SiminSecret
کاربر سایت
فیلم موربیوس سونی در سه روز اول اکران جهانی موفق شده 84 میلیون دلار فروش داشته باشه و برای قسمت دوم هم تایید شده!
فیلم موربیوس سونی در سه روز اول اکران جهانی موفق شده 84 میلیون دلار فروش داشته باشه و برای قسمت دوم هم تایید شده!
دیزنی پلاس رده بندی سنی سریال میس مارول رو TV-PG اعلام کرده، این در حالیه که تا الان رده بندی سنی فیلم هاش PG-13 و رده بندی سنی سریال هاش TV-14 بوده و میس مارول اولین پروژه MCU میشه که چنین رده بندی سنی ای دریافت کرده!فقط منم احساس میکنم ضعیف ترین سریال دیزنی پلاس از آب در میاد؟
به جرات میشه گفت MCU پر برکت ترین پروژه سینمایی تا به حال تو دنیا بوده این قدری که تا الان بازیگرا و تیم های مختلف رو از سرتاسر دنیا در بر گرفته واقعا بی سابقه بوده!سم ریمی در پاسخ به این سوال که آیا مایله یه فیلم جدید از مرد عنکبوتی با بازی توبی مگوایر بسازه یا نه گفت:
هرچیزی ممکنه، واقعا هرچیزی تو دنیای مارول، هر همکاری ممکنه. من توبی رو دوست دارم. کریستن دانست رو دوست دارم. فکر میکنم امکانش وجود داره
اگه قراره از خودش فاصله بگیره و مارولیزه بشه، میخوام صد سال سیاه ساخته نشه!سم ریمی در پاسخ به این سوال که آیا مایله یه فیلم جدید از مرد عنکبوتی با بازی توبی مگوایر بسازه یا نه گفت:
هرچیزی ممکنه، واقعا هرچیزی تو دنیای مارول، هر همکاری ممکنه. من توبی رو دوست دارم. کریستن دانست رو دوست دارم. فکر میکنم امکانش وجود داره
با توجه به اینکه حقوق اسپایدرمن توبی و اندرو (و شاید حتی تام هلند) هنوز دست سونیه، به نظرم اگه بخواد فیلم رو درست کنه دستش کاملا بازه و به سبک خودش درست میکنه.اگه قراره از خودش فاصله بگیره و مارولیزه بشه، میخوام صد سال سیاه ساخته نشه!
دکتر استرنج رو هم به خاطر سم ریمی و شخصیت جالب خود دکتر می بینم.
اون دختربچه همون کاراکتر سریال بچگانه س؟ یعنی مجبوریم اونم ببینیم؟
اون Ms. Marvelئه که تو قسمت بعدی Captain Marvel تیم خودشون رو خواهند داشت؛ این American Chavezئه که تازه اینجا معرفی میشه.اون دختربچه همون کاراکتر سریال بچگانه س؟ یعنی مجبوریم اونم ببینیم؟