Red Sox
کاربر سایت
من اگه درست یادم باشه کارگردان قبلی هم به خاطر این جدا شده بود که میخواست فیلم ترسناکتر باشه، ولی با استودیو به اختلاف نظر خورد.مثل اینکه کات اصلی سم ریمی مرگ های بیشتر و خشونت خیلی بیشتری داشته.
من اگه درست یادم باشه کارگردان قبلی هم به خاطر این جدا شده بود که میخواست فیلم ترسناکتر باشه، ولی با استودیو به اختلاف نظر خورد.مثل اینکه کات اصلی سم ریمی مرگ های بیشتر و خشونت خیلی بیشتری داشته.
مشکل مارول نابود کردن سکانس های تراژیک فیلم است.دیگر همه بهتر می دانند که مارول استاد گند زدن به صحنه های احساسی و حماسی است.یکی از شگرد های نخ نما شده مارول گرفتن خنده های زورکی از تماشاگر است.{که با کمال تعجب در فیلم دکتر استرنج مولتورس آو مدنس از این خبرها نیست که شاید بخاطر حضور سم ریمی باشد}کاری که اند گیم با mcu کرد مشابه کاری بود که فصل هشت game of thrones با هفت فصل قبل آنکه کرد.یعنی هر چه بود شست و برد.از کمپانی که دست نیافتنی ترین شخصیت خود را فدا می کند تا گریه از تماشاگر بگیرد. چه انتظاری باید داشت.در پایان خداحافظی ارباب حلقه طوری تحویل ملت می دهد که با کمترین تلاش دراماتیک همراه است.چون ناشایانه است تاثیرش عمیق نیست،چرا که عمقی ندارد ، توجیهی نیست، منطقی پشت آن نیست در پایانی که هم جنس کلیت اثر نیست.تنها توجیه از منطق مارولی که وجود دارد این است که مارول بخواهد بگوید با همان کس که شروع کردیم با همانم تمامش می کنیم.که می شود به قلی سر و ته قضیه را به هم آوردن.فیلم قرار بود یک عنوان خیلی بزرگ و خوبی باشه ولی نیست. مشکل همینجاست حسابی آدم رو هایپ می کنند ولی در نهایت یک فیلم عادی که به نظرم حتی از نسخه ی اول هم سطحی تر هست به خورد آدم میدن.
دقیقا مشکل همین هست که میگی، خیلی اتفاقات رو میشد تو فیلم گفت ولی نمیگن، تلاش هایی صورت میگیره که اصلا نمیفهمی چی میشه. بازیگر هایی میان که انگار از فشار فن ها وارد کردن و سریع میکشن که تو اصلا برات اهمیتی ندارن، احساس هم از اون مرگ ها این بود که مارول بگه نه منم شخصیت هامو میکشم : ). فیلم به من یک حس Local میداد. انگار همه چیز محلی هست و فقط سکانس ها عوض میشه نه چیزی بیشتر. اصلا خیلی سوال ها برام موند
کلا بعد از پایان اونجر بهتر بود یک مدت استراحت میدادن یک یا دو سال با ساخت سریال از شخصیت های فرعی میرفتن جلو خودشون و مردم اماده میشدند بعد میرفتن سراغ این فاز جدید، مهره های خوبی مثل دکتر استرنج واقعا حیف که اینطوری هدر برن. حتی من به اعتقاد خودم اگر دکتر استرنج سریال میشد به مراتب جذابیت بالاتری پیدا میکرد تا اینطوری سر هم کردن تو 2 ساعت
خداوکیلی چطوری تونستی چنین ارتباط گودرز و شقایقی ایجاد کنی بین این دو؟کسایی که با داستان این فیلم مشکل دارند به نظرم همونایی هستن که مثلا تو بازی ها هم میگند RDR2 هیچ داستانی نداره.
