شما اگر میخوای XP ـت بره بالای 500 باید همش Heal یا Revive کنی. اگر نزدیک Objective بکشی XP بالاتری میده.پسر واسه کشتن امتیازش کم نیست؟
مثلا یه بار من 28 نفرو اسنایپ کردم ولی XP ایم از همه کمتر بود.
درسته هماهنگی و باهم بودن اولویته ولی اسنایپ که به اینا ربطی نداره.
سه تا آپدیت داشت که فکر کنم به طور متوسط هر کدوم 100 مگ بودن، کلا شاید 250-300 Mb آپدیت داشته باشه.دو تا سوال !
فرقی می کنه کدوم ریجین بازی رو بگیریم ؟!؟ بعد چقدر آپدیت داره پلی سه من 40 گیگه و از بس همه بازی ها رو آپدیتیدم تقریبا هارد پره چیز خاصی هم نمی تونم پاک کنم ...
شما چه گروهی هستید؟:biggrin1:چرا کسی MAG بازی نمیکنه؟ یا اینکه بازی میکنید و من نمبینمتونمن اکثر اوقات MAG میزنم خواستید Add کنید...
only Valor !شما چه گروهی هستید؟:biggrin1:
به داش مسیح! چطوری؟ میشناسی؟ GamerTag رو نگاه یادت میادآقا منم اد کنید
XIxCoDGoDxIX
میثم تو چیزی نگو که میگیرم خوب میزنمت! هر دفعه گفتی میای یا زدی زیرش یا اینگه گفتی Update میخواد یا ...!منم هستم والوریشاش صلواتولی اصلا نمی تونی با دوست بازی کنی خیلی شلوغه اصلا پیداش نمی کنی توی روم :cheesygri
بابا به خدا دنبال کاری هستمonly Valor !
میثم تو چیزی نگو که میگیرم خوب میزنمت! هر دفعه گفتی میای یا زدی زیرش یا اینگه گفتی Update میخواد یا ...!
گیرم
ولی جونه علی رضا میام تا بزنیم 
دوستان بخشcharcter managemetاونجا گیر میکنهاین اتفاق قبلا هم افتاده بود مهم نیست درست میشه نهایتا تا فرداسلام دوستان یه مشکل برای بازی من پیش اومده زمانی که میخوام برم داخل بازی همون اول که سربازت رو نشون میده دقیقا بد از وصل شدن به سرور دیگه نمیاد. اصلا انگار صفحه بهم میریزه. میزانی دیگه هرکاری فقط دکم ضربدر میاد که وقتی میزنیش یه صفحه نوشته میاد.که اونم زیاد مهم نیست دیگه هرکاری میکنم نمیاد داخل بازیدوستان بخشcharcter managemetاونجا گیر میکنه