PlayStation Marvel’s Spider-Man 2

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
20 October
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
پیام مدیریت:

هر گونه ترول، بحث مقایسه ای، اسپویل داستانی و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

144918_23IMG-1130.jpeg.jpg

اخرین اطلاعات:

* آقای برایان اینتیهار Creative Director و رایان اسمیت کارگردان بازی هستند
* قابل بازی بودن پیتر پارکر و مایلز مورالز تایید گردید
* اسپایدرمن 2 یک عنوان ماجراجویی تک نفره می باشد
* شخصیت ونوم توسط تونی تاد صداگذاری شده است
*در بخش OW بازی و به لطف قدرت PS5، می توان آزادانه بین پیتر و مایلز سوئیچ کنید
* نقشه ی این نسخه، حدود دو برابر نسخه قبلی هستش
کوئینز و بروکلین به بازی اضافه شدن که متفاوت از منهتنن
* بر اساس آخرین اخبار رسیده از سمت پلی استیشن، تاریخ عرضه ی بازی برابر است با 20 اکتبر 2023، برابر با 28 مهر 1402

اطلاعات جدید از کامیک کان:

◾ شخصیت J Jonah Jameson در بازی حضور دارد و مری جین برای وی کار می‌کند
◾ داستان بازی به 9 الی 10 ماه بعد از نسخه مایلز مورالز بر میگرده و مایلز وارد دانشگاه شده
◾ به گفته ی توسعه‌دهندگان ، داستان بازی دارای عواطف انسانی و تاریکی است
◾ دوال سنس و پلیت‌های ویژه ی بازی به صورت جداگانه قابل خریداری هستند
◾ قدرت های جدید پیتر یعنی Spider-Arms و Symbiote، روش های جدید Insomniac برای بهبود کامبت بازی است
◾ مایلز می‌تواند از دو شکل BioElectric Venom در هر مبارزه استفاده کند
ترکیب این توانایی ها با گجت شخصیت ها مانند Web Grabber منجر به Comboهای هیجان انگیزی می‌شود
◾ می‌توانید Coney Island را در بازی اکسپلور کنید و یکی از راه های اکسپلور آن، Web Wings است
به گفته توسعه‌دهندگان، این بازی فرصت عالی بود تا Web Wings را وارد آن کنند و Traversal نسخه اول که هسته اصلی گیم‌پلی Marvel’s Spider-Man بود را با این ویژگی ارتقا دهند
◾ ونوم از نظر قدرت و ظاهر برای طرفداران آشنا خواهد بود اما داستان منحصر به فردی دارد که طرفداران را هیجان‌زده می‌کند
ونوم از کمیک ها الهام گرفته شده اما اینسامنیاک المان های خود برای پرداخت و ساخت این شخصیت را نیز به آن اضافه کرده
آنها به دنبال تعادلی برای مایع و جامد نشان دادن ونوم بودند و از این نظر توانستند وی را همزمان هم قدرتمند و ترسناک نشان دهند
◾ اینسامنیاک همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بازی تا زمان عرضه ادامه خواهد داد و گرافیک بیش از بیش ارتقا پیدا می‌کند

در ابتدای داستان، پیتر و مایلز با زندگی شخصی خودشون دست و پنجه نرم می‌کنن
مایلز در تلاشه که زمانی رو برای واسه نوشتن مقاله ورودی به دانشگاه پیدا کنه اما به خاطر کاری که بهش مشغوله (اسپایدرمن بودن) دائم به تعویق میفته
از طرفی پیتر نیز به دنبال پول برای پرداخت بدهی خانه زن عموی مِی هست و نمی‌خواد که اون رو بفروشه، چون اون خانه واسش بسیار مهمه
درست به مانند مایلز، پیتر نیز در تلاشه که (و شکست می‌خوره) تعادل رو بین مسئولیت هاش و زندگی شخصیش بر قرار کنه
ام جی نیز به دنبال این هست که در وام مسکن به پیتر کمک کنه اما جی جونا جیمسون برگشته و از تمامی افراد کار می‌کشه...
از این رو قهرمانان داستان به دو راهی سختی رسیدن و آینده‌ای مبهم و تصمیم‌های سختی پیش روی آنهاست

IMG_20230721_055905_536.jpg
▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎

2023_07_21_06.02.44_copy_1080x590.jpg
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer | Comic Con 2023
LINK

▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎
20210912_022134_copy_432x246.jpg
marvel’s spider-man 2 - PlayStation showcase 2021 : Reveal Trailer | PS5
YouTube

