلیانس ps2 خیلی جالب تر از سری های SSF هست.
از اون حرفا بود که دعوا راه میندازه :دی
قضیه اینه که برای زدن کمبو توی سری SF4، باید سیستم بازی رو بشناسی و بشینی کلّی تمرین‌ کنی. اگه یه وقت بیکار شدی، توی Youtube مثلاً عبارت زیر رو جستجو کن:

Super Street Fighter IV Combo Video

برای هر کدم از کاراکترها رو هم ویدیوهای اینجوری وجود داره.

بچه ها چه جوری می شه دفاع کرد ؟
اما نمی دونم چرا هنوز که هنوزه با استریت فایتر حال می کنم :d
بعد بچه ها کلا چند تا کارکتر باز می شن ؟
فقط Akuma و Dante و Chun-Li
البته Dead pool هم بدک نیست :d
یه چند وقتی بود فایتینگ بازی نکرده بودم خیلی حال داد این 3 4 روزه دارم خودمو خفه می کنم :d

توی سری SSF IV ، عملا هیچ کمبویی وجود نداره
LOL ! با این حرفت کل SF رو زیر سوال بردی ! حالا لازم نیس بری یوتیوب ،بشین همین کومبوی منو تو SF4 ببین:دی

مشکل اصلی تر نداشتن فن های چند ضرب هست. یعنی مثلا بگه دوبار X - سه بار A - سه بار B و بعد یه تکنیک چند ضرب قشنگ بزنه. تو MVC3 این مورد رو داره یا مثل همون سری های قبل هست؟
اگه میخوای بگی با Mash خور کردن میشه کومبو زد یا نه باید گفت آره ! تقریبا میشه .
فقط اگه فردا پسفردا تو MvC3 هم نتونستی کومبو بزنی نیای بگی تو MvC3 هم عملا هیچ کومبویی وجود نداره !!:))

یعنی منظورت اینه که هر 4 تا دکمرو باهم بزنیم!!بعدم نماد S دیگه چیه!!چون چنتا از فن های دانته این نمادو داره
منظورم زدن یکی از دکمه هایی رویی دسته اکس باکسه ! یا X یا Y یا B یا A
S یعنی Special. رو دسته اکس باکس میشه همون A .A به عنوان دکمه ی Exchange هم استفاده میشه.میتونین با این Air Combo هاتون رو شروع کنید ;)

بچه ها چه جوری می شه دفاع کرد ؟
عقبو نگه دار :|

آخرین ویرایش:
PDP-Marvel-Versus-Fighting-Pad-for-XBox-360.jpg

کمپانی PDP (Performance Designed Products) دسته جدیدMarvel Versus Fighting Pad را برای کنسول ایکس­باکس ۳۶۰ عرضه کرده است. دسته Versus یک کنترلر بازی شش دکمه­ای سیمی می­باشد که برای بازیهای جنگی AAA طراحی شده است. این دسته دارای فعالسازهای میکروسوئیچ برای گیم پد آنالوگ و ۶ دکمه جلو است تا به کاربر آن احساس واقعی و دقت آرکید در زمان انجام بازی­های جنگی را بدهد. گیم پد آنالوگ آن دارای طراحی شخصی می­باشد و برای کار مانند یک جویستیک آرکید واقعی ولی با احساس راحتتر و جمع­و­جورتر یک پد شستی ساخته شده است.
پد Marvel Versus fighting در روز ۱۴ فوریه به قیمت ۳۹٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود.

LOL ! با این حرفت کل SF رو زیر سوال بردی ! حالا لازم نیس بری یوتیوب ،بشین همین کومبوی منو تو SF4 ببین:دی
ببین من منظورم از کمبو، ضرب فنی و ضربه قدرتی نیست. اون کمبویی که شما منظورت هست رو من میدونم و اجرا هم کردم. اون قدرتی هست. اما کلا تو استریت فایترها چیزی به اسم چند ضرب اساسی وجود نداره. من تو بخش تمرین بازی هم رفتم اما مثلا گفته بود: پرش لگد + پرش لگد + لگد نشسته + لگد نشسته + لگد میانی + مشت! این که نشد چند ضرب. این چند تا تکنیک ه که با هم میزنیم و انگار یه سری ضربه رو با هم ترکیب میکنیم. یا مثلا یه مشت قدرتی رو 3 بار میزنه. تو کمبت اگه یادتون باشه برای هر کاراکتر چند ضرب های باحال وجود داشت. مثلا برای کنشی چند تا دکمه رو با هم میزدیم و بعد از زدن چند مشت و لگد باحال شمشیرش رو میکشید و 3 بار میزد. همچین چیزی رو من تو استریت فایتر ندیدم. بیشتر ضربه ها تکراری هست اینجا.

