MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این سوالی که من جدیدا پرسیدم کاملا متفاوت از اون سواله.من نرخ فریم بازی و سرعت گیم پلی بازیو پرسیدم.
حرف شما فقط درباره گیم پلی بود...خب...یعنی اینهمه توضیح درباره گیم پلی به شما چیه؟!
اینم نقل قولهای آرش و ریسکو به شما!

ببین بازی هنوز باگ خیلی زیاد داره اما شده چند روز بازی کنم حتی یک دونه باگ هم نداشته باشم اما یک روز 1پیش اومده همه ی باگ ها رو تجربه کنم ؟!!

عزیز جان اگه یه MP نفس گیر می خوای با یک Gameplay فوق العاده و سریع شک نکن MW2 رو بگیر
چون واقعا خداست از لحاظ Gameplay ولی خوب Campper عین نوقل و نباط توش ریخته

اگه اصلا علاقه ای نداری که یه بازی تاکتیکی انجام بدی و در ضمن Headset هم نداری و سرت درد می گیره وقتی می خوای کار های تاکتیکی انجام بدی اصلا نزدیک MAG نشو و بهش فکر نکن

اما اگه واقعا یک ملتی پلیر قوی و تاکتیکی می خوای اما خصوصیاتی مثل کار گروهی برات مهم نیست صبر کن BC2 بیاد و بگیر و حالشو ببر

اما اگه یک بازی تماما تاکتیکی بر پایه کار گروهی می خوای که خالی از Campper باشه و به Haedset هم دسترسی داری و همچنین صبر و حوصله برای برنامه ریزی و همچنین این اعتقاد رو داری که به عنوان بخشی از یک لشکر واقعی می جنگی MAG برای تو ساخته شده
ولی تذکر بدم بازی هنوز خیلی باگ داره باید تحمل داشته باشی چون حد اقل تا دو سه ماه اینده چندین Pacht میاد و مشکلات رو رفع کنه
ولی تضمینی نمی دم
البته خصوصیاتی مثل 256 نفر در یک مپ واقعا عظیم رو هم فراموش نکن
و این یکی!
تجربه شخصیمو میگم چشم فقط این یه پست رو میدم شما بخون دیگه جواب نده که تاپیک الکی جلو نره ، ممنون :smile:
اگر گرافیک و فیزیک برات خیلی مهم ِ MAG نمیتونه گرینه خوبی برات باشه ، البته بماند کسی که میخواد یه بازی Multiplayer بازی کنه باید در درجه اول به سلامت و کیفیت بازی نگاه کنه . در این مورد MW2 اصلا نه سلامت داره و نه کیفیت . هیچ سرور اختصاصی نداره و شما با لگ و پینگ بالا باید بازی کنی . نکته دیگه هم که به وفور توی MW2 دیده میشه تعداد بالای هکر ها ، چیتر ها و Glitch هاست که آدم اذیت میکنه . ولی بازی خوش ساختیه ، خیلی طرفدار داره و بازی بزرگ و قابل احترامیه .
از یه طرف MAG با توجه به حجم و سبکی که داره قطعا اون گرافیک و فیزیک که شما انتظارش رو میشکی رو نداره ، البته با توجه به سبکش واقعا گرافیک قابل قبولی داره ، طوری که تو یه جا ممکنه 70 80 بازیکن با هم بجنگن و کلی چتر باز و هواپیما و بمب و دود تو محیط باشه ولی بازی نه افت فریم پیدا میکنه و نه شما لگ پیدا می کنی .

تاکتیک و هیجان برات مهمه ،MAG کاملا بر اساس تاکتیک تیمی چیده شده . بازی هایی مثل Killzone 2 و Modern Warfare 2 عملا هیچ هماهنگی و تاکتیک خاصی نمیخوان ، قطعا اون هماهنگ بودن و حس تیم بودن خودش هیجان رو به بازیکن القا میکنه .

در کل شما باید خودت تصمیم بگیری که کدوم رو انتخاب کنی . من MW2 رو بهت توصیه نمی کنم ، MAG رو هم توصیه نمی کنم ، ولی صبر کردن برای یه گزینه خوب مثل Bad Company 2 رو پیشنهاد میکنم .