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم مشکلتون با نمایش بازی چی بود.
نمایش واقعا عالی و فک انداز بود. قابلیتهای جدید گیم پلی فوق العاده بود. گرافیکش هم چون بازی اوپن ورلد هست واقعا خوب بود و از مایلز مورالز هم بهتر بود. نور پردازیش که واقعا فک انداز بود.
به شخصه بسیار هایپ شدم و مطمئنم متاش بالا میشه چون واقعا عالی بود.
این گرافیک تقریبا یه چیزی در حد همون نسخه اول بود که این برای یه بازی نسل ۹ و این لازم بود که جهش گرافیکی نسل جدید رو شاهد باشیم و انتظار بیشتری داشتم . البته یه درصد کمی هم میشه در نظر گرفت که نسخه نهایی گرافیک بهتری رو ارائه بده چون ممکنه این نمایش از بیلد قدیمی تهیه شده باشه .
از اونجایی که بازی Ratchet & Clank گرافیک به مراتب بالاتری رو ارائه میده نباید انتظاری کمتر از اون داشت .

حس میکنم تفاوت زیادی بین این 2 نسل نیست
درست حس میکنی
این یه واقعیت سخت افزاری/دولوپمنتی هست که بطرز عجیبی اکثر کاربرای اینجا نمیخوان ببینن
اختلاف نسل 8 و 9 مثل 6 و 7 نیست و نخواهد بود، خیلی تفاوت کمتره

درست حس میکنی
این یه واقعیت سخت افزاری/دولوپمنتی هست که بطرز عجیبی اکثر کاربرای اینجا نمیخوان ببینن
اختلاف نسل 8 و 9 مثل 6 و 7 نیست و نخواهد بود، خیلی تفاوت کمتره
دلیلش ONE X لامصب بود
وقتی کنسول نسل هشت با ۶ ترافلاپس میاد RDR 2 رو با 4K نیتیو اجرا کنه معلومه دیگه این نسل 4K ها به چشم نمیان

من آنالیزاشو دیدم
نورپردازیش خیلی بهتر شده
فقط مشکل لود شدن بد تکسچرا و ری تریس ضعیفه
بعضی تکسچرا هم تو دور دست تیکه تیکه لود میشد که به نظر تا عرضه رفع میشه

راستش من از مارول و این سوپرهیروهای لوس و بچه گونش خیلی بدم میاد . مرد عنکبوتی هم همینطور . فقط با مرد عنکبوتی های سم ریمی حال کردم . مایلز مورالز هم بازی کردم ولی از این تینیجر بازی ها و لوس بازی ها مخصوص دیالوگ های تهوع آور این پسر چینی چاقالوعه حالم بهم میخوره .
ولی این تریلر اسپایدر من رو از یک جهت خیلی حال کردم باهاش و اونم دشمن بازیه. همین یارو جنگلیه . یه فاز دارک تر و Mature تری داده به بازی . اون ست پیس های روی آب و جک و جونور هایی هم که داره برام باحاله و از اون فاز مصنوعی و شهری درآورده گیم رو که من خیلی حال میکنم باهاش .
یکم رو گرافیک کار بکنن فکر کنم کلا خوشم بیاد از بازی مخصوصا اینکه Venom هم تو بازی هست .

من بد توضیح دادم
میگم این گرافیکو خیلی راحت میشد رو ps4 اجرا کرد
ولی اصلا در حد ps5 نبود
اگه فرضا بازی بین نسلی بود خیلی راحت میشد نسخه ps5 با کیفیت بالا ساخت نسخه ps4 با رزلوشن و فریم و تکسچر ضعیف تر
ما انتظار چیز جدیدی مثله روز اول از اسپایدرمن نداریم ولی این گرافیک هیچ جوره قابل قبول نبود که آدم بگه wow
حس میکنم تفاوت زیادی بین این 2 نسل نیست
موافقم منم گاهی فکر میکنم نسل ۹ زیاد فرقی با ۸ نداره ولی برای تشخیص گرافیک این نسل باید تا عرضه بازی های جدید ناتی داگ و سانتا مونیکا و حتی بازی جدید تامب رایدر صبر کرد . بعد از عرضه این بازی ها دقیق میشه فهمید گرافیک این نسل در چه سطحی هست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE
موافقم منم گاهی فکر میکنم نسل ۹ زیاد فرقی با ۸ نداره ولی برای تشخیص گرافیک این نسل باید تا عرضه بازی های جدید ناتی داگ و سانتا مونیکا و حتی بازی جدید تامب رایدر صبر کرد . بعد از عرضه این بازی ها دقیق میشه فهمید گرافیک این نسل در چه سطحی هست .
اتفاقا تا چند روز دیگه یکی از همین بازی هایی که نسل ۹ رو به رخ میکشه نمایش داره
هلبلید کبیر

