Mafia II رقیبی سرسخت برای GTA IV

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

GTA IV و باقی بازيهای اين سری فقط بازيهای مخاطب پسندی بودن و بس وگرنه نه محتوای داستانی داشتن و نه هيچگونه مسئله اجتماعی و احساسی توی اونا وجود داشت امّا کلاس کار مافيا خيلی فرق داره و از نظر ارزش و پرستيژ خيلی سر تر از GTA IV قرار داره!

چه نظریه کودکانه با فهم و شعور و جالبی! چون مافیا دو, سال (نه ثال) 2010 میاد و جی تی ای فور 2008 اومده نباید مقایسه بشن و مافیا خیلی سرتره :) , شما اول ببین مافیا دو از لحاظ تکنیکی/هنری میتونه کمی از ارزش های بیشمار جی تی ای فور رو داشته باشه؟, بعد سخرانی کن!

پ.ن: اون بُعد هارو هم نام ببر پلیز!

مثا و ثال رو که باید سنت قد بده بفمی!برو پیش بابا بزرگت برای پی بردن به این قسمت!

واقعا میفهمی چی داری میگی؟(کسی که تو هر صفحه 2-3 تا از 15 پست رو داشته باشه من بعید میدونم نیتی بجز ....)حالا ولش کن!

-شما فیفا 08 رو با فیفا 10 هر وقت وجه مقایسشون رو درک کردی! میشینم کامل برت توضیح میدم که لیلی زن بود یا مرد!

پ.ن:پستات رو برو تو اون تاپیک مسائل جـــنـــسی(ReD DeaD) که جدیدن باز شده بزن ،شاید به جواب برسی!اونجا برای کودکان اطلاعات خوبی گذاشته بودن!:smile:

MAFIA II اگر بتونه یک/دهم خاطرات گذشتمون با نسخه اصلی رو زنده کنه بدون شک بهترین بازی سال خواهد شد (به نظر من البته).
وای میدونم ،تو چه روزایی داشتی تو دهه 40 و 50-و 60!واقعا یادت بخیر!خاطرات بچگیت !اشگام دراومد!

چقدر تو رویا و خاطره میبینی:laughing:- به قول کسری ،اینم یکی از انواع اسپم هاست ،درست مثل:من ارزومه این بازی زیبا تو این سال عرضه شه!
میگم اگه میخوای امار پستت بره بالا بیا با هم بریم پیش یه مدیری- یوزرامون رو جابجا کنه -شاید این قضیه ذهنی که برات پیش اومده درست شد!میترسم تبدیل به عقده بشه!

آخرین ویرایش:
این عنوان و RD: R (محصول راکاستار سندییگو) باعث میشه کم کاری های که در ساخت GTA IV بود، به راحتی به چشم بیاد.
حداقل بنده کیفیت رو ترجیح میدم تا کمیت.
:laughing:شما بذار این بازیا بیاند بعد راجع به کم کاری(:laughing:) صحبت کن!!! این کم کاری واقعا جُک بود!!!;)
شما لطف کن به جای اینکه اسپم بپرونی و تیکه بندازی تا موجب تنش بین اعضا و البته خنده عموم بشی، یه کلام میپرسیدی منظورت از این کم کاریا چیه؟؟
فعلا که پست ایشون خنده دار تره!! ایشون با GTA حال نمیکنه دلیل نمیشه بیاد پست ول بده که دوتا بازی که هنوز نیومده باعث میشه......
این اسپم هم که شده تیکه کلام همه!! تا یک پست میدیم میریزن میگن اسپم نده!!!

آخرین ویرایش:
:laughing:شما بذار این بازیا بیاند بعد راجع به کم کاری(:laughing:) صحبت کن!!! این کم کاری واقعا جُک بود!!!;)
شما لطف کن به جای اینکه اسپم بپرونی و تیکه بندازی تا موجب تنش بین اعضا و البته خنده عموم بشی، یه کلام میپرسیدی منظورت از این کم کاریا چیه؟؟

مافیا 2 :confused: Gta IV :confused:
من که بخاطر gta
400 تومن پول دادم xbox خریدم
حالا مقایسه با خودتون که کدوم بازی سر تره :cool:

اصلا این دو تا بازی قابل مقایسه نیستن
mafia 2 یه چیز دیگس
مافیا 2 اینقدر سطحش بالاست که دیگه نیازی به مقایسه با gta iv نیست
GTA=خشونت=عام پسند

gta بازی فوق العاده ای هست ولی داستانی مثل mafia نداره!!!!
gta بیشتر تبدیل شده به یه call of duty!!!!تو همه معموریت هات باید بری یکی رو بکشی یا از یکی حمایت کنی که این هم میشه باز ادم کشی!!!!
در اصل تنوع ماموریتهای gta خیلی کمه!!! امیدوارم mafia این ضعف رو نداشته باشه!!!