کلا تو استریت فایترها چیزی به اسم چند ضرب اساسی وجود نداره. من تو بخش تمرین بازی هم رفتم اما مثلا گفته بود: پرش لگد + پرش لگد + لگد نشسته + لگد نشسته + لگد میانی + مشت! این که نشد چند ضرب. این چند تا تکنیک ه که با هم میزنیم و انگار یه سری ضربه رو با هم ترکیب میکنیم.
مطلبی که هست اینه که توی خیلی از فایتینگ‌های معروف ژاپنی دوبعدی، دقیقاً به همین‌ صورتیه که توی استریت‌فایتر هست. یعنی سری ‌KoF و Darkstalkers و Guilty Gear و BlazBlue و خیلی‌های دیگه، به همین صورت هستن.
این‌جور کمبوها به سلیقه شما جور نمیاد اما به هر حال اکثر گیم‌های فایتینگ به همین روش طراحی می‌شن.

مطلبی که هست اینه که توی خیلی از فایتینگ‌های معروف ژاپنی دوبعدی، دقیقاً به همین‌ صورتیه که توی استریت‌فایتر هست. یعنی سری ‌KoF و Darkstalkers و Guilty Gear و BlazBlue و خیلی‌های دیگه، به همین صورت هستن.
این‌جور کمبوها به سلیقه شما جور نمیاد اما به هر حال اکثر گیم‌های فایتینگ به همین روش طراحی می‌شن.
دقیقا. به نظر منم بحث سلیقه اینجا مطرحه. من کلا با این سبک حال نمیکنم. اما خیلی ها هستن که عاشق اینجور بازیها هستند و کاری به نحوه زدن تکنیک ندارن. بیشتر کاراکترها و شخصیت پردازیشون براشون مهم هست که سری جدید استریت فایتر واقعا به نظرم انقلابی در گرافیک این بازی ها بود.

PDP-Marvel-Versus-Fighting-Pad-for-XBox-360.jpg

کمپانی PDP (Performance Designed Products) دسته جدیدMarvel Versus Fighting Pad را برای کنسول ایکس­باکس ۳۶۰ عرضه کرده است. دسته Versus یک کنترلر بازی شش دکمه­ای سیمی می­باشد که برای بازیهای جنگی AAA طراحی شده است. این دسته دارای فعالسازهای میکروسوئیچ برای گیم پد آنالوگ و ۶ دکمه جلو است تا به کاربر آن احساس واقعی و دقت آرکید در زمان انجام بازی­های جنگی را بدهد. گیم پد آنالوگ آن دارای طراحی شخصی می­باشد و برای کار مانند یک جویستیک آرکید واقعی ولی با احساس راحتتر و جمع­و­جورتر یک پد شستی ساخته شده است.
پد Marvel Versus fighting در روز ۱۴ فوریه به قیمت ۳۹٫۹۹ دلار در دسترس خواهد بود.

با دیدن کلا دسته ی سگا زنده میشه واسم :دی
از دسته ی فعلی 360 بهتر به نظر میرسه برای بازی های فایتینگ!!

با دیدن کلا دسته ی سگا زنده میشه واسم :دی
از دسته ی فعلی 360 بهتر به نظر میرسه برای بازی های فایتینگ!!

برای بازی های فایتینگ اگه بخواد ار بی و ال بی نقشی اساسی داشته باشن تو همین دسته ها معمولی به نظرم جاشون به جا تر هستش
مهترین تغییر به نظرم همون دی پد و ال اس هستش که مناسب شده واسه انجام حرکات چون با دی پد خیلی از انالوگ راحت تر میشه زد جهت هارو

من بازم نفهمیدم منظور از ATK چیه!!
مثلا این فنه وسکر چه طوری باید زد.
f,d,df + ATK+ATK
جلو،مایل جلو + دو تا اتک ( مثلا X + Y با هم )
شما اصلا وقتی Operation Mode رو ازت میپرسه بزن Simple Mode ! اینجوری از شر اون جهت های لعنتی خلاص میشی :دی

چیزی به اسم چند ضرب اساسی وجود نداره
اما چیزی به نام Target Combo وجود داره که تقریبا میشه گفت از همون کومبوهایی که شما دوس دارین !
یه نگاه به Command List دادلی و ایبوکی تو SSF4 بندازین و اجرا کنین

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: гадюка

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or