آخرین ویرایش:
یعنی حدس میزنم استوری اصلی تموم کنم درصدش میشه 70 اینا
نظر منو میخوای فعلا که مشکلی نداری بهش دست نزنآمار نحوه آپدیت بگیر ویندوز ۱۰ من به فنا نرود ! نمی خوام بعد از آپدیت تبدیل به ویندوز ۱۱ بشه
عجیبه قبلا فقط بازی های ایکسباکس مثل فورزا و گیرز به بیلد ویندوز ربط داشتند
سلام
باید ویندوز 10 ورژن 1909 و بیلد 18363 یا جدیدتر داشته باشی
با این روش میشه دورش زد:
Older Windows Run Marvel's Spider-Man Remastered Method
ولی ویندوز رو آپدیت کن خوب
یکی از همین فایلهاس باید دانلودش کنیاین قسمت راهنماش میگه highversionlie.reg رو ران کن، کجاس این؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم نه تو فایل دانلودی هاس نه ویندوز
کسی این روشو رفته بگه چطوریه نصبش؟
قدیم نمیدونم شاید چون دیسک رسمی میفروختن رو پی سی این شکلی بود حتما نیاز به نصب بود، یادمه با فایل رجیستری میزدم تو همون مسیر بازیه فعال میشد بالا میومد یا هم یک بار سر GTA IV فایل نصب بازیرو در حد چند مگش نگه داشته بودم که فقط فایلا رو منتقل کنم یک درایو دیگه اینم بزنم نصب شه اونجا تا بفهمه درستهدرایو C برای SSD هست دیگه!
من از کپی کردن تجربه تلخی دارم سال 2006 بازی Max Payne 2 رو از درایو C انتقال دادم یک درایو دیگه اجرا نشد اون زمان آماتور هم بودم
یکی ساختن تمام علامت های LGBT بازی رو حذف میکنهقدیم نمیدونم شاید چون دیسک رسمی میفروختن رو پی سی این شکلی بود حتما نیاز به نصب بود، یادمه با فایل رجیستری میزدم تو همون مسیر بازیه فعال میشد بالا میومد یا هم یک بار سر GTA IV فایل نصب بازیرو در حد چند مگش نگه داشته بودم که فقط فایلا رو منتقل کنم یک درایو دیگه اینم بزنم نصب شه اونجا تا بفهمه درسته
خیلی وقته دیگه منقرض شده این قضیه، هیچ بازیی به این مشکلات بر نمیخوره همین اسپایدر منم نسخه کامل گرفتم اصلا فایل نصبی نداشت و مستقیم فایلای گیمو Rar کرده بودن، همونو کپی کن بره.
---
خب NexusMods ـو باز کردم ببینم کسی مادی گذاشته واسه اسکیپ ویدئوی اول بازی که دیدم بعله
Remove Introduction Start-up Video
یکی دیگه هم بسازن منو رو هم اسکیپ کنه مثل سایبرپانک تو 5-6 ثانیه از دستکاپ بره داخل گیمپلی دیگه محشر میشه
ادیت: پروسش طولانی بود ولش
واقعیت اینه که بازی بیشتر تو ترلر و ادیت ها خوشگلتر بود و همچنین نتونستم ادامش بدم متاسفانه و نتونستم اکت 1 رو تموم کنم و اینو بگم گیمپلیشو جالب نمیدونم و رچت اند کلانک یه سرو گردن بالاتر از اینه به نظرم این فقط چون مرد عنکبوت است امتیاز داره و جالبه که ۹۰ درصد این گیمپلی هیجانیش بدون دخالت دست و دکمه می انجامد ینی در واقع تو صحنه هایه مهیجی میبینی هر از چند گاهی 2 تا دکمه هم میزنی که سیستم نره رو استندبای دوستان قبل از بحث بگم پلات شده قبلا و دوستان مبارزاتش که میندازه چند نفرو دورت که فقط میخوای زود همه بیوفتن بری قسمت سینماتیک ببینی با احترام نظرم رو گفتمتمومش کردی یه خلاصه 5 6 خطی ازش بده همونجور که حدس میزدم حوصلم نگرفت ادامش بدم
anyway... بر میگردیم به راکت لیگ
بتمن بی نهایت مبارزات بهتری داره و درسته شبیه هست اما این کجا و اون کجا بتمن مبارزاتش بسیار عالیه و در حد مقایسه با مبارزات بتمن نیست اکه بتمن رو نصب داری یه تست مجدد بزن اما حتا من میگم مبارزاتش به شادومردر ارباب حلقه هم نمیرسهمحیط شهری نیویورک رو خیلی زیبا در آوردن
تاب خوردن روی برجها و بین خیابونها خیلی حس خوبی میده اما فکر میکنم نهایت تکراری بشه
میشه گفت بازی تقریبا بهینه است . با پردازنده 8 ساله من فریم تا 57 هم پایین میاد روی ultra setting .
اما سیستم کامبت و مبارزات منو یاد بتمن میندازه !
نمیدونم چرا حس می کنم همهش دارم بتمن پلی میدم !
خطر اسپویل 5 دقیقه ابتدایی
تا اونجا رفتم که ی کامیون وسط خیابون منفجر میشه
فکر نمیکنم بیشتر پلی اش بدم و پاکش میکنم
تنوع ماموریت های فرعی ادای دین به رسالت یوبی باگ هستمنم فعلا اواسط داستان اصلی هستم. گرافیک بازی خیلی خوبه با RTX و بهینه هست. تنها ضعف بازی ماموریت های فرعی بازیه که فوقالعاده تکراری و خسته کننده هست! دقیقا یاد ماموریت های فرعی Far Cry و Assassins Creed میندازه، اینجاست که قشنگ بیس بازی که واسه ۲۰۱۸ هست خودشو نشون میده.
قبلش چقدر فریم میگرفتی؟دیدم دوستان توی Reddit اشاره کرده بودن که با غیر فعال کردن ویژگی hyperthreading پردازنده، فریم ریت بیشتری گرفتن. من چون Ryzen داشتم و کل بایوس زیر و رو کردم خبری نبود! برنامه Ryzen Master نصب کردم و از اونجا SMT رو غیر فعال کردم. داخل بازی فریم زیر 57 نمیاد اصلا یعنی اکثر مواقع با ری تریسینگ و همه تنظیمات بالا 60 هست. البته باید منتظر باشیم تا سازنده پچ بده وگرنه این قابلیت برای بعضی از بازی ها ضروریه فعال بودنش
قبلش تا 45 میومد پایین و ادا در میآورد. بایوس پاره کردم این گزینه نبود که نبود ولی خب Ryzen Master ریستارت کرد سیستمو و اوکی شد.دستم به DLC ها نمیره انقدر گفتین کوتاه و معمولیه
قبلش چقدر فریم میگرفتی؟
واسه AMD به جای HyperThreading همون Simultaneous Multithreading (SMT) ـه عنوانش تو بایوس، بیشتر بگرد
با Ryzen Master که off کردی ریستارت خواست؟
خیلیا میگن از Affinity تسک منیجر هم فقط به تعداد هسته تیک CPU بزنی SMT/HT رو غیر فعال میکنه ولی نمیدونم اثرش دقیقا همونه یا نه
واسه Prototype که لازم بود کلا زیر 4 هسته فعال کنی وگرنه بازی کرش میکرد