gta بازی فوق العاده ای هست ولی داستانی مثل mafia نداره!!!!
gta بیشتر تبدیل شده به یه call of duty!!!!تو همه معموریت هات باید بری یکی رو بکشی یا از یکی حمایت کنی که این هم میشه باز ادم کشی!!!!
در اصل تنوع ماموریتهای gta خیلی کمه!!! امیدوارم mafia این ضعف رو نداشته باشه!!!
اولندش که GTA IV داستان فوق العاده ای داشت!و با اینک بازی OPEN world و sand box بود
من به هیچ عنوان فکر نمیکردن بتونن داستان رو به این خوبی پوشش بدن!پس نمیشه از داستانش ایراد گرفت
داستانهای خوب زیاده ولی داستان مافیا مثل ALAN WAKE خیلی روش کار شده و بازی حول داستان میگرده و مثل GTA نیست که داستان حول محور اصلی بازی قرار بگیره و یک المان خیلی بزرگ نباشه!

تو مافیا هم خو از این کارها میکنند دیگه:دی(ادم کشی رو میگم) ولی مافیا سیاست دارند و کلا Run & gun نداره!و مراحل متنوعش بیشتر از GTA هست!GTA هم ماشین و موتور دزدی!racing و ... داشت منتهی برای دوستان به چشم نیومد!GTA از لحاظ تنوع مراحل فوق العاده بود!نمیدونم دوستان یادشون میاد یا نه!از مرحله بانک زنی- نجات دادن زندانی- کشتن یکی از برادرا!گرفته تا مراحلش مثل کشتن ..... و غیره!(کاملا با این تیکه حرفت مخالفم)
شاید وجود تفنگ تو همه ی مراحل و کشتن موجب تکراری شدنش براتون باشه که اگه اینطوره MW هم همینطوره!تنوع مراحل واقعا بالا بود!

ولی باز هم GTA بازی فوق العاده ایه ولی در برابر فیزیک و گرافیک این بازی -در برابر رنگبندی و تنوعی و طبیعت و یک نواختیه محیط خیلی از این بازی کمتره!

-تم GTA خیلی امروزی بود- دنیاش رو توی شهره خودمون هم میبینیم و برامون عادیه!
ولی دنیای دهه ی 40-50-60 برای همه ی ما جدیده!هیچ کدوممون توش نبودیم!پس همین یک برتری کامل میشه.
تو خیلی از مراحل هم بخاطر فرصت زیاد و تاریخ عرضش که 2 سال و 8-9 ماه بعده GTA IV هست مطمئناً مراحل پیشرفت بهتری دارن .
دونه دونه اینها نشون میده مافیا میتونه بازی بزرگی باشه.

کلا تو بازه زمانی دو سال و خورده ای بازی بزرگ و بزرگ تر شده!اگه همون بازی ساخته شدون تا مارس 2008 رو جلوی GTA میزاشتیم مطمئنن حرفیه برای گفتن نداشت!اما الان قضیه کاملا بر عکسه!

اولندش که GTA IV داستان فوق العاده ای داشت!و با اینک بازی OPEN world و sand box بود
من به هیچ عنوان فکر نمیکردن بتونن داستان رو به این خوبی پوشش بدن!پس نمیشه از داستانش ایراد گرفت
داستانهای خوب زیاده ولی داستان مافیا مثل ALAN WAKE خیلی روش کار شده و بازی حول داستان میگرده و مثل GTA نیست که داستان حول محور اصلی بازی قرار بگیره و یک المان خیلی بزرگ نباشه!

تو مافیا هم خو از این کارها میکنند دیگه:دی(ادم کشی رو میگم) ولی مافیا سیاست دارند و کلا Run & gun نداره!و مراحل متنوعش بیشتر از GTA هست!GTA هم ماشین و موتور دزدی!racing و ... داشت منتهی برای دوستان به چشم نیومد!(خیلی روش کار نشده بود)

ولی باز هم GTA بازی فوق العاده ایه ولی در برابر فیزیک و گرافیک این بازی -در برابر رنگبندی و تنوعی و طبیعت و یک نواختیه محیط خیلی از این بازی کمتره!

-تم GTA خیلی امروزی بود- دنیاش رو توی شهره خودمون هم میبینیم و برامون عادیه!
ولی دنیای دهه ی 40-50-60 برای همه ی ما جدیده!هیچ کدوممون توش نبودیم!پس همین یک برتری کامل میشه.
تو خیلی از مراحل هم بخاطر فرصت زیاد و تاریخ عرضش که 2 سال و 8-9 ماه بعده GTA IV هست مطمئناً مراحل پیشرفت بهتری دارن .
دونه دونه اینها نشون میده مافیا میتونه بازی بزرگی باشه.

