آخرین ویرایش:
با ShadowPlay حل شد. دم شما گرمبا خود ویندوز یا relive یا shadowplay؟
ادیت: الان دوباره خوندم فهمیدم. من خودم قبلا از game bar ویندوز استفاده میکردم ولی کلا چنگی به دل نمیزد. باگ هم زیاد داره. من دوستم با کپچر xbox series x مشکل داشت دیگه چه برسه به ویندوز. معمولا shadowplay خود انویدیا یا relive amd خیلی بهترن و مصرف کمتره
دلیلش میدونید چی بودآره منم یادمه قدیم هیچی "پرتابل" نصب نمیشد و انگار وابسته به Directory ـش بود
معلوم نیست شاید ادا سر DRM چیزی بوده، ولی تو 10 سال اخیر هرچی تاحالا کپی کردم اوکی بوده
البته منم بچه بودم خیلی اطلاع نداشتم
الان تضمینی اجرا میشه کپی کن بره
رفع اسپم:
View attachment 268105
View attachment 268106
جالبه که درصد توی Save Slot و درصد بخش Main Story یکیه، یعنی حدس میزنم استوری اصلی تموم کنم درصدش میشه 70 اینا
چون فقط 3 تا میشن از Act آخر مونده
لیست میشن هارو هم داشته باشین بدرد میخوره :
Marvel's Spider-Man missions
تا حد زیادی اونجوری هست، ولی آره از این سمت میدون مبارزه، نمیره مستقیم اون سمت رو بزنهفک میکردم سیستم کامبت بازی مثل سری آرخام باشه
یه فریفلو فک کنم ایجاد میشد و خودش بین دشمنا جابجا میشد و ضربه میزد
این نداره همچنین چیزی و باید بین دشمنا خودت راه بری و بزنی
متوجه منظورم میشین؟
نوشته بودم که من مشکل داشتم و هایپرثردینگ رو اف کردم درست شد. البته این گزینه خودش مشکلاتی تو ویندوز داشت که بعد تجربه بازی آفش کردم و درست شد. عجیبه 4 تا آپدیت داد و هیچ فایده ای نداشت.میگم، شما با بازی این مشکل رو نداشتین که اولش پرفورمنس خیلی خوب و عالیه، ولی بعد یکی دو ساعت شروع به گرفتن استاترهای سنگین میکنه؟
یه سرچ توی نت زدم خیلیا انگار این مشکل رو دارن. بازی ظاهرا مموری لیک داره.
عجیبه من مشکلی نداشتم . تا آخر روان بودمیگم، شما با بازی این مشکل رو نداشتین که اولش پرفورمنس خیلی خوب و عالیه، ولی بعد یکی دو ساعت شروع به گرفتن استاترهای سنگین میکنه؟
یه سرچ توی نت زدم خیلیا انگار این مشکل رو دارن. بازی ظاهرا مموری لیک داره.
نسخه pc در مقایسه با نسخه ps5 با مود quality زمین تا اسمون فرق داره جزئیات نسخه 5 حتی رو این مود خیلی پایینه طبق این ری ویوMarvel's Spider Man Remastered PC - DF Tech Review - Graphics Breakdown, Optimised Settings + More!