همچین پر بیراه نمیگندرجه سنی PG-13 تو توییتر ترند شده که مربوط میشه به doctor strange in the multiverse of madness!
ما که هنوز فیلمو ندیدم، ولی بسیاری اعتقاد دارند که فیلم باید با درجه سنی R اکران میشد!
@Justiciar حقیقت داره؟!
والا برای ما که راضی کننده نبود.انتظارتان را از فیلم doctor strange اگر پایین بیاورید فیلم خوب و سرپایی است هارمونی اکشن و جلوه های ویژه بهترین دست آورد مارول در فاز 4 mcu است.تنها ضعف فیلم خود داستان و فیلم نامه است که کشش لازم را ندارد.اما تا اینجا بهترین فیلم فاز 4 مارول است.سم فیلم خوبی ساخته است.اما فیلم از بس شلوغ و در هم است در آخر نمی تواند جمع بندی مناسبی داشته باشد.اما راضی کننده است.و همین به نظر می آید کافی باشد.
قشنگ بد اندر بدهاین Ms. Marvel قشنگ پتانسیل اینو داره که یک کاری کنه من با MCU خداحافظی کنم
چه سکانسی ؟ تو اسپویلر اگه میشه توضیح بده.والا برای ما که راضی کننده نبود.
تو 2 ساعت میخواستن به کلی مسئله برسند که نمیشد. داستان خاصی هم که نداره به معنای واقعی کلمه داستان نداره فیلم! نمیدونم چرا داستان فیلم منو یاد سریال یوسف میندازه
باورم نمیشه برای یک سکانس که سر جمع 50 یا 60 ثانیه بیشتر نیست پافشاری عجیبی کردن و یک بخش مهمی از دنیا رو از دیدنش محروم کردن
اون سکانس امریکا چاوز که مامان هاشو میبینه به خاطر اون سکانس فیلم توی عربستان، امارات، مصر و... پخش نشد : ) بهشون گفته بودن این سکانس حذف کنید گفتن نه ال و بل هست نمیشه : ))چه سکانسی ؟ تو اسپویلر اگه میشه توضیح بده.
منم دیدم دکتر استرنج رو . به نظرم که باید رده سنیش بیشتر می بود و اینکه تایمشم یشتر بود یه ربع بیست دیقه بهتر میتونست جمع کنه .
الان اخرش چی شد اون صحنه بعد تیتراژ داستان چیه ؟ واندا چی شد ؟ ایلومیناتی رو میبینیم باز یا خیر ؟
گفتم اگر انتظارتان را پایین بیاورید فیلم راضی کننده است.نگفته ام حتما هست.والا برای ما که راضی کننده نبود.
تو 2 ساعت میخواستن به کلی مسئله برسند که نمیشد. داستان خاصی هم که نداره به معنای واقعی کلمه داستان نداره فیلم! نمیدونم چرا داستان فیلم منو یاد سریال یوسف میندازه
باورم نمیشه برای یک سکانس که سر جمع 50 یا 60 ثانیه بیشتر نیست پافشاری عجیبی کردن و یک بخش مهمی از دنیا رو از دیدنش محروم کردن
فیلم قرار بود یک عنوان خیلی بزرگ و خوبی باشه ولی نیست. مشکل همینجاست حسابی آدم رو هایپ می کنند ولی در نهایت یک فیلم عادی که به نظرم حتی از نسخه ی اول هم سطحی تر هست به خورد آدم میدن.گفتم اگر انتظارتان را پایین بیاورید فیلم راضی کننده است.نگفته ام حتما هست.
اسپویل آنچنانی نیست،اما گذاشتم داخل اسپویل تا بعضی ها هوس گرفتن ماهی از آب گل آلود را نکنند.
مارول به نظر هنوز به آن نقطه ی آغازی که نیاز دارد نرسیده است.هنوز جای فیلم هایی مثل آیرون من 1،وینتر سولیدر،گاردین آو گالکسی و دکتر استرنج 1 در فاز 4 خالی است.فیلم های پیشرویی که زنگ خطر، را برای آینده mcu روشن کردند.به طرز عجیبی ،هر اتفاقی در فیلم قابل وقوع است اما فیلم خود را ملزم به روشن کردن این رخدادها برای تماشاگر نمی داند.شخصیت های بسیاری در فیلم حضور دارند که چیزی بیش از یک اشاره ی کوتاه نیستند. {قبل آنکه بیننده هضمشان کند دخلشان آمده است}،هر گوشه ای سوال های بسیاری در انتظارمان است.شخصیت هایی که به زور در نمایی کوچک چپانده شده اند،به این موضوع عامل زمان را هم اضافه کنید تا طرح پیچیده ای شکل بگیرد،که شک ناشی از آن حواس بیننده را تحت تاثیر قرار دهد.