راستش من از مارول و این سوپرهیروهای لوس و بچه گونش خیلی بدم میاد . مرد عنکبوتی هم همینطور . فقط با مرد عنکبوتی های سم ریمی حال کردم . مایلز مورالز هم بازی کردم ولی از این تینیجر بازی ها و لوس بازی ها مخصوص دیالوگ های تهوع آور این پسر چینی چاقالوعه حالم بهم میخوره .
ولی این تریلر اسپایدر من رو از یک جهت خیلی حال کردم باهاش و اونم دشمن بازیه. همین یارو جنگلیه . یه فاز دارک تر و Mature تری داده به بازی . اون ست پیس های روی آب و جک و جونور هایی هم که داره برام باحاله و از اون فاز مصنوعی و شهری درآورده گیم رو که من خیلی حال میکنم باهاش .
یکم رو گرافیک کار بکنن فکر کنم کلا خوشم بیاد از بازی مخصوصا اینکه Venom هم تو بازی هست .
داداش کلا گیم بچه بازیه چون گیمپلی داره و اساس خیلی از مکانیسم های گیمپلی همون بازیگوشی هایی است که بیشتر در بچه ها ظهور میکنه.

من توصیه ام به افرادی مثل شما اینه که بشین مستند تاریخی ببین خیلی Mature هست. داخلش یه سری افراد خیلی مچور هم میبینی که شوخی بازی حالیشون نیست میخوان دنیا رو تصرف کنن.

نو آفنس البته، فقط میخواستم به این تناقض افرادی اشاره کنم که میگن مثلا نینتندو بچه بازیه جالب نیس ولی رزیدنت ایول بزرگونست خوبه!

اسپایدی رو 4K دیدم چند بار. به عنوان یه OW گرافیک اصلا بدی نداره.از خیلی از بازیای OW گرافیک خفن تری داره و حتما جز ده تای برتره از این نظر.

ولی توقع من شخصا یه چیزی حداقل در سطح دموی ماتریکس بود و حتی چند سطح بهتر.

ولی متاسفانه حتی در حد دموی ماتریکس هم نبود و این خیلی نا امید کننده ست.

انیمشن مبارزات هم به سبک AC ها اصلا دست نخورده که نشون دهنده اینه تایم زیادی نداشتند که روی بازی کار کنند.

به نظر میاد سونی اینارو تحت فشار گذاشته هر دوسال یه بازی AAA بیرون بدند و طبیعیه اینسامنیاک نتونه اون تغییری که باید اتفاق بیوفته رو رقم بزنه. مخصوصا اینکه خر فروشترین ای پی سونی هست و اینچنین ریدن بهش خیلی unsony بوده.

این چیزی که من دیدم نیاز داشت اواخر 2024 بیرون بیاد تا اون جامپی که ازش انتظار داشتیم رو نشون بده.

چیزی مثل جامپ از U1 به U2 یا تلو ۱ به ۲

اسپایدی رو 4K دیدم چند بار. به عنوان یه OW گرافیک اصلا بدی نداره.از خیلی از بازیای OW گرافیک خفن تری داره و حتما جز ده تای برتره از این نظر.

ولی توقع من شخصا یه چیزی حداقل در سطح دموی ماتریکس بود و حتی چند سطح بهتر.

ولی متاسفانه حتی در حد دموی ماتریکس هم نبود و این خیلی نا امید کننده ست.

انیمشن مبارزات هم به سبک AC ها اصلا دست نخورده که نشون دهنده اینه تایم زیادی نداشتند که روی بازی کار کنند.

به نظر میاد سونی اینارو تحت فشار گذاشته هر دوسال یه بازی AAA بیرون بدند و طبیعیه اینسامنیاک نتونه اون تغییری که باید اتفاق بیوفته رو رقم بزنه. مخصوصا اینکه خر فروشترین ای پی سونی هست و اینچنین ریدن بهش خیلی unsony بوده.

این چیزی که من دیدم نیاز داشت اواخر 2024 بیرون بیاد تا اون جامپی که ازش انتظار داشتیم رو نشون بده.

چیزی مثل جامپ از U1 به U2 یا تلو ۱ به ۲
دقیقا . اینسامنیاک تحت فشار یک چیزی ساخته و داده بیرون . اصلا ارتقا خفنی نسبت به دو شماره قبل حس نمی شود .

با این رویکرد های عجیب سونی اگر ادامه دهد در چند سال آینده کیفیت خفن انحصاری های زمانی اش افت چشمگیری خواهد کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or