Marvel vs. Capcom 3 بی ارزش و اسان است!!

Hosein M

کاربر سایت
justinwongnigga.jpg

با سلام...
جناب Justin Wong یکی از شناخته شده ترین گیمر ها که مقام های زیادی رو در مسابقات مختلف در بازی های فایتینگ رو دارد از بازی Marvel vs. Capcom 3 گله مند شده و ان را بی ارش و اسان نامیده.
ایشان وقتی بازی رو تهیه کردند در صفحه توییتر خود گفتند:
Jwong1.png

اما تنها پس از 8 ساعت:

JwongRant.png

و در اخر:

JwongNWord.png

منبع

تعجب كردم دوستان مي گن آسونه
بعضي كمبو ها انگشت قوي مي طلبه ، شخصا يك كمبو خ *ف* ن رو يك بار مي زنم ، فاتحه انگشتم خونده مي شه !

البته کلمه «cheap» توی فایتینگ‌ها یه معنای خاصی داره. مثلاً وقتی می‌گن فلان کاراکتر cheap هست، منظور اینه که بدون تمرین و زحمت زیاد یا بدون استفاده از تکنیک‌های خاص، می‌شه باهاش ضربه‌ها و کمبوهای قوی و مـُهلک زد.

حرفی که این بابا زده اینه که کاراکترها توی این بازی کلاً به این صورت هستن، و احتیاجی نیست که خفن تمرین کنی و کمبوهای سخت رو یاد بگیری، و می‌تونی با همون کمبوهای ساده، تبدیل به یه حرفه‌ای بشی. این قضیه کاملاً مخالف با سلیقه افرادی مثل جاستین وانگ هست، چون اینا قادر هستن توی گیم‌های فایتینگ دیگه، کمبوهای سخت رو به‌راحتی رو بزنن (که البته نتیجه تمرینِ خیلی زیاده). خودِ MvC2 یکی از فنی‌ترین گیم‌های فایتینگه که احتیاج به تمرین زیاد داره و وانگ هم یکی از بهترین‌های اون گیمه. مسلماً گیم آسون براش جالب نیست.

به هر حال این نکته رو گفتم، که مفهوم کلمه cheap که «بی‌ارزش» ترجمه شده رو روشن‌تر کنم.

• Like
Reactions: Sorrows and Fratos
والا با توجه به کامنت ها مثل اینکه علاقه این آقا به کلمه Nigga بیشتر مورد توجه قرار گرفته . . .:d
به هر حال این نکته رو گفتم، که مفهوم کلمه cheap که «بی‌ارزش» ترجمه شده رو روشن‌تر کنم.
با این تویت هایی که داده باید همون معنی بی ارزش داشته باشه ضمنا قبل از Cheap صفت Easy استفاده کرده. . . . .

من هم انتظار نداشتم این بازی اصلا آسون تر شده باشه اما انگار...
بهرحال برای اون افرادی که بخاطر سخت بودن کمبوها از بازی های فایتینگ فرار میکنند میتونه شروع خوبی باشه.

البته کلمه «cheap» توی فایتینگ‌ها یه معنای خاصی داره. مثلاً وقتی می‌گن فلان کاراکتر cheap هست، منظور اینه که بدون تمرین و زحمت زیاد یا بدون استفاده از تکنیک‌های خاص، می‌شه باهاش ضربه‌ها و کمبوهای قوی و مـُهلک زد.

حرفی که این بابا زده اینه که کاراکترها توی این بازی کلاً به این صورت هستن، و احتیاجی نیست که خفن تمرین کنی و کمبوهای سخت رو یاد بگیری، و می‌تونی با همون کمبوهای ساده، تبدیل به یه حرفه‌ای بشی. این قضیه کاملاً مخالف با سلیقه افرادی مثل جاستین وانگ هست، چون اینا قادر هستن توی گیم‌های فایتینگ دیگه، کمبوهای سخت رو به‌راحتی رو بزنن (که البته نتیجه تمرینِ خیلی زیاده). خودِ MvC2 یکی از فنی‌ترین گیم‌های فایتینگه که احتیاج به تمرین زیاد داره و وانگ هم یکی از بهترین‌های اون گیمه. مسلماً گیم آسون براش جالب نیست.

تو فقط ایراد بگیر حمید گفته!!!!!!:d
ولی راست میگه بازییه FUN هست فقط ولی خوفه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or