Marvel Universe

خب Moon Knight رو منم دیدم.
سریال خوب و خوش ساختی بود. چیزی که برام جذابیت داشت جدید بودن شخصیت Moon Knight بود که تو هیچ آثار قبلی ای از مارول ندیده بودیمش و یک داستان تازه رو ارائه میداد. توی روایت داستان هم خوب بود.
خیلی دوست داشتم یه ارتباطی با دنیای مارول و بقیه کرکتر ها ازش ببینم که البته گفته بودن اثر مستقلی هستش. امیدوارم در آینده این اتفاق حتما بیفته
یه چیزی که خیلی برام قانع کننده نبود دلیل و توجیه آموت بود برای کشت آدما خیلی سطحی بود بنظرم و توضیح درستی سریال راجع بهش نمیده
بازی اسکار آیزک هم واقعا حرف نداشت. توی آثار مارولی واقعا یادم نمیاد همچین بازی ای از یه بازیگر.
اواخر سریال دچار اون فرمول همیشگی فیلم ها و سریال های مارول میشه ولی خب نکته های خوب سریال اون قدری هست که کاری نکنه
تا اینجا Loki و Moon Knight بهترین سریال های مارولی بودن برام

کسی موربیوس دیده ؟ ارزش داره حجم براش مصرف کرد ؟
من ندیدم ولی دوستانی که دیدن میگن زندگیشون به قبل و بعد از دیدن موربیوس دو شقه شده پس بنظرم دیدنش از اوجب واجباته

M.O.D.O.K بعد از یک فصل رسما کنسل شد. دلیلشم مدیونید اگه فکر کنید DIsney+ اه.
Hit-Monkey هم بدیهیه که فاتحش خوندست فقط اعلام رسمی نکردن هنوز.

در کل پروژه The Offenders هم مثل پروژه های قبلی مارول در شبکه های دیگه به خاک سپرده شد.
مارول واقعا این پروژه ها رو برای تنوع نیاز داشت ولی فعلا نظر بر اینه که همه چی رو مستقیم فرو کنن تو خط اصلی MCU.

سریال های نتفلیکس ارزش دیدن داره ؟
ندیدمشون. از کدوم شروع کنم؟

سریال های نتفلیکس ارزش دیدن داره ؟
ندیدمشون. از کدوم شروع کنم؟
دارن (به جز فاجعه Iron Fist) ولی نصفه نیمه ول می شن.
The Defenders که کلا رو هوا می مونه. Luke Cage هم همینطور. Jessica Jones و DareDevil و Punisher هم یک طوری سر هم بندی می کنن بره.
یک چیزایی هم پایه ریزی کرده بودن که هیچ وقت انجام نشد. مثلا Daughters of the Dragon رو شکل دادن اما خب بعدش کلا سریال های نتفلیکس کنسل شد.

Kingpin توی Hawkeye و Matt Murdock توی NWH بازیگر هاشون همون بازیگر های سریال های Netflix بودن ولی خوب به نظر خط داستانی رو می خوان ریبوت کنن.

در کل به نظرم بهترین سریال های مارولی ای که تاحالا ساخته شدن Runaways, DareDevil, Jessica Jones و Loki ان.

طبق شایعات منتشر شده سریال «شی هالک» انتظارات رو نه از جانب کارگردان این سریال و نه از جانب «کوین فایگی» برآورده نکرده و احتمالا اینکه این سریال کلا پخش نشه خیلی بالاست!
دو روز پیش که حتی تاریخ انتشار اشم لیک شد. ۱۷ آگوست! من بعید بدونم درست باشه.
سریال هم کمدی هست و واقعا حیف که Abomination رو بعد از 14 سال می خوان توی سریال کمدی برگردونن!
The Incredible Hulk دارک ترین فیلم MCU تا به امروز اه.

دو روز پیش که حتی تاریخ انتشار اشم لیک شد. ۱۷ آگوست! من بعید بدونم درست باشه.
سریال هم کمدی هست و واقعا حیف که Abomination رو بعد از 14 سال می خوان توی سریال کمدی برگردونن!
The Incredible Hulk دارک ترین فیلم MCU تا به امروز اه.
لیک شد ... تازه 3 ماه دیگه مونده، اگر واقعا در حد و انتظارات کوین فایگی ظاهر نشده باشه صد در صد کنسل کردنش یا ریشات مجددش به نفع ماروله

پ.ن: کاش Ms Marvel همچین بلایی سرش در میومد!

• Like
Reactions: XMohsen

گاسپار نوئه بینندگان آثار مارول را احمق خطاب کرده است​

:| :| :|

این بشر رو زیاد جدی نگیرید. کلا معلوم نیست تو چه فازی قرار داره. از اون کلوز آپ هایی که از یک لحظه خاص در فیلم love گرفته بود که حتی در فیلم های عموی دوست داشتنی قفله مشخص بود که این بزرگوار کلا در یک ابعاد معنوی خاصی سیر می کنه

• Like
Reactions: bayern_vahid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or