آخرین ویرایش:
قبلش تا 45 میومد پایین و ادا در میآورد. بایوس پاره کردم این گزینه نبود که نبود ولی خب Ryzen Master ریستارت کرد سیستمو و اوکی شد.
من بایوس اتفاقا آپدیت کردم ولی قبلش MSI از نوع Click Bios بود الان شده یک صفحه مشکی سفید مسخره که باید تو گزینه ها بگردیView attachment 268328
بایوس حال نداشتم چون فریم اوکیم، ولی خوب با Affinity تست کردم برای من از 80 شد 83، یه نکته کشف کردم اینکه پورتش از 4 هسته بیشتر مصرف نمیکنه لحظه ای که 3 تا هسته بهش اختصاص دادم شد این:
View attachment 268329
(البته اینجا Bottleneck کرده ولی خوب چون از 8 تا 4 هسته فریم ثابت بود میگم )
خیلی بده که تو 2022 تعداد کمی از 6 هسته و تعداد خیلی خیلی خیلی کمی از 8 هسته استفاده میکنن HT/SMT هم که بعضا off کنی نتیجه بهتری میگیری
در مورد MSI B350 سرچ کردم یکی گفته بود BIOS آپدیت کرده آپشنش اومده، عجیبه از اول نبوده
حالا نیازی که نیست چون با رایزن مستر کارت راه میوفته ولی اصولا BIOS آپدیت باشه از نظر Stability بهتره
اینو یادتونه؟ که پرچمای رنگین کمونی بازی رو تبدیل میکرد به پرچم آمریکا؟یکی ساختن تمام علامت های LGBT بازی رو حذف میکنه
همون روزی که خبرشو زدم بن شده بود منتهی فایلش همه جا هست ولی خب بنازم به آزادیاینو یادتونه؟ که پرچمای رنگین کمونی بازی رو تبدیل میکرد به پرچم آمریکا؟
Nexus Mods حذفش کرده، اکانت سازنده شو بن کرده و اعلامیه داده که «اگه مشکلی دارید میتونید دیلیت اکانت کنید و برید رد کارتون»
این بازی عملا ادامه ی AMAZING SPIDER MAN ها بوده من جدیدا دوباره بازیش کردم و تقریبا همه ی ایده هاش از همونجا گرفته شده فقط نمی دونم چرا متای اون دو نسخه معمولی شده با اینکه برای زمان خودش شاخ ترم بودهخوب منم 3 روزه تمومش کردم
بعد از اسپایدرمن رو PSP(فکر کنم Spider-Man 3 بود) منتظر یه بازی بودم که بشه اینطوری واسه خودت تار بزنی بری اینور اونور 8-
داستان سانسور اینا چیه؟همون روزی که خبرشو زدم بن شده بود منتهی فایلش همه جا هست ولی خب بنازم به آزادی
ماد ساخته که در بازی پرچم LGBT حذف کرده و جاش پرچم آمریکا گذاشتهداستان سانسور اینا چیه؟
داش فایلشو بزار استفاده کنیمهمون روزی که خبرشو زدم بن شده بود منتهی فایلش همه جا هست ولی خب بنازم به آزادی
با خود ویندوز یا relive یا shadowplay؟یه مشکل عجیبی که با بازی دارم، اینه که وقتی با خود ویندوز بازی رو کپچر میکنم و میرم تماشاش میکنم، صدای تار زدن و حرکات و ... عوض میشه و یه نویز مسخره ای میگیره! در صورتی که هیچکدوم از بازی های دیگه این مشکل رو نداره!