آخرین ویرایش:
DLC هایی که Entry جدا تو سایتش ندارن رو نمیشه فهمید واقعا چقدر طول میکشن
بازی مگه منتشر شده؟DLC هایی که Entry جدا تو سایتش ندارن رو نمیشه فهمید واقعا چقدر طول میکشن
53% شد، با اینکه امروز بیشتر تمرکزم رو گذاشتم سریع استوری برم ولی کند پیش میره
خوشحالم که بازی کانتنت زیاد داره ولی میخوام سریع برم بازی بعدی
حجم بازی ۵۷ گیگ . نسخه فشرده اش ۴۰ گيگ .بازی آپدیته؟ یا دانلود کنیم بازم اپدیت و اینا داره؟ رو استیم کلا حجمش چقدره؟
RAFT تو را میخواندخوشحالم که بازی کانتنت زیاد داره ولی میخوام سریع برم بازی بعدی
من خودم هنوز بازی نکردم اما تو نقد ها هم اشاره شده بود بازی خیلی بهینه نیست و یه چندتا اپدیتی نیاز دارهبازی واقعا بهینه نیست مخصوصا خیلی خیلی پردازنده لازمه و هیچ پردازنده ای 120 فریم ثابت نمی تونه بده
با 10900k زیر 60 فریم هم بیاد می شه گفت جز بدترین بهینه سازی هاست
View attachment 268045
به نظرم از نظر کارت گرافیک بهینه هست مخصوصا اگر ری تریسینگ خاموش باشه چون ری با کیفیت و زیادی هم دارهمن خودم هنوز بازی نکردم اما تو نقد ها هم اشاره شده بود بازی خیلی بهینه نیست و یه چندتا اپدیتی نیاز داره
اتفاقا امروز به صورت اتفاقی داشتم youtube یه ویدیو میدیدم داشت میگفت که بازی ها خیلی دارن به سمت پردازنده محور شدن میرن برعکس گذشته که کاملا gpu محور بودن و و بهینه سازی برای پردازنده ها انجام نمیشه یک نمونه دیگش هم elden ring که به شدت پردازنده محور هست و مشکل اصلیش روی pc همین بودبه نظرم از نظر کارت گرافیک بهینه هست مخصوصا اگر ری تریسینگ خاموش باشه چون ری با کیفیت و زیادی هم داره
اما برای پردازنده ها عملا بهینه سازی صورت نگرفته من کلا 40 درصد پردازنده م استفاده می شه
بستگی داره به اون برنامه نویسی که پورت می کنه که چقدر حرفه ای باشهاتفاقا امروز به صورت اتفاقی داشتم youtube یه ویدیو میدیدم داشت میگفت که بازی ها خیلی دارن به سمت پردازنده محور شدن میرن برعکس گذشته که کاملا gpu محور بودن و و بهینه سازی برای پردازنده ها انجام نمیشه یک نمونه دیگش هم elden ring که به شدت پردازنده محور هست و مشکل اصلیش روی pc همین بود