gamemaster
کاربر سایت
نه بابا کجا اومده این دوستمون الکی یه چیزی گفت شما باور نکنسلام
مگه این بازی اومده ؟ مگه قرار نبود 2009 بیاد ؟
گفت بخرید یعنی توصیه در آینده کرد!:cheesygriنه بابا کجا اومده این دوستمون الکی یه چیزی گفت شما باور نکن![]()
نسل قبل هم (مخصوصا تو سالهای میانی) خیلی از بازی های بزرگ اول برای کنسول اومدند.ولی این نسل دهن هر چی PC Gaming بازه سرویس شد رفت پی کارش! :cheesygri
همه عنوانهای تاپ اول برای کنسول اومدند![]()
آره قبول دارم ولی الان افراطی تر شده.اون موقع Ps2 اول بود و خیلی مواقع پی سی از ایکس باکس زودتر می اومد! ولی الان تو سری خور تر از همه شده :cheesygriنسل قبل هم (مخصوصا تو سالهای میانی) خیلی از بازی های بزرگ اول برای کنسول اومدند.
برای مثال هم GTA III و هم GTA VC و هم GTA SA اول برای کنسول اومدند و چند ماه (یا سال) بعد برای PC.
اره اصلا یکی از علت هایی که من و شاید بعضی از بروبکس 360 گرفتیم این بودآره قبول دارم ولی الان افراطی تر شده.اون موقع Ps2 اول بود و خیلی مواقع پی سی از ایکس باکس زودتر می اومد! ولی الان تو سری خور تر از همه شده :cheesygri
دوست عزیز بعد از این همه حرف و عکس و Preview و ... می گی قطعیه یا نه؟ تابستون پارسال اومدن این بازی تایید و توسط Illusion رسما اعلام شد و از اون موقع تا الان کلی اطلاعات رسمی از بازی اومده.راستی اومدن مافیا 2 قطعیه یا رو هواست ؟
مافیا 1 که بهترین بازیه عمرم بوده تا حالا
تاریخ تولد سالیری 1882 بود، سالی که تام خیانت می کرد هم 1938 و سالی هم که می مرد سال 1956 بود.ولی اون یه تیکه اخرش یه کوچلو مسخره بود که ما پیر شدیمو این سالیاری نمرد :laughing!!!
مافیا 1 که بهترین بازیه عمرم بوده تا حالا
ولی اون یه تیکه اخرش یه کوچلو مسخره بود که ما پیر شدیمو این سالیاری نمرد :laughing!!!
بر عکس نظر شما . به نظر من نقطه ی عطف داستان بازی همین تیکه بود که سالیاری شخصیت جاودانه ی بازی موند و قوانین شکسته نشد .
شما حساب کنید که تو داستان بازی قوانین شکسته میشد . واقعا محتواش از بین میرفت . بعضی جاها پایان به خوبی خوشی تموم نشه بهتر هم هست مثل این بازی
تو بازی نشون داده شد که اگر خیانت کنید کشته میشد و این قانون مافیاست . حالا میخوای تامی آنجلو باش یا هر کی دیگه
به نظر من شخصیت یک بازی سالیاری بود !
دوست عزیز بعد از این همه حرف و عکس و Preview و ... می گی قطعیه یا نه؟ تابستون پارسال اومدن این بازی تایید و توسط Illusion رسما اعلام شد و از اون موقع تا الان کلی اطلاعات رسمی از بازی اومده.
تاریخ تولد سالیری 1882 بود، سالی که تام خیانت می کرد هم 1938 و سالی هم که می مرد سال 1956 بود.
اگر حساب کنی اون موقع سالیری 74 سال داشته، پس غیر عادی نیست چون خیلی آدم ها بیشتراز 74 سال هم عمر می کنند.