امیدوارم مفید بوده باشه هم برای تو هم برای اونایی که مثل تو توی اینتخاب بازی شک دارند . نکته آخر اینکه MAG یه بازی صرفا Multiplayer هست و فقط برای کسانی که دنبال یه بازی MP تقریبا کامل میگردند به درد میخوره ، از لحاظ کیفیت سرورها واقعا حرف نداره ، هر چند اصلا بازی کامل و بی ایرادی نیست .
اینم حرف آرش برای خاتمه MAG vs MW2
اون بنده خدا سوال پرسید منم برای آخرین بار جواب این سوال کلیشه ای رو دادم تا برای همیشه تو این تاپیک از دستش خلاص بشیم .

تموم دیگه.

آخرین ویرایش:
یه سوال من الان برم بازیو بخرم بیام باید با خارجیا بازی کنم دیگه اره؟یا با شما هم میتونم بازی کنم؟مداوم منظورمه نه همینطوری یا هر وقت جا شد نه منظورم مداومه

یه سوال من الان برم بازیو بخرم بیام باید با خارجیا بازی کنم دیگه اره؟یا با شما هم میتونم بازی کنم؟مداوم منظورمه نه همینطوری یا هر وقت جا شد نه منظورم مداومه
مثلا میتونی هم با ما که ایرانی هستیم بازی کنیم هم با خارجیا ولی مثلا اگه میخوای با ایرانی ها بازی کنی چند نفر رو توی FRIEND LIST خودت ادد کن که ایرانی باشن اگه دیدی اونها انلاین هستم بگو تو رو هم JOIN کنند

حق با شماست.من توجه نکرده بودم.فقط بگید این باگهای اعصاب خوردکنی که میگفتن برطرف شده یا نه؟
شما الان خیلی برات مهم هست که این باگها برطرف شده یا نه؟شما خودت باگ این تاپیک هستی.صد بار میای این تاپیک سوال میپرسی که چی ؟هدفت چیه؟ توضیح بده.خوبه خودت یه جا تو همین تاپیک...میگفتی رو اعصاب هستی.

شما الان خیلی برات مهم هست که این باگها برطرف شده یا نه؟شما خودت باگ این تاپیک هستی.صد بار میای این تاپیک سوال میپرسی که چی ؟هدفت چیه؟ توضیح بده.خوبه خودت یه جا تو همین تاپیک...میگفتی رو اعصاب هستی.

شما خیلی خیلی حالت بده عزیزم.وقتی انقدر حالت بده لازم نیست جواب بدی.مطمئنا یکی پیدا میشه جواب بده.
هدفم ضایع کردن بازیه:laughing:میخوام این بازی رو نابود کنم.میخوام آبروی ps3 رو ببرم:eek:
واقعا حالت بده:biggrin1:

Code:
شما خیلی خیلی حالت بده عزیزم.وقتی انقدر حالت بده لازم نیست جواب بدی.مطمئنا یکی پیدا میشه جواب بده.
هدفم ضایع کردن بازیه:laughing:میخوام این بازی رو نابود کنم.میخوام آبروی ps3 رو ببرم:eek:
واقعا حالت بده:biggrin1:
من حالم بد هست شما که حالت خوبه الحمدلله
شما اگه یه صفحه قبل رو نگاه میکردی جواب سوالت رو میگرفتی اکثر مشکلات با اومدن پچ ورژن 1.03 برطرف شده واما:
Code:
نوشته شده توسط [B]Astiλk[/B] [URL="http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=945414#post945414"][IMG]http://forum.bazicenter.com/styles/smooth/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] 
[I]اون بنده خدا سوال پرسید منم برای[COLOR=red] [U][B]آخرین بار[/B][/U][/COLOR] جواب این سوال کلیشه ای رو دادم تا برای [COLOR=red]همیشه تو این تاپیک از دستش خلاص بشیم[/COLOR] .[/I]
شما اکثر پستهایی که دادی و میدی رو من می خونم چه تو اخبار بازیها چه غیره.شما نگاه کن ببین چند تا سوال کردی.باز جوابت رو میگیری میای یه ایراد دیگه میگیری .شما همون modern warfareرو بازی کنی بهتره چون شب تا صبح بازی میکنی.این بازی خیلی بده, اوفه, جیزه, اخه.هدفتم همون چیزی هست که نوشتی:laughing:

