حرف شما فقط درباره گیم پلی بود...خب...یعنی اینهمه توضیح درباره گیم پلی به شما چیه؟!این سوالی که من جدیدا پرسیدم کاملا متفاوت از اون سواله.من نرخ فریم بازی و سرعت گیم پلی بازیو پرسیدم.
اینم نقل قولهای آرش و ریسکو به شما!
و این یکی!ببین بازی هنوز باگ خیلی زیاد داره اما شده چند روز بازی کنم حتی یک دونه باگ هم نداشته باشم اما یک روز 1پیش اومده همه ی باگ ها رو تجربه کنم ؟!!
عزیز جان اگه یه MP نفس گیر می خوای با یک Gameplay فوق العاده و سریع شک نکن MW2 رو بگیر
چون واقعا خداست از لحاظ Gameplay ولی خوب Campper عین نوقل و نباط توش ریخته
اگه اصلا علاقه ای نداری که یه بازی تاکتیکی انجام بدی و در ضمن Headset هم نداری و سرت درد می گیره وقتی می خوای کار های تاکتیکی انجام بدی اصلا نزدیک MAG نشو و بهش فکر نکن
اما اگه واقعا یک ملتی پلیر قوی و تاکتیکی می خوای اما خصوصیاتی مثل کار گروهی برات مهم نیست صبر کن BC2 بیاد و بگیر و حالشو ببر
اما اگه یک بازی تماما تاکتیکی بر پایه کار گروهی می خوای که خالی از Campper باشه و به Haedset هم دسترسی داری و همچنین صبر و حوصله برای برنامه ریزی و همچنین این اعتقاد رو داری که به عنوان بخشی از یک لشکر واقعی می جنگی MAG برای تو ساخته شده
ولی تذکر بدم بازی هنوز خیلی باگ داره باید تحمل داشته باشی چون حد اقل تا دو سه ماه اینده چندین Pacht میاد و مشکلات رو رفع کنه
ولی تضمینی نمی دم
البته خصوصیاتی مثل 256 نفر در یک مپ واقعا عظیم رو هم فراموش نکن
اینم حرف آرش برای خاتمه MAG vs MW2تجربه شخصیمو میگم چشم فقط این یه پست رو میدم شما بخون دیگه جواب نده که تاپیک الکی جلو نره ، ممنون :smile:
اگر گرافیک و فیزیک برات خیلی مهم ِ MAG نمیتونه گرینه خوبی برات باشه ، البته بماند کسی که میخواد یه بازی Multiplayer بازی کنه باید در درجه اول به سلامت و کیفیت بازی نگاه کنه . در این مورد MW2 اصلا نه سلامت داره و نه کیفیت . هیچ سرور اختصاصی نداره و شما با لگ و پینگ بالا باید بازی کنی . نکته دیگه هم که به وفور توی MW2 دیده میشه تعداد بالای هکر ها ، چیتر ها و Glitch هاست که آدم اذیت میکنه . ولی بازی خوش ساختیه ، خیلی طرفدار داره و بازی بزرگ و قابل احترامیه .
از یه طرف MAG با توجه به حجم و سبکی که داره قطعا اون گرافیک و فیزیک که شما انتظارش رو میشکی رو نداره ، البته با توجه به سبکش واقعا گرافیک قابل قبولی داره ، طوری که تو یه جا ممکنه 70 80 بازیکن با هم بجنگن و کلی چتر باز و هواپیما و بمب و دود تو محیط باشه ولی بازی نه افت فریم پیدا میکنه و نه شما لگ پیدا می کنی .
تاکتیک و هیجان برات مهمه ،MAG کاملا بر اساس تاکتیک تیمی چیده شده . بازی هایی مثل Killzone 2 و Modern Warfare 2 عملا هیچ هماهنگی و تاکتیک خاصی نمیخوان ، قطعا اون هماهنگ بودن و حس تیم بودن خودش هیجان رو به بازیکن القا میکنه .
در کل شما باید خودت تصمیم بگیری که کدوم رو انتخاب کنی . من MW2 رو بهت توصیه نمی کنم ، MAG رو هم توصیه نمی کنم ، ولی صبر کردن برای یه گزینه خوب مثل Bad Company 2 رو پیشنهاد میکنم .
امیدوارم مفید بوده باشه هم برای تو هم برای اونایی که مثل تو توی اینتخاب بازی شک دارند . نکته آخر اینکه MAG یه بازی صرفا Multiplayer هست و فقط برای کسانی که دنبال یه بازی MP تقریبا کامل میگردند به درد میخوره ، از لحاظ کیفیت سرورها واقعا حرف نداره ، هر چند اصلا بازی کامل و بی ایرادی نیست .
اون بنده خدا سوال پرسید منم برای آخرین بار جواب این سوال کلیشه ای رو دادم تا برای همیشه تو این تاپیک از دستش خلاص بشیم .
تموم دیگه.
آخرین ویرایش: