PlayStation Marvel’s Spider-Man 2

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
20 October
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
پیام مدیریت:

هر گونه ترول، بحث مقایسه ای، اسپویل داستانی و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

144918_23IMG-1130.jpeg.jpg

اخرین اطلاعات:

* آقای برایان اینتیهار Creative Director و رایان اسمیت کارگردان بازی هستند
* قابل بازی بودن پیتر پارکر و مایلز مورالز تایید گردید
* اسپایدرمن 2 یک عنوان ماجراجویی تک نفره می باشد
* شخصیت ونوم توسط تونی تاد صداگذاری شده است
*در بخش OW بازی و به لطف قدرت PS5، می توان آزادانه بین پیتر و مایلز سوئیچ کنید
* نقشه ی این نسخه، حدود دو برابر نسخه قبلی هستش
کوئینز و بروکلین به بازی اضافه شدن که متفاوت از منهتنن
* بر اساس آخرین اخبار رسیده از سمت پلی استیشن، تاریخ عرضه ی بازی برابر است با 20 اکتبر 2023، برابر با 28 مهر 1402

اطلاعات جدید از کامیک کان:

◾ شخصیت J Jonah Jameson در بازی حضور دارد و مری جین برای وی کار می‌کند
◾ داستان بازی به 9 الی 10 ماه بعد از نسخه مایلز مورالز بر میگرده و مایلز وارد دانشگاه شده
◾ به گفته ی توسعه‌دهندگان ، داستان بازی دارای عواطف انسانی و تاریکی است
◾ دوال سنس و پلیت‌های ویژه ی بازی به صورت جداگانه قابل خریداری هستند
◾ قدرت های جدید پیتر یعنی Spider-Arms و Symbiote، روش های جدید Insomniac برای بهبود کامبت بازی است
◾ مایلز می‌تواند از دو شکل BioElectric Venom در هر مبارزه استفاده کند
ترکیب این توانایی ها با گجت شخصیت ها مانند Web Grabber منجر به Comboهای هیجان انگیزی می‌شود
◾ می‌توانید Coney Island را در بازی اکسپلور کنید و یکی از راه های اکسپلور آن، Web Wings است
به گفته توسعه‌دهندگان، این بازی فرصت عالی بود تا Web Wings را وارد آن کنند و Traversal نسخه اول که هسته اصلی گیم‌پلی Marvel’s Spider-Man بود را با این ویژگی ارتقا دهند
◾ ونوم از نظر قدرت و ظاهر برای طرفداران آشنا خواهد بود اما داستان منحصر به فردی دارد که طرفداران را هیجان‌زده می‌کند
ونوم از کمیک ها الهام گرفته شده اما اینسامنیاک المان های خود برای پرداخت و ساخت این شخصیت را نیز به آن اضافه کرده
آنها به دنبال تعادلی برای مایع و جامد نشان دادن ونوم بودند و از این نظر توانستند وی را همزمان هم قدرتمند و ترسناک نشان دهند
◾ اینسامنیاک همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بازی تا زمان عرضه ادامه خواهد داد و گرافیک بیش از بیش ارتقا پیدا می‌کند

در ابتدای داستان، پیتر و مایلز با زندگی شخصی خودشون دست و پنجه نرم می‌کنن
مایلز در تلاشه که زمانی رو برای واسه نوشتن مقاله ورودی به دانشگاه پیدا کنه اما به خاطر کاری که بهش مشغوله (اسپایدرمن بودن) دائم به تعویق میفته
از طرفی پیتر نیز به دنبال پول برای پرداخت بدهی خانه زن عموی مِی هست و نمی‌خواد که اون رو بفروشه، چون اون خانه واسش بسیار مهمه
درست به مانند مایلز، پیتر نیز در تلاشه که (و شکست می‌خوره) تعادل رو بین مسئولیت هاش و زندگی شخصیش بر قرار کنه
ام جی نیز به دنبال این هست که در وام مسکن به پیتر کمک کنه اما جی جونا جیمسون برگشته و از تمامی افراد کار می‌کشه...
از این رو قهرمانان داستان به دو راهی سختی رسیدن و آینده‌ای مبهم و تصمیم‌های سختی پیش روی آنهاست

