MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان این کانتنت مجانیه چی هست دیروز رفته رو PSN ???
من تو whats new دیدمش بعد روش که زدم با اونکه مجانی بود گزینه ی گت ایت و اد تو کارت رو اورد
من گت ایت رو زدم و چیزی نشد و دیگه هم توش میرم اون گزینه هارو نمی اره
چیزی هم تو bd data نیومده
حالا چی هست؟؟؟؟؟

ممنون

نه بابا همه ملت یه چیزی دانلود کردن واسش برید تو فورم خود سایت مگ ببنید :
Code:
http://forums.mag.com/t5/MAG-Blog-Discussion/MAG-Free-DLC-and-Extended-Double-XP-March-25/td-p/392153/page/14

ویرایش : برید تو armory سلاح ها و اسلحه های جدید اونجا هست ! البته چیز خفنی نیست یه نارنجک فلشه ، دو تا لباس و یه اسلحه جدید برای هر گروه الکی جو دادن !
Code:
http://blog.mag.com/blog/2010/03/reminder-free-mag-dlc-and-double-xp-starts-tomorrow/

آخرین ویرایش:
آقای Jeremy Dunhum مدیر روبط عمومی استدیو Zipper Interactive رد صحبتی که با بلاگ PlayStation داشت خبر از عرضه اولین DLC برای MAG داد . این DLC که Trooper Gear Pack نام دارد روز 25 ماه جاری میلادی به طور رایگان در اختیار بازیکنان قرار خواهد گرفت . این DLC شامل مضامینی مانند یک Flash Grenade خواهد بود که می تواند دمشنان را گیج کند . همچنین دو نوع یونیفرم با نام های Trooper Dark و Trooper Light به هر سه ارتش اضافه خواهد شد . به علاوه این موارد ، به همه ارتش ها یک Light Machine Gun اضافه خواهد شد . بازیکنان می توانند روز 25 مارچ وارد بازی شوند تا این DLC را کاملا رایگان دریافت کنند .

آقای Jeremy Dunhum مدیر روبط عمومی استدیو Zipper Interactive رد صحبتی که با بلاگ PlayStation داشت خبر از عرضه اولین DLC برای MAG داد . این DLC که Trooper Gear Pack نام دارد روز 25 ماه جاری میلادی به طور رایگان در اختیار بازیکنان قرار خواهد گرفت . این DLC شامل مضامینی مانند یک Flash Grenade خواهد بود که می تواند دمشنان را گیج کند . همچنین دو نوع یونیفرم با نام های Trooper Dark و Trooper Light به هر سه ارتش اضافه خواهد شد . به علاوه این موارد ، به همه ارتش ها یک Light Machine Gun اضافه خواهد شد . بازیکنان می توانند روز 25 مارچ وارد بازی شوند تا این DLC را کاملا رایگان دریافت کنند .
برن گمشن بابا با اون بازیشون:biggrin1:
M.PB.G : Massive Paintball Game

حالا چرا دعوا میکنید از یه طرف اون بنده ی خدا راست میگه بابا ملت میرن توی سایت کلی انتقاد میکنند _فوش میدند_ورمیدارند از کاراکترهای بازی عکس میکشیند و فوتوشاپ میکنند و کلی مسخره بازی دیگه و حالا مگه به شما فوش داد که داری عصبانی میشی اینجا جای دعوا نیست
درست هست وجود میخواهد فوش ناموس دادن شما هم نمیخواد با فونت درشت بنویسی هرکسی خودش میدونه که فوش ناموس بده چه بلایی سرش میاد

به هر حال اصلا وصل کنید

من یه مشکل دارم من رفتم این پک رو روش کلیک کردم مثل اینکه میگه دانلود شده در صورتی که من دانلود نکردم اصلا و حتی گوشه ی تصویرش هم علامت یه پاکت اومده که میگه شما دانلود کردید از ارش میخوام دوباره لطف کنه بگه حجمش دقیق چقدر هست ممنون

حالا چرا دعوا میکنید از یه طرف اون بنده ی خدا راست میگه بابا ملت میرن توی سایت کلی انتقاد میکنند _فوش میدند_ورمیدارند از کاراکترهای بازی عکس میکشیند و فوتوشاپ میکنند و کلی مسخره بازی دیگه و حالا مگه به شما فوش داد که داری عصبانی میشی اینجا جای دعوا نیست
درست هست وجود میخواهد فوش ناموس دادن شما هم نمیخواد با فونت درشت بنویسی هرکسی خودش میدونه که فوش ناموس بده چه بلایی سرش میاد

به هر حال اصلا وصل کنید

من یه مشکل دارم من رفتم این پک رو روش کلیک کردم مثل اینکه میگه دانلود شده در صورتی که من دانلود نکردم اصلا و حتی گوشه ی تصویرش هم علامت یه پاکت اومده که میگه شما دانلود کردید از ارش میخوام دوباره لطف کنه بگه حجمش دقیق چقدر هست ممنون
ببخشید :) شرمنده:((
هیچی سایز نداره فقط یک قفل رو باز میکنه دانلود برای من که نشد فقط دوتا رنگ لباس اضافه شد و چند تا چیز دیگه که دوستان گفتند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or