Marvel Universe

اون Ms. Marvel‍ئه که تو قسمت بعدی Captain Marvel تیم خودشون رو خواهند داشت؛ این American Chavez‍ئه که تازه اینجا معرفی میشه.

بعد هم کلا دیگه این رو ببینیم، این رو نبینیم نداریم، هر چی دیزنی می‌سازه همش بهم ربط داره
پس فرق دارن
اخه خیلی بچگانه میزد بابا. ولی حق با شماس.
همه بهم ربط دارن و بخوایم نخوایم باید دید

• Like
Reactions: Justiciar
از end game به اینور چیزی که نگرانم میکرد و تقریبا داره به همون سمت پیش میره روند جدید مارول هست. خود مارول با فیلم های قبلی طوری انتظارات رو برده بالا که دیگه هرکاری جذاب نیست از طرفی بعد ادغام با دیزنی و سیاست هایی که میخواد در پیش بگیره معلوم نیست چه آشی بشه. مثل رده بندی سنی فیلم ها که تا چند وقت پیش نگران بودیم ددپول بخواد 13+ بشه ! یا چپوندن مسائل جنسیتی و نژادی و این حرفا مثل Eternals (کاری به خوب یا بد بودن این موضوع ندارم بحث چیز دیگست).

اینو گفتم که بگم از این به بعد احتمالا بیشتر با فیلم و سریال هایی مثل همین Ms. Marvel سرو کار داریم، قهرمان های رنگین پوست، نوزاد، نوجوون، هم جنس باز و .. ! حالا اینا رو هم بذاریم کنار چندتا رو میتونه خوب در بیاره ؟
خلاصه دیگه باید عادت کنیم ! شخصا الان تنها فیلم هایی که امید دارم خوب باشن شخصیت هایی هست که از قبل موندن یا کارگردان هایی مثل سم ریمی که آدم میدونه خوب میسازن.

مشکل مون‌نایت مثل بقیه سریال‌های دیزنی پلاس اینه که انگار خجالت میکشن تاثیر بزرگی بخوان تو روند MCU بذارن.

نمی‌دونم چطور توصیف کنم ولی کلا انگار creative decision پشت همشون اینه که «ببینی خوبه، ولی ندیدی هم ندیدی»

من فکر می‌کردم چون معرفی مون‌نایته (اولین سریال MCU که کاراکتر اصلی جدیده) باهاش مثل یک فیلم ۶ ساعته برخورد کنند که رو پای خودش وایمیسته ولی بازم سردرگمه، دور خودش می‌چرخه

متاسفانه همچنان سطح سریال های MCU به سریال های Dare Devil و Punisher نمیرسه و قرار هم نیست برسه و همچنان Loki بهترین سریال دیزنی+ هست. این 6 قسمتی بودن سریال ها برای زمانی خوبه که کاراکتر رو از قبل بشناسی مثل تمام سریال های قبلی دیزنی+. اما چنین چیزی برای Moon Knight یا هر کاراکتری که بعدا قراره معرفی بشه جالب نیست به نظرم.

متاسفانه همچنان سطح سریال های MCU به سریال های Dare Devil و Punisher نمیرسه و قرار هم نیست برسه و همچنان Loki بهترین سریال دیزنی+ هست. این 6 قسمتی بودن سریال ها برای زمانی خوبه که کاراکتر رو از قبل بشناسی مثل تمام سریال های قبلی دیزنی+. اما چنین چیزی برای Moon Knight یا هر کاراکتری که بعدا قراره معرفی بشه جالب نیست به نظرم.
کلا بهترین سریالی که تا الان دیزنی ساخته با اختلاف زیاد ماندالوریان هست .

به نظر من هم در کل، تو سریالای مارول/دیزنی که از هرشبکه ای که ساخته اش درنظربگیرید
لژیون / دردویل/پانیشر/جسیکا جونز / مندولاریان/ لوکی واقعا سطحشون از مدیوم تی وی بالاتر بود.
مون نایت هم بدک نبوده تا حالا . اسکار ایزاک خیلی خوبه لعنتی.
هاکای هم فک کنم هیلی استینفلد و فلورنس پیو کراش خیلی ها باشه دیگه :D:D:D:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
The Mandalorian برای مارول نیست البته :D
در دنیای Starwars هست.
Marvel کلا یک سری کمیک از روی دنیای Starwars می ساخت که بعدش لایسنسش از دستش رفت بعد که دیزنی مارول و Lucasfilm رو خرید دوباره لایسنسش برگشت.
کلا Starwars فیلم و سریال هاش دست Marvel Studios نیست دست Lucasfilm اه.

اون بهترین فیلم و سریال هایی هم که شما می گید باز خود Marvel Studios سازنده اصلی نبوده به جز Loki.
اصل کار رو بقیه انجام دادن. Legion رو FX Productions ساخته DareDevil و Punisher و Jessica Jones رو ABC Studios ساختن.

در ضمن یکی از بهترین کار های مارول بدون شک Runaways هست که احتمالا خیلی هاتون ندیدید برید ببینید :D. متاسفانه به خاطر به وجود اومدن Disney+ و عدم ادامه همکاری دیزنی با ABC Studios سر 3 فصل تمومش کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or