IMG_20230721_055905_536.jpg
▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎

2023_07_21_06.02.44_copy_1080x590.jpg
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer | Comic Con 2023
LINK

▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎
20210912_022134_copy_432x246.jpg
marvel’s spider-man 2 - PlayStation showcase 2021 : Reveal Trailer | PS5
YouTube

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
فقط منم که نه خیلی از گیم پلی به وجد اومدم نه گرافیک؟
نسخه اول گرافیکشو تو تریلر گیم پلی دیدم یادمه که واقعا ریختم پایین.
این انگار از Ratchet هم عقب تر بود.
من که از گیم پلی و کمبت های جدید و مدل های جدید پروازش خیلی خوشم اومد گرافیک بازیم بغیر از کیفیت موج دریا بقیه جاها اوکی بود. شخصیت منفی اصلی هم ابهت جالبی داشت بازیو جدی تر میکنه.

والا من به نظرم اگه منظورت فکشنه که خیلی امیدوار نباش. من بعید میدونم بازی مولتی پلیر خیلی رو گرافیک مانور بدن و از نظر گرافیکی چیز خیلی خفن و نسل بعدی ای باشه. نهایت نهایتش در حد همون پارت 1 عه. اگه گرافیک نسل بعدی از ناتی داگ میخوای ببینی باید منتظر آی پی جدید باشی که احتمالا دوسال آخر نسل بیاد.
کلاتو زمینه گرافیکی این نسل اصلا در حد نسل قبل منو غافلگیر نکرد
نسل قبل infamous second son
The Order: 1886 وDrive club و.....
واقعا جهش خوبی داشت
حس میکنم هنوز سازنده ها تو نسل ۸ گیر کردن

• Like
Reactions: last of amir
امکان نداره اینا فقط ۱ سینگل پلیر برای این نسل بدن
نسل قبل ۳ تا بازی داده ناتی داگ
این نسل تا الان یه دونه ریمیک که تازه نصف زحمت ساختش رو یه استودیو دیگه کشیده بوده
یه مرگشون هست به نظر من وگرنه دیگه حداقل فکشن رو باید نمایش میدادن
والا چی بگم به نظر منم یه مرگشون هست یا اینکه بازی‌ها خیلی بزرگن.

بالاخره ps4 هنوزم خیلی پلیر داره و وقتی یه بازی با این گرافیک روی نسل ۸ هم قابل اجراس چندان دور از ذهن نیست که برای ۴ هم بیاد .
خیلی راحت میشد روی ps5 ساخت
نسخه ضعیف ترو برای ps4
این چیزای که میگید بهانه های الکیه
من نسخه 4k شو دیدم
اگه جزو اولین بازیای نسل بود قبول
ولی نه بعد 3 سال
و این که مثله مود های مختلفف رزلوشن و تکسچر راحت میشد نسخه نسل قبل رو هم ساخت با کیفیت کمتر

نسخه ضعیف ترو برای ps4
من نسخه 4k شو دیدم
ولی نه بعد 3 سال
و این که مثله مود های مختلفف رزلوشن و تکسچر راحت میشد نسخه نسل قبل رو هم ساخت با کیفیت کمتر
اگر برای PS4 میومد که "وی بلیو این جنریشن " رو تو .... رایان میکردن ملت:D

