HamidoOs
کاربر سایت
درسته.كلا برا يك ساعت بازي كردن بسيار مناسبه :d
(البته احتمالاً مشابه با MvC2 یا مثلاً SF3: 3rd Strike، این گیم تا 10 سال جزو بازیهای تورنمنتهای معتبر فایتینگ خواهد بود.)
درسته.كلا برا يك ساعت بازي كردن بسيار مناسبه :d
بالاخره من متوجه نشدم این بازی چجوریاست !؟
سبک مورتال کمبته !؟
فانتزیه !؟
یکی بیاد یه توضیح درست و حسابی از این بازی بذاره ! از عکسای شلوغ پلوغش هم آدم چیزی نمی فهمه !
کشتیم با این Bison خو تو که!!!Bison باز نمیشه ؟![]()
کی گفته من متوجه شدمراستی یه نکته که شاید خیلیا متوجه نشده باشن.بازی حالت Versus CPU رو تو منو نداره ولی میشه تو Training Mode یه کارایی کرد که شبیه Versus CPU بشه بازی (کسی فهمید منظورمو ؟)
Modok FTW !
(البته احتمالاً مشابه با MvC2 یا مثلاً SF3: 3rd Strike، این گیم تا 10 سال جزو بازیهای تورنمنتهای معتبر فایتینگ خواهد بود.)
rb و يا lb رو يك بار بزنيد ، يارتون مي يايد يه ضربه مي زنه مي ره اما اگر بگيريد ( hold) بار ديگتون مي ياد وسطفقط 2تا چیزو نفهمیدم!چجوری درحین بازی کاراکترو عوض کنم!!!!چجوری گارد بگیرم!(مثل تیکن دست به هیچ دکمه ای نزنم؟)چون شانسی اچیومنتشو گرفتم![]()
منظورت RT و LT که نیست احیاناrb و يا lb رو يك بار بزنيد ، يارتون مي يايد يه ضربه مي زنه مي ره اما اگر بگيريد ( hold) بار ديگتون مي ياد وسط
در مورد دومي هم شما بايد جهت عقب رو بگيريد دفاع مي كنه .
.
چرا داره ولی نفهمیدم منظورتوبچه ها من زیاد اهل بازی های فایتینگ نیسم ولی بدم نمیاد بازی کنم. مثلا از MK Vs. DC بدم نیومد شباهتی بهم دارن؟؟؟
بعدش هم، از پست یکی از بچه ها هم فهمیدم انگاری بازی vs. cpu نداره!!!!! یعنی نمیشه بات گذاشت با اونا مبارزه کرد؟؟؟؟