کلا تو بازه زمانی دو سال و خورده ای بازی بزرگ و بزرگ تر شده!اگه همون بازی ساخته شدون تا مارس 2008 رو جلوی GTA میزاشتیم مطمئنن حرفیه برای گفتن نداشت!اما الان قضیه کاملا بر عکسه!

کاپیتان جون هرکی دوس داری بیخیال شو:biggrin1:gta کجا مافیا کجا؟من هنوز مافیا1 رو به تمام gta ها ترجیح میدم.تو چه جوری مافیارو با gta مقایسه میکنی.gta یه بازیی که هرکسی میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ولی مافیا یه بازیی که مثل فیلم زندگی ما ادمها میمونه.
کاپیتان بیخیل شو عزیزم:biggrin1:

کاپیتان جون هرکی دوس داری بیخیال شو:biggrin1:gta کجا مافیا کجا؟من هنوز مافیا1 رو به تمام gta ها ترجیح میدم.تو چه جوری مافیارو با gta مقایسه میکنی.gta یه بازیی که هرکسی میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ولی مافیا یه بازیی که مثل فیلم زندگی ما ادمها میمونه.
کاپیتان بیخیل شو عزیزم:biggrin1:
اینطوری که شما و دوستان میگید!کلا قید گیمینگ رو باید بزنیم!
-اصلا به حرف ارتباط برقرار کردن اعتقادی ندارم!

-MAFIA II برای من جزو 3 تا بازی برتری که امسال منتظرشون بودم
ولی دوستان نمیدونم واقعا چرا فکر میکنید GTA مضخرفه!واقعا اینقدر این بازی بزرگه ،که واقعا با حرف چهار نفر(اونم ایرانی)کوچیک نمیشه!

من کلا کاری به بزرگتر بودن بازی ندارم- هر بازی برام یک جایگاه خاص توی حیطه ی خودش برام داره!
مثلا GTA توی open world بهترین بازی که تا الان وجود داشته!
MAFIA هم من بخاطر داستان و سبک و نوع بازیش دوسش دارم -MAFIA
و کلا سبک روایت داستان عالیش گزینه ی بعدیه!که من باهاش حال میکنم!
----------

در مجموع دوستان دارن با چشم بسته ماشین میرونن که عاقبت خوشی نداره!

والا عرض به حضور برسونم که این بازیها هر دو قابل مقایسن اما مقایسشون فقط از این جهت که میتونیم بگیم کدوم بهتره نه اینکه دو تاش جلو دستمون باشه بگیم دو دلیم کدوم رو بخریم!! چون خدا gta IV رو آمرزید. البته dlc ها هم هستن اما خوب اون نقشه تکراری بازی مجالی برای رقابت برای خرید نمیده البته الله اعلم ممکنه بعضیا این dlcها رو هم ترجیح بدن به مافیا ! مثلا زندگی کردن بدون موبایل و اینترنت براشون ملال آور و گشت و گذار در دوران قرون وسطی در بازی آساسینز کرید هم یک امر کشندست.
و اینکه این 3 سال دیرتر میاد دلیل بر برتریش نیست چون نسل همون نسل و کنسولها هم همون عقب افتاده های سه سال پیشن!
گرافیک هم که ماشالا راکستار روی کرایتک رو از نظرل کمبود فریم سفید نمود که یه کمی هم به پورت بد برمیگشت!
یادتون باشه جی تی ای 4 پرخرجترین بازی تاریخ (اهممم)
محتوای داستان هم به عقیده این جانب در gta IV بسیار غنی بود و شخصیت پردازی هم خوف!! والا من خودم یکی طوری شده بودم که مردم بیچاره رو زیر نمیگرفتم تو اماکن عمومی هم متمدنانه رفتار میکردیم تا چیزی از شان و شخصیت نیکو کم نشه :cheesygri

به هر جهت مقایسه بین این دو امریست کاملا شدنی و بدیهی اگرچه به دلیل اختلاف سنی رقابتی در دنیای تجاری وجود ندارد!!
همونطور که درایور 3 رو با جی تی ای وایس سیتی و سان اندریاس و مافیا مقایسه میکردیم!
ما که میخریم و لذت خواهیم برد و با توجه به سابقه این استودیو خوشبین هم هستیم دیگه اظهار نظر قطعی بماند برای بعد از اتمام بخش اکشن بازی!!

وسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or