Solidsnake_1
کاربر سایت
من ندیدم ولی دوستانی که دیدن میگن زندگیشون به قبل و بعد از دیدن موربیوس دو شقه شده پس بنظرم دیدنش از اوجب واجباتهکسی موربیوس دیده ؟ ارزش داره حجم براش مصرف کرد ؟
M.O.D.O.K بعد از یک فصل رسما کنسل شد. دلیلشم مدیونید اگه فکر کنید DIsney+ اه.
Hit-Monkey هم بدیهیه که فاتحش خوندست فقط اعلام رسمی نکردن هنوز.
در کل پروژه The Offenders هم مثل پروژه های قبلی مارول در شبکه های دیگه به خاک سپرده شد.
مارول واقعا این پروژه ها رو برای تنوع نیاز داشت ولی فعلا نظر بر اینه که همه چی رو مستقیم فرو کنن تو خط اصلی MCU.
دارن (به جز فاجعه Iron Fist) ولی نصفه نیمه ول می شن.سریال های نتفلیکس ارزش دیدن داره ؟
ندیدمشون. از کدوم شروع کنم؟
دو روز پیش که حتی تاریخ انتشار اشم لیک شد. ۱۷ آگوست! من بعید بدونم درست باشه.طبق شایعات منتشر شده سریال «شی هالک» انتظارات رو نه از جانب کارگردان این سریال و نه از جانب «کوین فایگی» برآورده نکرده و احتمالا اینکه این سریال کلا پخش نشه خیلی بالاست!
لیک شد ... تازه 3 ماه دیگه مونده، اگر واقعا در حد و انتظارات کوین فایگی ظاهر نشده باشه صد در صد کنسل کردنش یا ریشات مجددش به نفع مارولهدو روز پیش که حتی تاریخ انتشار اشم لیک شد. ۱۷ آگوست! من بعید بدونم درست باشه.
سریال هم کمدی هست و واقعا حیف که Abomination رو بعد از 14 سال می خوان توی سریال کمدی برگردونن!
The Incredible Hulk دارک ترین فیلم MCU تا به امروز اه.
این بشر رو زیاد جدی نگیرید. کلا معلوم نیست تو چه فازی قرار داره. از اون کلوز آپ هایی که از یک لحظه خاص در فیلم love گرفته بود که حتی در فیلم های عموی دوست داشتنی قفله مشخص بود که این بزرگوار کلا در یک ابعاد معنوی خاصی سیر می کنهگاسپار نوئه بینندگان آثار مارول را احمق خطاب کرده است
![]()
![]()
اصلا به این بازیگره نقش اصلی بودن نمیخوره چه انتخابیه اخهView attachment 255193
اولین تصویر از Echo.