Code:
من حالم بد هست شما که حالت خوبه الحمدلله
شما اگه یه صفحه قبل رو نگاه میکردی جواب سوالت رو میگرفتی اکثر مشکلات با اومدن پچ ورژن 1.03 برطرف شده واما:
Code:
نوشته شده توسط [B]Astiλk[/B] [URL="http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=945414#post945414"][IMG]http://forum.bazicenter.com/styles/smooth/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] 
[I]اون بنده خدا سوال پرسید منم برای[COLOR=red] [U][B]آخرین بار[/B][/U][/COLOR] جواب این سوال کلیشه ای رو دادم تا برای [COLOR=red]همیشه تو این تاپیک از دستش خلاص بشیم[/COLOR] .[/I]
شما اکثر پستهایی که دادی و میدی رو من می خونم چه تو اخبار بازیها چه غیره.شما نگاه کن ببین چند تا سوال کردی.باز جوابت رو میگیری میای یه ایراد دیگه میگیری .شما همون modern warfareرو بازی کنی بهتره چون شب تا صبح بازی میکنی.این بازی خیلی بده, اوفه, جیزه, اخه.هدفتم همون چیزی هست که نوشتی:laughing:

دوست ندارم تاپیک بیش از اندازه خراب بشه.چون کسانی مثل تو به اندازه کافی خراب کردن.
تو پروفایلت جوابت رو میدم.
آره میخوام گند بزنم به ps3 تا حال امثال تو جا بیاد

با اجازه دیدم کسی نیست بگه ساکت باشید گفتم خودم بگم حالا 10 تا سوال کرد دنیا که تموم نشد که حالا ارض جوابش رو 2 بار داد .چیزی نشده که دوستمون هدف بدی نداره فقط کلی سوال کرد و دوست عزیز من U.S.A ببین هر وقت اومدی توی تاپیک یه 2 صفحه قبل رو بخون ببین کسی جوابت رو داده یا نه اگه داده بود که تموم اگه نداده بود دوباره بپرس قبول کن که تقصیر از خودت هست ولی با این حال اشغالی نداره لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید هر 2 بازی خوب هستند ولی MAG از نظر من هیجان زیادی نداره ولی به جاش همینکه 256 نفر رو ثاپورت میکنه خیلی عالی هست MW2 هم که خوب هست و هیجان خیلی زیادی داره ولی در عوض اصلا سرور هاش خوب نیست این نظر من بود

با اجازه دیدم کسی نیست بگه ساکت باشید گفتم خودم بگم حالا 10 تا سوال کرد دنیا که تموم نشد که حالا ارض جوابش رو 2 بار داد .چیزی نشده که دوستمون هدف بدی نداره فقط کلی سوال کرد و دوست عزیز من U.S.A ببین هر وقت اومدی توی تاپیک یه 2 صفحه قبل رو بخون ببین کسی جوابت رو داده یا نه اگه داده بود که تموم اگه نداده بود دوباره بپرس قبول کن که تقصیر از خودت هست ولی با این حال اشغالی نداره لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید هر 2 بازی خوب هستند ولی MAG از نظر من هیجان زیادی نداره ولی به جاش همینکه 256 نفر رو ثاپورت میکنه خیلی عالی هست MW2 هم که خوب هست و هیجان خیلی زیادی داره ولی در عوض اصلا سرور هاش خوب نیست این نظر من بود

ممنون که جواب دادی.اونائی که منو تو این سایت میشناسن میدونن که اصلا فن بازی رو بلد نیستم.اگر کسی یه پست فن بازی از من پیدا کرد پیش من جایزه داره.منم همون اول به دوستمون علیرضا گفتم که ببخشید حواسم نبود.حالا این آقا اومده به چی گیر میده من نمیدونم.
بازم ممنون

پسر واسه کشتن امتیازش کم نیست؟
مثلا یه بار من 28 نفرو اسنایپ کردم ولی XP ایم از همه کمتر بود.
درسته هماهنگی و باهم بودن اولویته ولی اسنایپ که به اینا ربطی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or