Mafia III

4tlg_mafia-iii-3.png

MAFIA III
تاریخ انتشار : 7 اکتبر 2016 (16 مهر 1395)
سازنده : Hanger 13
ناشر : 2K Games
سبک : Third-person Shooter, Action-adventure game
پلتفرم : PS4,Xbox one,PC

درود
خب بلاخره انتظارمون به پایانش رسید و 2K Games رسما از عنوان Mafia III رونمایی کرد توسط پیچ رسمی Mafia در شبکه های اجتماعی
فعلا به یه کاور افاقه کردن و اطلاعات دیگه ای بیرون ندادن اما قراره 5 آگوست 2015 تو گیمزکام اطلاعات بیشتری بدن

تاپیک با اخبار جدید بروز میشه ...

یکی از بهترین خبر های امسال بود واقعا انتظارش رو میکشیدم :x

تریلر ها :

mqdefault.jpg

Mafia III Reveal Trailer
720p || 1080p

Mafia III
One Way Road - Story Trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

به نقل از @Hamed 3594 عزیز

su32q0gagroaldscgo0a.jpg

Mafia 3: 12 Minutes of Developer-Narrated Gameplay - IGN First

به نقل از @armin_shadow عزیز

تصاویر :

نمرات : نمره ای موجود نیست..

آخرین ویرایش:
تازه رفته سمت Gta انقدر ضعیفه اصلا ای تریلر هاش. با Gta هم قابل مقایسه نیست نه سیستم شوتینگش نه شهرش نه جلوه ویژه خاصی داره نه فیزیک خوب حداقل. واقعا نسخه 2 اگه یکسری مشکلات کوچیک نداشت بازی سطح بالایی میشد مخصوصا شروعش و اون برف زمستان..
توجه به جزییات در نسخه دوم به بی نهایت میل میکرد!یعنی واقعا در سال 2010 همچین گرافیکی و همچین جزییاتی واقعا قابل ستایش بود!متاسفانه از روی تریلر ها که میبینیم این بازی نسبت به نسخه قبل یه افت خیلی شدیدی داشته.متاسفانه این بازی به دلیل اینکه خیلی به GTA نزدیک هست(2K و R* در واقع مال Take2 هستن و Take2 در روند ساخت بازی هاش تاثیرات زیادی داره)شباهت هایی باهاش داره که می تونه یه نکته منفی دیگه واسش باشه.

توجه به جزییات در نسخه دوم به بی نهایت میل میکرد!یعنی واقعا در سال 2010 همچین گرافیکی و همچین جزییاتی واقعا قابل ستایش بود!متاسفانه از روی تریلر ها که میبینیم این بازی نسبت به نسخه قبل یه افت خیلی شدیدی داشته.متاسفانه این بازی به دلیل اینکه خیلی به GTA نزدیک هست(2K و R* در واقع زیر مال Take2 هستن و Take2 در روند ساخت بازی هاش تاثیرات زیادی داره)شباهت هایی باهاش داره که می تونه یه نکته منفی دیگه واسش باشه.
نه اتفاقا 2k مدیرش چند روز پیش مصاحبه کرد گفت درسته راکستار زیر مجموعه ماست ولی ما اجازه نمیدیم این استودیو منابع و.. با بقیه استودیو هامون اشتراک بزاره
اگه راکستار موتور گرافیکیشم در اختیار اینا میزاشت حداقل سطح فنیش چیز عجیبی میشد

شما دوک ناکم با ip مثل مافیا مقایسه میکنی به نظرمن که دوک ناکم دیگه تاریخ مصرفش گذشته دیگه خیلی کلاسیک خز شده:-"
نظرت محترمه،اما این سبک طرفدارای بیشماری داره
فروش دوم رو ببین
در صنعت گیم هیچ سبکی خز نمیشه چون همیشه طرفدارانی برای اون سبک هست مثل موسیقی و فیلم
گیم یه هنره ،و هنر هیچ موقع خز نمیشه
دوک ناکم یکی از بنیانگذاران سبک شوتر اول شخص بوده و اصلا عنوان کمی نیست
اگر گیم امروز اینجاست به خاطر این اجداده

نظرت محترمه،اما این سبک طرفدارای بیشماری داره
فروش دوم رو ببین
در صنعت گیم هیچ سبکی خز نمیشه چون همیشه طرفدارانی برای اون سبک هست مثل موسیقی و فیلم
گیم یه هنره ،و هنر هیچ موقع خز نمیشه
دوک ناکم یکی از بنیانگذاران سبک شوتر اول شخص بوده و اصلا عنوان کمی نیست
اگر گیم امروز اینجاست به خاطر این اجداده
من سبکش نمیگن دارم شخصیتاش میگم خوک تمساح هشت پا اینم شد دشمن خود دوک یه شخصیت کلاسیک شده اصن جدی نیست باید مثل دوم یه بازسازی کلی بکننش بنظرم

• Like
Reactions: rahyarpaul
من سبکش نمیگن دارم شخصیتاش میگم خوک تمساح هشت پا اینم شد دشمن خود دوک یه شخصیت کلاسیک شده اصن جدی نیست باید مثل دوم یه بازسازی کلی بکننش بنظرم
قرار نیست همه بازیها عین هم باشه
بعد ریمسترش بود که گند زد
من نمیگم شبیه دوم بشه منظورم اینه که این شخصیت دوک الان برا گیمرا مثل یه دلقک بازی میمونه دیگه از مد افتاده بازیش بنظرم اصن منتق جدیت نداره
عزیز جان چون اینجا بحث مافیا هست ادامه ندیم چون ممکنه اعتراض بشه
قبول دارم حرفتو ولی خیلی از بازیها منطق توشون نیست این بازی برای سال 96 هست یعنی برای ویندوز 95
نمیدونم با اون ویندوز کار کردی یا نه،ولی اگه الان بهت اون ویندوزو بریزم رو کامپیوترت فرار میکنی
همینطور بازیهای اونموقع رو
ببین ما پیرمردا کاری به منطق در مورد شوتر نداریم چون تو شوتر منطق وجود نداره مگه میشه مثل کالاف بری اون همه ادم رو بکشی منطق نداره
ما منطق نخواستیم از بازی دوک ناکم forever که 2k ناشر بود
ما درش حس دوک رو نگرفتیم
اتفاقی که امروز برا مافیا داره میوفته الان حس مافیا رو تریلراش نمی بینیم
بازی حس یونیکی که مال مافیا بوده رو نداره
یه شلم شولباییه
یکمی gta میبینی یه کوچولو مافیا میبینی یکسزی چیزای بعضا مزخرف میبینی
فقط امیدوارم مافیا 3 دچار اشتباه نشده باشه
چون دیگه باید گلد شده باشه چون دو هفته دیگه عرضشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: usmarine
واقعا عالی بود این گیم پلی آخری. یکم حس و حال مافیایی توش بیشتر بود به نسبت نمایشای قبلی. کلا از اون بازی هاس که اصلا نمیشه موفقیت و شکستش رو پیش بینی کرد تا منتشر نشه و بازیش نکنه آدم.
ولی بدجوری اسپویل دارن میکنن بازیشون رو، نمیدونم هدفشون چیه واقعا؟ نصف بازی رو اسپویل کردن با این گیم پلی ها، منم که تحملم کمه هر نمایشی میاد از بازی همشو میبینم و وضع رو خرابتر میکنم برا خودم:D.

• Like
Reactions: usmarine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or