Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
ی ویدوو 16 دقیقه ای منتشر شد
توش سوار قایق هم میشه و بنظر میرسه شهرش خیلی بزرگه و مناطق روستایی هم داره
ولی همچنان مشکلات قبل بنظر میرسه تو ذوق بزنه

پیس اف شت !
دیگه هوش مصنوعی مسخره و ضعیف بازی که به شکل مزخرفی اسکریپ شده است رو کار ندارم. ماشین اولی که میخواست بدزده، شیشه ماشین رو شکوند و دوتا گنگستر ها یک متر و نیم اونورتر بودند هیچی نشنیدند ! حالا درب صدای قیچ باز میشه و اون طرف کره هیچی بماند ! دشمن ها تو بازی مثل الاغ هستند که چشم بند براشون میبندی، فقط جلوشون رو میبینند! اونطوری هستند.
حالا اینکه میرفت تو دل دشمن فینیشر میزد باقی هم مثل بز نگاهش میکردند تا کارش تموم بشه بماند ! این ماجرا ها وقتی غمناک میشه که متوجه میشیم بازی فقط سینگل پلیر هست و بخش انلاینی نداره ! یعنی کل چالش بازی قراره همین بز و الاغ ها باشند.

جزییات تو بازی صفر... برای مثل وقتی میره پشت ون که سلاح و تجهیزات انتخاب کنه یکسری منوی فرضی به شما نمایش داده میشه که در مقابل با خرید سلاح تو gta v مقایسه اش کنید. یا وقتی که تو ساختمون میره و قبل از اینکه همرو سلاخی کنه یکی دو نفر رو با صدا خفه کن هد شات میکنه، نفره دوم خونش میپاشه روی پنچره و غیب میشه !! تخریب پذیری بازی هم خیلی جاها کاملا نمایشی هست و دقت کنید فقط صدای خورده شیشه و چوب و ... میاد و در واقع چیزه خاصی تخریب نمیشه
گان پلی همون نسخه دوم رو با یک شلیک کور اضافه کردند شده این ! حتی نسخه دوم هم تیراندازیش خیلی حس بهتری داشت ! طراحی مراحل منسوخ شده

پیس اف شت !
دیگه هوش مصنوعی مسخره و ضعیف بازی که به شکل مزخرفی اسکریپ شده است رو کار ندارم. ماشین اولی که میخواست بدزده، شیشه ماشین رو شکوند و دوتا گنگستر ها یک متر و نیم اونورتر بودند هیچی نشنیدند ! حالا درب صدای قیچ باز میشه و اون طرف کره هیچی بماند ! دشمن ها تو بازی مثل الاغ هستند که چشم بند براشون میبندی، فقط جلوشون رو میبینند! اونطوری هستند.
حالا اینکه میرفت تو دل دشمن فینیشر میزد باقی هم مثل بز نگاهش میکردند تا کارش تموم بشه بماند ! این ماجرا ها وقتی غمناک میشه که متوجه میشیم بازی فقط سینگل پلیر هست و بخش انلاینی نداره ! یعنی کل چالش بازی قراره همین بز و الاغ ها باشند.

جزییات تو بازی صفر... برای مثل وقتی میره پشت ون که سلاح و تجهیزات انتخاب کنه یکسری منوی فرضی به شما نمایش داده میشه که در مقابل با خرید سلاح تو gta v مقایسه اش کنید. یا وقتی که تو ساختمون میره و قبل از اینکه همرو سلاخی کنه یکی دو نفر رو با صدا خفه کن هد شات میکنه، نفره دوم خونش میپاشه روی پنچره و غیب میشه !! تخریب پذیری بازی هم خیلی جاها کاملا نمایشی هست و دقت کنید فقط صدای خورده شیشه و چوب و ... میاد و در واقع چیزه خاصی تخریب نمیشه
گان پلی همون نسخه دوم رو با یک شلیک کور اضافه کردند شده این ! حتی نسخه دوم هم تیراندازیش خیلی حس بهتری داشت ! طراحی مراحل منسوخ شده