باهم دیداری نداشتن.آقا من یه سوالی داشتم درباره دکتر استرینج ۲
این Mordo آخر فیلم اول که از استرنج جدا میشه و آدم بدی میشه. بعد تو این فیلم وقتی استرنج با موردو یونیورس جدید روبهرو میشه استرنج یجوری میگه که انگار قبلا با هم دعوایی چیزی کردن. یعنی منظورش اینه که بین فیلم اول و دوم با هم رو به رو شدن؟ بعد اگه آره این رویارویی تو فیلمی چیزی بود؟ یا off-screen بود؟
کلا دکتر استرنج یک فیلم مستقل نیست. از اونجا که توی 2 ساعت نمیتونستن جمع کنند زیاد دیگه به مسائل مختلف نپرداخت، پیش فرض گذاشته که شما طرفدار دنیای مارول هستی فیلم هاشو دیدی و حداقلش یک پیش زمینه از کمیک ها داری برای همین زیاد زحمت به خودش نداده.کلا خیلی احساس متوسطی دارم نسبت به Dr. Strange 2. یعنی از یه طرف فیلم بد نیست، ولی واقعا یه سری نکتههای منفی فیلم داره که سرگرمکنندگی فیلم رو کمتر کرده. چند مورد تو داستان بود که یه چیزی رو تو داستان سریع تو دو تا دیالوگ توضیح میدادن، بعد اصلا نمیفهمیدی چی شد، بعد کلی که از فیلم میگذشت، تازه متوجه میشدی که قضیه چی بود.
مثلا من خیلی طول کشید تا جریان Dark Hold رو بفهمم چی بود. خیلی هی تا نزدیک اواخر فیلم برام سوال بود که اینا اصلا دارن دنبال چی میگردن دقیقا؟ اون کتابه چیه؟ و... که آخرای فیلم دو دوتا چهارتا کردم فهمیدم بالاخره. یا مثلا وقتی Dream Walking رو توضیح میدادن، اصلا نفهمیدم چی شد، تا اینکه وقتی واندا امریکا رو دستگیر میکنه و از بدن واندای ۸۳۸ خارج میشه تازه فهمیدم منطق چی بود.
و حس میکنم فنسرویس فیلم دیگه خیلی زیاد بود. یعنی فک کنم الان دیگه تو فیلمای مارول به حدی رسیده که مردم براشون عادی شده و بیتفاوت شدن. مثلا تو no way home وقتی شخصیتهایی که همه منتظرشون بودن وارد صحنه میشدن، همه جیغ و کف و دست و هورا میکشیدن، ولی اینجا سر Cameoها کسی تو سینمای ما واکنش با صدای بلند نشون نداد.
راستی یه شباهت خیلی زیادی هم بین دو تا از شخصیتای این فیلم و Spider-verse دیدم.
البته خب ایده که یکی هست، اون هیچی، ولی شخصیتای منفی دو تا فیلم (واندا و کینگ پین) انگیزهشون دقیقا یکیه. حتی آخر فیلم هم شکست خوردنشون شبیه همه.
درباره درجه سنی هم من واقعا شک کرده بودم موقع دیدن فیلم که درجهش واقعا چیه. هم صحنههای خشن داشت و هم ترسناک، ولی خیلی هوشمندانه چیده بودنشون که نشه با متر و معیارهای درجه بندی مثبت ۱۷ شه. ولی به نظرم فیلم ذاتا در حد R هست.
تو RDR2 خوب یک چیزی که هست کل داستان رو میشه خلاصه کرد که آقا یک دزدی بزرگ کنیم فرار کنیم بریم و خوب ملت میگفتن که داستان نداره ولی بیشتر مسئله اون ماجرا هایی که پیش میاد و اتفاقایی که دنبال میشه و کاراکترت در نهایت به یک حالت رستگاری خاص خودش میرسه.خداوکیلی چطوری تونستی چنین ارتباط گودرز و شقایقی ایجاد کنی بین این دو؟
کیفیت عالی فیلم عالی موربیوس، عالیوارانه آمدکیفیت عالی فیلم موربیوس آمد