MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پسر واسه کشتن امتیازش کم نیست؟
مثلا یه بار من 28 نفرو اسنایپ کردم ولی XP ایم از همه کمتر بود.
درسته هماهنگی و باهم بودن اولویته ولی اسنایپ که به اینا ربطی نداره.
شما اگر میخوای XP ـت بره بالای 500 باید همش Heal یا Revive کنی. اگر نزدیک Objective بکشی XP بالاتری میده.

دو تا سوال !

فرقی می کنه کدوم ریجین بازی رو بگیریم ؟!؟ بعد چقدر آپدیت داره پلی سه من 40 گیگه و از بس همه بازی ها رو آپدیتیدم تقریبا هارد پره چیز خاصی هم نمی تونم پاک کنم ...

سلام
دو تا سوال !

فرقی می کنه کدوم ریجین بازی رو بگیریم ؟!؟ بعد چقدر آپدیت داره پلی سه من 40 گیگه و از بس همه بازی ها رو آپدیتیدم تقریبا هارد پره چیز خاصی هم نمی تونم پاک کنم ...
سه تا آپدیت داشت که فکر کنم به طور متوسط هر کدوم 100 مگ بودن، کلا شاید 250-300 Mb آپدیت داشته باشه.

شما چه گروهی هستید؟:biggrin1:
only Valor ! :دی
آقا منم اد کنید
XIxCoDGoDxIX
به داش مسیح! چطوری؟ میشناسی؟ GamerTag رو نگاه یادت میاد :دی Addـت کردم:دی
منم هستم والوریشاش صلوات :p ولی اصلا نمی تونی با دوست بازی کنی خیلی شلوغه اصلا پیداش نمی کنی توی روم :cheesygri
میثم تو چیزی نگو که میگیرم خوب میزنمت! هر دفعه گفتی میای یا زدی زیرش یا اینگه گفتی Update میخواد یا ...!
ولی بچه ها اگه پایه اید بگید که بازی کنیم. از Addlist ـهای من که کسی بازی نمیکنه!

ما هم به جمع MAG بازها پیوستیم ! خدایی بعضی مراحلش اعصاب خورد کنه ... دوستان خواستن اد کنن
Javid-a هستم . راستی منم Valor موقع انتخاب شخصیت هیچ نظری نداشتم فقط دیدم اینا تیپشون با کلاسه ! یه سوال نمی شه بدون اینکه سیو بازی رو پاک کرد گروه رو عوض کرد ؟!؟

سلام دوستان یه مشکل برای بازی من پیش اومده زمانی‌ که می‌خوام برم داخل بازی همون اول که سربازت رو نشون میده دقیقا بد از وصل شدن به سرور دیگه نمیاد. اصلا انگار صفحه بهم میریزه. میزانی‌ دیگه هرکاری فقط دکم ضربدر میاد که وقتی‌ میزنیش یه صفحه نوشته میاد.که اونم زیاد مهم نیست دیگه هرکاری می‌کنم نمیاد داخل بازی:(( دوستان بخشcharcter managemetاونجا گیر می‌کنه

سلام دوستان یه مشکل برای بازی من پیش اومده زمانی‌ که می‌خوام برم داخل بازی همون اول که سربازت رو نشون میده دقیقا بد از وصل شدن به سرور دیگه نمیاد. اصلا انگار صفحه بهم میریزه. میزانی‌ دیگه هرکاری فقط دکم ضربدر میاد که وقتی‌ میزنیش یه صفحه نوشته میاد.که اونم زیاد مهم نیست دیگه هرکاری می‌کنم نمیاد داخل بازی:(( دوستان بخشcharcter managemetاونجا گیر می‌کنه
این اتفاق قبلا هم افتاده بود مهم نیست درست میشه نهایتا تا فردا

منم دیروز بازیو خریدم
چقدر اپدیت داره . تازه دیشب گزاشتم اپ شد یه دست باهاش بازی کردم دفعه دوم پرتم کرد بیرون دوباره اپدیت خواست ازم
اینم idم
bdgunn

سلام
راستش میخواستم بدونم که به نظر شما ، یه بازی آنلاین شلوغ واسه PS3 ، که کار تیمی و پلیر های زیادی داشته باشه MAG بهتره یا BF:BC2 ؟
هنوزم کسی MAG میزنه ؟
گرافیک MAG قابل تحمل هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or