من از هر دو تا سریال MCU کم و بیش راضی بودم با وجود بعضی کمبودها.
WandaVision رو خیلی بیشتر دوست داشتم، مخصوصاً نیمه اولش رو. یه چیز کاملاً متفاوت و جالبی بود و حس و حال خیلی خوبی داشت. نیمه دومش هم خوب بود، ولی قسمت آخرش خیلی کلیشهای و مارولی شد!
نه اینکه مارولی شدن لزوماً بد باشه، ولی خب به نظرم فاصله زیادی با قسمتهای دیگه داشت و ترجیح میدادم یه جور دیگه باشه و یه دفعه نزنن تو فاز انفجار پشت انفجار و ژستهای ابرقهرمانانه (مثل اون صحنهای که اعضای خونواده جلوی دوربین ژست یک خانواده متحد رو میگیرن).
یکی از بهترین بخشهای سریال هم بازی بازیگر آگاتا بود و خیلی خوب تونسته بود یه همچین نقش لجدرآری رو بازی کنه و عاشق اون تیکه موزیکالش بودم که آخر یکی از قسمتها پخش شد!
The Falcon and the Winter Soldier هم بد نبود. کلاً انتظار خاصی ازش نداشتم و حتی یه ذره بالاتر از انتظارم ظاهر شد، ولی میتونست با یه سری ریزهکاریها از این هم بهتر باشه. این دو تا کاراکتر برام همیشه در حد دو تا آدم فرعی و بیمصرف بودن، ولی اینجا اوضاع بهتر شد و بیشتر از قبل ازشون خوشم اومد. ولی شخصیت خبیث ماجرا خیلی لوس بود و کل داستان هم حالت شعاری داشت. حالا بعضی موارد مثل ماجرای بردلی (سیاهپوست پیره) جالب بودن، ولی یه سری جاها مثل بیانیه آخر سم خیلی فجیع بودن! یعنی قشنگ در حد سریالهای صدا و سیما بود که به زور از عوامل تولید میخوان یه نصیحتی در مورد تولید ملی و این جور چیزا توی سریال بچپونن!
ولی در مجموع از کاپیتان آمریکا شدن سم استقبال میکنم و با اینکه رنگ و بوی موجسواری از اتفاقات این سالها رو داره، ولی به هر حال چیزی هست که توی کمیکها هم اتفاق افتاده و توی MCU هم گزینه بهتری برای تبدیل شدن به کاپیتان آمریکا موجود نبود.
بین سریالهای بعدی، Loki چیز خیلی جالبی به نظر میرسه و حتماً دنبالش میکنم.
?...What If هم اگه خوب از پتانسیلش استفاده کرده باشن، میتونه تبدیل به چیز خفنی باشه و بدجوری منتظر قسمت زامبیهاش هستم، به عنوان یکی از طرفداران Marvel Zombies.
Hawkeye و Ms. Marvel و Ironheart فعلاً توی لیست انتظاراتم نیستن، ولی Moon Knight و She-Hulk رو خیلی دوست دارم اطلاعات بیشتری ازشون بیاد و فکر میکنم پتانسیل بالایی دارن.
برای دیدن Armor Wars کمترین انگیزهای ندارم و کلاً نمیدونم چرا باید برن سراغ اون شخصیت درپیت War Machine!
اون بنده خدا توی فیلمهای MCU هم نقش شلغم رو ایفا میکرد و دیگه حالا یه سریال بهش اختصاص دادن و معلوم نیست چی میشه. شاید تنها چیزی که بتونه این سریال رو وارد رادار و من خیلیهای دیگه بکنه، یه ویلین خفن باشه.
در نهایت هم خیلی منتظرم ببینم با Secret Invasion چی کار میکنن. قدیما یه چیزهایی از کمیکش این طرف و اون طرف خونده بودم و داستان جالبی داره، ولی نمیدونم توی سریال چطوری از آب درمیاد و آیا سراغ بازیگرهای اصلی MCU هم میرن یا نه. چون بدون حضور شخصیتهای مهم، اون عظمت کمیکش رو نداره.
کلاً با اینکه انتقاداتی به سریالهای MCU دارم، ولی به نظرم مارول کارش رو خوب انجام داده و بعد از کلی فیلم متنوع که تونست به بهترین شکل ممکن اون همه شخصیت محبوب رو توشون جمع کنه، حالا توی دنیای سریال هم داره خوب از پتانسیل این شخصیتها استفاده میکنه. همچین چیزی واقعاً کار هر کسی نیست و کافیه به رقیبش DC نگاه کنیم که بعد از این همه وقت، هنوز نمیدونه دقیقاً دنبال چیه! یعنی وضعیت در حدیه که باید برای جلب نظر ملت، از یه فیلم دو تا نسخه بدن!
در مجموع به نظرم کاری که مارول توی این سالها کرد، واقعاً یه جور هنره و به جای مسخره کردن MCU، باید بهشون تبریک گفت که از پسِ همچین کار سختی بر اومدن و یه دنیایی رو ترتیب دادن که تا چند سال پیش برای طرفدارهای کمیک حتی توی خواب و رویا هم دیدنش غیرممکن بود.