bayern_vahid
کاربر سایت
دوستان این سریال جدید مارول Moon.Knight ]چطوریاست؟ ارزش دیدن داره امتیازش که چنگی به دل نزد
اگر قراره به فاز جدید ماورل ربط پیدا کنه تا ببینیم
همه سریال هایی که مارول توی یکی دو سال اخیر داده در فاز جدید هستند . سریال خوبیه . متوسط . من خودم نپسندیدمدوستان این سریال جدید مارول Moon.Knight ]چطوریاست؟ ارزش دیدن داره امتیازش که چنگی به دل نزد
تا اینجا که متوسط بوده ، اما تهیه کننده اش گفته دو قسمت بعدی مغز منفجر می کنه.دوستان این سریال جدید مارول Moon.Knight ]چطوریاست؟ ارزش دیدن داره امتیازش که چنگی به دل نزد
Moon Knight دسته چهارمه؟از اونطرف marvel داره واسه کاراکتر های دسته چهارمش مثل moon knight سریال میسازه
عه چرا تو تاپیک بچه های مارول سر در اوردمMoon Knight دسته چهارمه؟
حالا اینی که شما اسمش رو نشنیدی بحثش جداست اما Moon Knight از کارکتر های قدیمی مارول هست و نه تنها کمیک های خودش رو داره بلکه توی چندین کمیک معروف مارول هم حضور پررنگ داشته
Moon Knight از خیلی از کارکتر هایی که توی MCU دیدی عقبه کمیک ایش بیشتره.
برای بحث بیشتر بیا اون یکی تاپیک
اینی که می گن Moon Knight بتمن کیلر اه یا مشابه بتمن اه کرمش رو خود نویسنده کمیک ها ریخت. وقتی که سری جدید کمیک های Moon Knight سال 2006 اومد یک مصاحبه ای در همین مورد کرد4 قسمت اول موننایت رو دیدم. من هیچ آشنایی با کمیکهاش ندارم. قبلش دیده بودم که یه عده میگن موننایت بتمن ماروله. که اگر این سریال به کمیک ها وفادار بوده باشه، معلومه اونا هم مثل
من کمیکها رو نخوندن و زارت و زورت الکی کردن
و اما بعد
فکر میکردم با توجه به کامنتهای اینجا و نمرهها، سریال متوسط و شاید خوابآوری باشه اما به صورت غافلگیر کنندهای خوشم اومد ازش. فکر میکنم برای من بعد از لوکی و ونداویژن بهترین سریال جدید مارول باشه.
توی کاراکترهای فاز چهارم مارول هم به نظرم از بقیه کیلومترها بیشتره. در واقع در برابر این کاراکتر بقیه مقوا هستن.
بازی اسکار آیزاک هم خیلی خوبه و قشنگ دراومده. این رو برای خودم با هیلی استنفیلد و کل کست فالکون مقایسه میکنم که شبیه تئاترهای دانشآموزی بودن.
این SSU فاجعه ترین پروژه سینمایی بوده تاحالاسونی پیکچرز اعلام کرد ساخت قسمت سوم فیلم "ونوم" را آغاز کرده است.