یجوری تخریبش کردی که خود سازنده ها بشنون سر به بیابون میذارن :)):))

راستی دوستان اون تیکه شیطون پرستی جریانش چی بود؟:|:|
اصن جا خوردم دیدم یه کیسه هایی کشیده بودن رو صورتشون صلیب آتیش میزدن و این جریانا ...
بعد از این که میگه : And cooks pcp in the local university...
باو اینا مسکه یه ذره True Detective هم قاطیش کردن:)):))

کسی واقعا به این توجه نکرد تو تریلر؟ :|

• Like
Reactions: gamer1998y
من قبلا نوشتم
کلا شهر و زندگی وجود نداره توی بازی.. اگه همه چیزش بر فرض مثبت بود (که اصلا نیست) بازم با توجه به اپن ورلد بودنش حتما باید شهر درمیاورد نه این چیز مرده و بی روحی که میبینیم
مافیا کاراکتر میخواد که نیست... اسمش حرمت داره هر کسی که نمیتونه مافیا بشه
جدا از مباحث تئوریک توی گیمپلی هم ضعف های زیادی وجود داره که سردرم دارش همین هوش مصنوعی تو ستون دشمنانه...

من قبلا نوشتم
کلا شهر و زندگی وجود نداره توی بازی.. اگه همه چیزش بر فرض مثبت بود (که اصلا نیست) بازم با توجه به اپن ورلد بودنش حتما باید شهر درمیاورد نه این چیز مرده و بی روحی که میبینیم
مافیا کاراکتر میخواد که نیست... اسمش حرمت داره هر کسی که نمیتونه مافیا بشه
جدا از مباحث تئوریک توی گیمپلی هم ضعف های زیادی وجود داره که سردرم دارش همین هوش مصنوعی تو ستون دشمنانه...

جدا قبول دارم. باید حداقل اسمش رو میزاشتن یه چیز دیگه! حداقل خاطرات خوش قدیم حفظ میشد...

تنها امیدی که میشه بهش داشت گیم پلی تو بخش رانندگی و مخفی کاریشه. اونم با توجه به تریلر ها و این هوش مصنوعی که من دیدم تو اوت به سر میبره تقریبا. خیلی ناراحتم که اون مافیا تبدیل شده به چنین چیزی...

• Like
Reactions: rowan
نمیدونم چطوریه ما اشکالات بازی را میبینیم و میفهمیم اما سازنده ها نه!جای بسی تعجب است!:tearsofjoy:
سازندش یک استودیو تازه کاره که 2K بازی داده بهشون انتظار زیادی هم نمیشه ازشون داشت کلا استودیو های 2K زیاد خوب نیستن بجز راکستار و ویژوال کانیپت بقیشون اعضای قدرتمندی ندارن

سازندش یک استودیو تازه کاره که 2K بازی داده بهشون انتظار زیادی هم نمیشه ازشون داشت کلا استودیو های 2K زیاد خوب نیستن بجز راکستار و ویژوال کانیپت بقیشون اعضای قدرتمندی ندارن
راکستار که زیر مجموعه 2k نیست،همه اینا زیر مجموعه take two هستن

حتما روزی دو سه تا پست تو هر تاپیک باید بذاری نه؟
اومدم پروفایلت دیدم که سنتو درست حدس زدم کاملا مشخص بود :)
از سگا خریدنش:)):))
اولا سن من به تو ربطی نداره بعد من رفتم تحقیق کردم اگه مال سگا نبود تو بگو مال کجا بود

جالبه تو هر تاپیکی مریم ملت سنم دست میگیرن رفتم یه سوال ساده پرسیدم تو یه تاپیک همه گفتن برو بچه ادم انقدر بی فرهنگ منظورم با شما نبود ولی اینکه من چند تا پست میذارم بازم بع شما ربطی نداره

• Like
Reactions: Mamal17

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or