Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
وای چقدر بد بود این ویدیو 16 دقیقه ای یعنی کوچکترین شباهتی به مافیا نداشت واقعا هیچیش شبیه مافیا نبود انگار gta iv رو کاراکترش رو سیاهپوست کرده باشی و بازی کنی هوش مصنوعی دشمنانمون دقیقا تو دیوار بود و بازی به شدت ساده به نظر می رسید حتی اسلحه ها هم دیگه لگد نداشتند واقعا خیلی اذیت کرد داستانش هم فکر کنم یه چیزی تو مایه های بازی پدر خوانده 1 در بیاد خصوصا اون تقسیم بندی شهر بین افراد مافیا
این یارو لینکلن هم دقیقا مثل ترمیناتور یه تنه می زد به قلب n نفر و نابودشون می کرد خدایی این بازی فقط اسمش مافیا هستش
در ضمن مولوتف تو مافیا 1 که مربوط به 15 ساله پیشه خیلی خیلی طبیعی تر از مولوتف های این بازیه

واقعا عالی بود این گیم پلی آخری. یکم حس و حال مافیایی توش بیشتر بود به نسبت نمایشای قبلی. کلا از اون بازی هاس که اصلا نمیشه موفقیت و شکستش رو پیش بینی کرد تا منتشر نشه و بازیش نکنه آدم.
ولی بدجوری اسپویل دارن میکنن بازیشون رو، نمیدونم هدفشون چیه واقعا؟ نصف بازی رو اسپویل کردن با این گیم پلی ها، منم که تحملم کمه هر نمایشی میاد از بازی همشو میبینم و وضع رو خرابتر میکنم برا خودم:D.

اتفاقا توی بخش نظرات یوتیوب یه نفر گفت که سازندگان دارن اسپویل می کنن که اکانت رسمی Hangar پاسخ داد : به ما اعتماد کنید، هنوز بخش کوچکی از بازی رو هم ندیدید
..........
توی این تریلر اخری هوش مصنوعی چندان چنگی به دل نمی زد
جناب اقای رمبو کلی معروف به ترمیناتور همین جوری با خیال راحت میره تو دل دشمن و تیربارونشون می کنه، زمانی هم که داره انواع و اقسام فیتالیتی ها و بروتالیتی ها رو روی حریف هاش اجرا می کنه بقیه باید وایسن تا ایشون کارشون تموم بشه و بعد بهش تیراندازی کنن
همچنان در حسرت نسخه ی اول هستم
برخی از دوستان گفتن سازندگان به خاطر اینکه دل گیمر های این زمونه رو بدست بیارن دارن بازی رو شبیه جی تی ای می سازن، خب اگه قراره بازی شبیه جی تی ای باشه که خودِ جی تی ای به بهترین شکلش موجوده پس اون کسانی که دنبال اونجور بازی هستن بهتره برن سراغ جی تی ای، نه مافیا
من خودم موقع ریلیز نسخه ی اول چهارده سالم بود و با اینکه در اون دوره جی تی ای هم وجود داشت ولی جذب این بازی شدم طوری که این بازی رو هشت بار از اول تا اخر به طور کامل بازی کردم، این اخریا هم سیستم قدیمیم خراب شد وگرنه بازم بازی می کردم
اون بازی به خاطر اینکه اصالت خودشو داشت و تقلیدی از هیچ بازی دیگه ای نبود تونست موندگار بشه ولی نسخه ی دوم (و احتمالا این نسخه ی جدید) دچار بحران هویت شد و نتونست موفقیت های نسخه ی اول رو تکرار کنه
تا اینجای کار فقط می تونیم مثل دبیر کل سازمان ملل اظهار نگرانی کنیم ((: و همچنین امیدوار باشیم بازی ادامه دهنده ی راه نسخه ی اول باشه، نه نسخه ی دوم.

واقعا به شخصه هیچ امیدی ندارم به بازی از هیچکدوم از نمایشاش خوشم نیومد ، هوش مصنوعی که به نظر پاشنه اشیل بازیه خیلی تعطیلن NPC هاش . امیدوارم فقط نابود نشه بازی و موندگار باشه ادمه Mafia

