Saba47
کاربر سایت
از رو قیافه ی یه شخصیت (اونم تو یه بازی) که نمی شه به همین راحتی سنش رو حدس زد!تا اونجایی که من یادمه اولین باری که سالیاری رو تو بازی دیدم بالای 50 60 سال سن و در اخر بازی هم که اون دو تا میان ما رو می کشن سن و سال ما از اون موقع سالیاری ( اول بازی ) هم بیشتر به نظر میرسه
بعد هم اگر سالیری 1882 به دنیا اومده باشه ، اولین بار که ما می بینیمش (سال 1930 ) حدود 48 سال داره ، که به عددی که شما گفتی هم نزدیکه و تا سال 1938 که بازی تموم می شه 56 سالش می شه.
این جور اطلاعاتو باید بگردی تا پیدا کنی چون معمولا تو بازی نمی گن ، یا تو اینترنت می ذارن یا بیشتر وقت ها توی Manual بازی می نویسن. منم این رو از اینترنت پیدا کردم. اما این تاریخ از نظر عقلی و منطقی با بازی جور در میاد بنابراین درسته.راستی تاریخ تولد سالیاری رو کجای بازی نوشته بود ؟
به نظر من اگر می خوان مسابقه بذارن مهم نیست فقط Difficulty ش رو تنظیم کنن. سر مافیا همه ی گیمرها به اون مسابقه ی وحشتناک اعتراض کردند و به همین دلیل توی Patch های بعدی بازی مخصوصا Patch v1.2 اون مسابقه خیلی آسونتر شد. بنابراین مطمئن باش این اشتباه رو تکرار نمی کنن.خدا کنه این مافیا دیگه مسابقه ماشین نداشته باشه :cheesygri فکر کنم اعصابه خیلی ها سر اون مسابقه خورد شد از جمله من ( البته وجود این جور مراحلیه که بازی رو موندگار تو ذهن ها می کنه )