Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره من متوجه نشدم این بازی چجوریاست !؟
سبک مورتال کمبته !؟
فانتزیه !؟
یکی بیاد یه توضیح درست و حسابی از این بازی بذاره ! از عکسای شلوغ پلوغش هم آدم چیزی نمی فهمه !

بالاخره من متوجه نشدم این بازی چجوریاست !؟
سبک مورتال کمبته !؟
فانتزیه !؟
یکی بیاد یه توضیح درست و حسابی از این بازی بذاره ! از عکسای شلوغ پلوغش هم آدم چیزی نمی فهمه !

بیشتر به SF شباهت داره و اصولا بازی ها 3 به 3 هستش برای همین خیلی شلوغ میشه یوهو 6 نفر با هم میپرن تو بازی این بزن اون بزن گیس و گیس کشی میشه :d

Bison باز نمیشه ؟ :((
کشتیم با این Bison خو تو که!!!
دوستان بازی خیلی خیلی از 2 ساده تر ولی برو بچه کمبو زن اشکشون خواهد در آمد بازی به شدت Fun هست ولی به دوستانی که علاقه ای به فایتینگ ندارند اصلا توصیه نمیشود که به قول خودشون 1 ساعت بازی میکنن میندازن کنار بازی رو از دیروز تا حالا دارم رو بازی کار میکنم کمبو اینا Test میکنم FAV TEAM هم انتخاب کردم و آماده کتک کاری هستم:دی
C.VIPER DR DOOM DEAD POOL:دی

راستی یه نکته که شاید خیلیا متوجه نشده باشن.بازی حالت Versus CPU رو تو منو نداره ولی میشه تو Training Mode یه کارایی کرد که شبیه Versus CPU بشه بازی (کسی فهمید منظورمو ؟ :دی)
Modok FTW !

راستی یه نکته که شاید خیلیا متوجه نشده باشن.بازی حالت Versus CPU رو تو منو نداره ولی میشه تو Training Mode یه کارایی کرد که شبیه Versus CPU بشه بازی (کسی فهمید منظورمو ؟ :دی)
Modok FTW !
کی گفته من متوجه شدم:دی خو هم میشه به جاش بری تو Training دستکاری کن به قول خودت :دی

شاید نظرم راجع به حرفی که توی این پست گفته بودم، عوض بشه :دی
(البته احتمالاً مشابه با MvC2 یا مثلاً SF3: 3rd Strike، این گیم تا 10 سال جزو بازی‌های تورنمنت‌های معتبر فایتینگ خواهد بود.)

دلیلش هم حرفیه که جاستین وانگ زده. (البته یه نگاه به این توضیح هم بندازین)
باید صبر کرد و دید نظر بقیه درباره این گیم چیه. به هر حال جاستین وانگ شخص مهمی توی دنیای استریت فایتر و MvC هست و فعلاً نظرش اینه که بهتره همون MvC2 رو ادامه بده. باید دید نظر بقیه بازیکن‌های حرفه‌ای درباره این گیم چیه.

دوستایه سوال :
این غول اخرش ( اونی که اخره اخره ! ) وقتی که یارو زاویه اش رو عوض میکنه و بعد با دوتا دستش ما رو میگیره و فشار میده . باید چطور جاخال بدیم ؟

عجب بازیه تا تونستم با dead pool دهن هر چی کاراکتر بودو سرویس کردم:دی جقدر کمبو داره بی پدر!!!!عآشق اون RT ش هستم با دوتا کلت شروغ به شلیک میکنه میگه بنگ بنگ........(30تا که رسید)بنگ بنگ:دی
فقط 2تا چیزو نفهمیدم!چجوری درحین بازی کاراکترو عوض کنم!!!!چجوری گارد بگیرم!(مثل تیکن دست به هیچ دکمه ای نزنم؟)چون شانسی اچیومنتشو گرفتم:دی

آخرین ویرایش:
فقط 2تا چیزو نفهمیدم!چجوری درحین بازی کاراکترو عوض کنم!!!!چجوری گارد بگیرم!(مثل تیکن دست به هیچ دکمه ای نزنم؟)چون شانسی اچیومنتشو گرفتم:دی
rb و يا lb رو يك بار بزنيد ، يارتون مي يايد يه ضربه مي زنه مي ره اما اگر بگيريد ( hold) بار ديگتون مي ياد وسط
در مورد دومي هم شما بايد جهت عقب رو بگيريد دفاع مي كنه .
.

rb و يا lb رو يك بار بزنيد ، يارتون مي يايد يه ضربه مي زنه مي ره اما اگر بگيريد ( hold) بار ديگتون مي ياد وسط
در مورد دومي هم شما بايد جهت عقب رو بگيريد دفاع مي كنه .
.
منظورت RT و LT که نیست احیانا:دی
خیلی ممنونم(فقط یکی از دکمه های بالا رو نگه دارم دیگه؟)

بچه ها من زیاد اهل بازی های فایتینگ نیسم ولی بدم نمیاد بازی کنم. مثلا از MK Vs. DC بدم نیومد شباهتی بهم دارن؟؟؟
بعدش هم، از پست یکی از بچه ها هم فهمیدم انگاری بازی vs. cpu نداره!!!!! یعنی نمیشه بات گذاشت با اونا مبارزه کرد؟؟؟؟

بچه ها من زیاد اهل بازی های فایتینگ نیسم ولی بدم نمیاد بازی کنم. مثلا از MK Vs. DC بدم نیومد شباهتی بهم دارن؟؟؟
بعدش هم، از پست یکی از بچه ها هم فهمیدم انگاری بازی vs. cpu نداره!!!!! یعنی نمیشه بات گذاشت با اونا مبارزه کرد؟؟؟؟
چرا داره ولی نفهمیدم منظورتو:دی کلا گزینه اولو بزن (2بار)3تا کاراکترتو انتخاب کن با cpu بجنگ:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or