اتفاقا توی بخش نظرات یوتیوب یه نفر گفت که سازندگان دارن اسپویل می کنن که اکانت رسمی Hangar پاسخ داد : به ما اعتماد کنید، هنوز بخش کوچکی از بازی رو هم ندیدید
..........
جناب اقای رمبو کلی معروف به ترمیناتور همین جوری با خیال راحت میره تو دل دشمن و تیربارونشون می کنه، زمانی هم که داره انواع و اقسام فیتالیتی ها و بروتالیتی ها رو روی حریف هاش اجرا می کنه بقیه باید وایسن تا ایشون کارشون تموم بشه و بعد بهش تیراندازی کنن
برخی از دوستان گفتن سازندگان به خاطر اینکه دل گیمر های این زمونه رو بدست بیارن دارن بازی رو شبیه جی تی ای می سازن، خب اگه قراره بازی شبیه جی تی ای باشه که خودِ جی تی ای به بهترین شکلش موجوده پس اون کسانی که دنبال اونجور بازی هستن بهتره برن سراغ جی تی ای، نه مافیا
من خودم موقع ریلیز نسخه ی اول چهارده سالم بود و با اینکه در اون دوره جی تی ای هم وجود داشت ولی جذب این بازی شدم طوری که این بازی رو هشت بار از اول تا اخر به طور کامل بازی کردم، این اخریا هم سیستم قدیمیم خراب شد وگرنه بازم بازی می کردم
اون بازی به خاطر اینکه اصالت خودشو داشت و تقلیدی از هیچ بازی دیگه ای نبود تونست موندگار بشه ولی نسخه ی دوم (و احتمالا این نسخه ی جدید) دچار بحران هویت شد و نتونست موفقیت های نسخه ی اول رو تکرار کنه
تا اینجای کار فقط می تونیم مثل دبیر کل سازمان ملل اظهار نگرانی کنیم ((: و همچنین امیدوار باشیم بازی ادامه دهنده ی راه نسخه ی اول باشه، نه نسخه ی دوم.
دقیقا صفحه قبل همینو گفتم زمانی که مافیا 1 اومد(من 10 سالم بود) از همه نظر با جی تی ای متفاوت بود باور کنید کوچکترین شباهتی به جی تی ای نداشت صرفا فقط سبکشون یکی بود مافیا 1 کاملا هویت خودش رو داشت جزییات در اون بازی فوق العاده زیاد بود مافیا 1 اولین جهان بازی بود که مردم شهرش هدف داشتند مثلا یادمه در یکی از مراحل فردی رو می دیدیم که قصد داره از بالای پل بپره خودکشی کنه یا شب ها یه سریا دور آتش جمع می شدند موقع بارندگی مردم چتر داشتند و ... 6 سال طول کشید تا همین ریزه کاری ها (البته با جزییات خیلی بیشتر ) به جی تی ای اضافه بشه برید نقد های مافیا رو بخونید می بینید همه چقدر از جزییات زیاد بازی نسبت به gta III شوکه شده بودند . چرا بازی که خودش هویت داره باید به سمت جی تی ای شدن بره این گیم پلی رو که می دیدم انگار gta iv بود اسلحه های کوچکتری لگدی نداشتند aim خودکار هوش مصنوعی فاجعه واقعا همشون تو ذوق می زد با وجودی که از مافیا 2 متنفرم ولی حتی همون مافیا 2 فاجعه هم اینقدر بی هویت نشده بود

..........
کلا بازی رو اصلا مقایسه نکنین با شماره اول:D، اون یه پدیده بود که دیگه تکرار نمیشه، این بازی نقص و اشکال ریز و درشت خیلی زیاد داره، کلا فعلا بحث سر جو و فضای بازیه که توی یه نمایش خوبه و توی یه نمایش دیگه افتضاح:D، اینه که میگم اصلا مغلوم نیست بازی آخر سر بویی از مافیا میده یا نه؟ و باید تا انتشارش صبر کرد برای این قضیه.
ولی از منظر نزدیکی به کیفیت شماره 1 باید عرض کنم که فرسنگ ها فاصله داره، بخدا اون بازی همین الانم نصبش کنین به جز گرافیک توی همه موارد سطح بالاتر از این بازی و شماره قبلیشه. گفتنی ها رو دوستان گفتن، دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم ولی فقط امیدوارم بازی واقعا خیلی خراب نکنه و حداقال در حد شماره قبلی ظاهر بشه وگرنه دیگه فاتحه این فرنچایز رو باید خوند...

کلا بازی رو اصلا مقایسه نکنین با شماره اول:D، اون یه پدیده بود که دیگه تکرار نمیشه، این بازی نقص و اشکال ریز و درشت خیلی زیاد داره، کلا فعلا بحث سر جو و فضای بازیه که توی یه نمایش خوبه و توی یه نمایش دیگه افتضاح:D، اینه که میگم اصلا مغلوم نیست بازی آخر سر بویی از مافیا میده یا نه؟ و باید تا انتشارش صبر کرد برای این قضیه.
ولی از منظر نزدیکی به کیفیت شماره 1 باید عرض کنم که فرسنگ ها فاصله داره، بخدا اون بازی همین الانم نصبش کنین به جز گرافیک توی همه موارد سطح بالاتر از این بازی و شماره قبلیشه. گفتنی ها رو دوستان گفتن، دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم ولی فقط امیدوارم بازی واقعا خیلی خراب نکنه و حداقال در حد شماره قبلی ظاهر بشه وگرنه دیگه فاتحه این فرنچایز رو باید خوند...

من هنوز نسبت به این نسخه ناامید نیستم
فکر می کنم بر خلاف شخصیت پردازی تخیلی شخص اصلی، بازی داستان خوبی داشته باشه
فقط اگه گیم پلی رو یه مقدار از حالت ترمیناتوری خارج کنن و بیشتر واقع گرایانه تر بشه شاید طرفدارای قدیمی بازی رو بتونن راضی کنن
با شخصیت نچسب اصلی هم میشه یه جوری کنار اومد
به جز اینها فعلا نگران هوش مصنوعی دشمنان بازی ام.

اگه بازی جذاب و سرگرم کننده باشه میشه با شخصیتش تا حدی کنار اومد!
ولی الان معلوم نیست حتی سرگرم کننده باشه یا نه:Dاز اون دست بازیاس که تا عرضش نمیشه نظر قاطع داد حیف که مافیا الان کارش به همچین جایی کشیده!

اولین چیزی که خوشم اومد کیفیت آب های بازی خیلی واقعی بود ...
بخش رانندگی واقعا مشکل داشت اصن طبیعی نبود
گیمپلی هم جالب بود ولی بنظرم رو Easy گذاشته بودن چون دشمنا آنچنان دشمن نبودن !!
راجب داستان الان نمیتونم نظری بدم ولی شخصیت پردازی که بنظر ضایع میاد ... اصلا چیز خاصی تو شخصیت یارو دیده نمیشه فقط یه آدم کشه همین و بس

راستی دوستان اون تیکه شیطون پرستی جریانش چی بود؟:|:|
اصن جا خوردم دیدم یه کیسه هایی کشیده بودن رو صورتشون صلیب آتیش میزدن و این جریانا ...
بعد از این که میگه : And cooks pcp in the local university...
باو اینا مسکه یه ذره True Detective هم قاطیش کردن:)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or