اسپایدرمن ۲ از ابتدا هم قرار نبود کاری که اسپایدرمن ۲۰۱۸ انجام داد رو تکرار کنه.
همه میدونستیم اسپایدرمن ۲ قرار نیست بازی متفاوتی باشه از قبلی چون هرکاریشم کنی دیگه اسپایدرمن اسپایدرمنه و قرار نیست از چشماش لیزر بزنه بیرون.
اما هایپ کردنای بی حد و مرز سونی فنبوی هایی که فقط دوست دارن پز پلتفرمشون رو بدن انقدر شدید بود که وقتی بالاخره بازی نمایش داده شد انگار یه سطل آب یخ رو سرشون ریخت.
گرافیک بازی به هیچ وجه نسل نهمی نیست به نظر من و صرفا با نورپردازی قرار نیست بگیم به به بازی عجب ارتقای گرافیکیی پیدا کرده.
کما این که یکی از موارد ترولی که همیشه از سمت سونی فن ها شاهد بودیم این بود که قدرت پلی استیشن ۵ خیلی زیاده و سری اس باعث میشه که تو عناوین مولتی پلتفرم از این پتانسیل بالا استفاده نشه درحالی که اسپایدرمن یک عنوان کاملا انحصاری برای پلی استیشن ۵ هست و هیچ تفاوت عمده ای از لحاظ گرافیکی با نسخه ی قبل خودش نداره

@kourooshkabir25
یکی از افرادی که هایپ بی خود و الکی پیرامون بازی راه انداختی خودت بودی
از اینکه نمیدونم قراره SSD کاری کنه که مثل فیلم ۲۰۱۷ که اسپایدر روبه رو آینده ها بود بازی رندر بشه و .....
به قول دوست بالایی فن ها با هایپ بیش از اندازه کاری کردن بازی الان به چشم‌ نیاد

• Like
Reactions: Hodor and AmirPh78
نسخه ضعیف ترو برای ps4
من نسخه 4k شو دیدم
ولی نه بعد 3 سال
من دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی این بازی ممکنه برای ps4 بیاد و شایدم هیچوقت نیاد .

چیزی که من میگم اینه که این گرافیک روی ps4 هم قابل اجراست

• Like
Reactions: AmirPh78 and blak
من دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی این بازی ممکنه برای ps4 بیاد و شایدم هیچوقت نیاد .

چیزی که من میگم اینه که این گرافیک روی ps4 هم قابل اجراست
من بد توضیح دادم
میگم این گرافیکو خیلی راحت میشد رو ps4 اجرا کرد
ولی اصلا در حد ps5 نبود
اگه فرضا بازی بین نسلی بود خیلی راحت میشد نسخه ps5 با کیفیت بالا ساخت نسخه ps4 با رزلوشن و فریم و تکسچر ضعیف تر
ما انتظار چیز جدیدی مثله روز اول از اسپایدرمن نداریم ولی این گرافیک هیچ جوره قابل قبول نبود که آدم بگه wow
حس میکنم تفاوت زیادی بین این 2 نسل نیست

واقعا نمیدونم مشکلتون با نمایش بازی چی بود.
نمایش واقعا عالی و فک انداز بود. قابلیتهای جدید گیم پلی فوق العاده بود. گرافیکش هم چون بازی اوپن ورلد هست واقعا خوب بود و از مایلز مورالز هم بهتر بود. نور پردازیش که واقعا فک انداز بود.
به شخصه بسیار هایپ شدم و مطمئنم متاش بالا میشه چون واقعا عالی بود.

واقعا نمیدونم مشکلتون با نمایش بازی چی بود.
نمایش واقعا عالی و فک انداز بود. قابلیتهای جدید گیم پلی فوق العاده بود. گرافیکش هم چون بازی اوپن ورلد هست واقعا خوب بود و از مایلز مورالز هم بهتر بود. نور پردازیش که واقعا فک انداز بود.
به شخصه بسیار هایپ شدم و مطمئنم متاش بالا میشه چون واقعا عالی بود.
از مایلز مورالز کمی بهتر بود چون خیره سرش تمام نسل بعدی بود
ولی اصلا در حد اون چیزی که همه انتظار ازش داشتن که تغییر نسل فقط میشه با امثال این استودیو نشون داد یا نمیدونم فاز دوم PS5 و نمایش گرافیک نسل جدید هست
وقتی با این چیزا هایپ بشی معلومه که گرافیک بازیش اصلا باب دل آدم نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or