Mafia II رقیبی سرسخت برای GTA IV

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

من که خیلی مافیا رو دوست دارم ولی با جی تی ای 2 سال پیش می خوان مقایسه کنن .... تازه گفته یک سومه اونه مپ اش خوب معلومه جزئیات هم باید بیشتر بشه ولی فک نکنم به جی تی ای بشه اون که 10 گرفت این مگه می خواد چند بگیره ...

یک بازی 2008 رو با یکی که نزدیک 2011 داره عرضه میشه نباید مقایسه کرد!مطمئنن اگه رو GTA IV هم تا الان کار میکرد!حاظر بودم 100 هزارتا(موچه)شرط ببندم-باز هم MAFIA به اندازه GTA نمیشد!

ولی مافیا هم بازی فوق العاده ایه!و در حال حاضر از GTA IV بهتر!برای من یکی از امید های اصلی GoTY هست

اگه جزعیات اینقد زیاد میشه پس وسعت دیگه اونچنان اهمیتی نداره,فعلا هم نباید با بازی ای مقایسه شه تا یه بازی با این Genre بیاد.

کلاسی کاری که بازی مافیا داره gta باید بره جلو بوق بزنه. مافیا مثل یه فیلم سینمایی میمونه. (با توجه به شماره 1) داستانی گیرا، شخصیت پردازی قوی از ویژگی های خیلی خوب مافیا 1 بود. حالا گرافیکش که بماند.

ماشالا طراحی خس و خاشاک چقدر زیباست تو اون عکس اول!!

اما هرکس سلیقه ای داره ولی من به شخصه خودم برام محیط کوچیک خیلی تو ذوقیه مثلا همین لایبرتی 4 افسردم میکرد اما سان اندریاس اون محیط وسیعش کلا یه حال دیگه بود!!

گرافیکش هم از تو عکسها زیبا هستش اما فکر نکنم به پای تکنیکهای راکستار برسه

مثلا طراحی سایه ها خیلی قوی بود تو 4

آخرین ویرایش:
به نظرم این مقایسه فقط یه جنجال تبلیغاتیه
وگرنه جز open world بودن این 2 بازی هیچ شباهت دیگه ای به هم نداره
از نظر جزئییات گرافیکی بازی که طبعا بازی 3سال جلوتر از GTA هستشو 1/3 GTA از لحاظ محیطی
ولی مافیا جز 10 بازی مورد علاقه ی منه و از خط داستان کلاسیک و زیبایی بهره میبره
و بی صبرانه منتظرشم

آخرین ویرایش:
ماشالا طراحی خس و خاشاک چقدر زیباست تو اون عکس اول!!

اما هرکس سلیقه ای داره ولی من به شخصه خودم برام محیط کوچیک خیلی تو ذوقیه مثلا همین لایبرتی 4 افسردم میکرد اما سان اندریاس اون محیط وسیعش کلا یه حال دیگه بود!!

گرافیکش هم از تو عکسها زیبا هستش اما فکر نکنم به پای تکنیکهای راکستار برسه

مثلا طراحی سایه ها خیلی قوی بود تو 4

اون تصویری که شما در عکس پست اول می بینید InGame نیست !
ArtWork ـه !
شايد به خاطر اين كه از رنگ بندي هاي شاد استفاده كرده اين طور فكر مي كني. بازي در دهه 40 كلا تاريك هست ولي در دهه 50 مثل يك بهشت ميشه ولي جالب اين جاست تويه چنين رنگ بندي بازهم حالت Noir رو حفظ كردند.

یعنی با توجه به اینکه بازی در این دو دهه روی میده ، این تغییرات در بازی دیده ؟

آخرین ویرایش:
گرافیک مافیا 2 یکم به کارتونی مانند نمیخورد ؟؟؟؟ :confused: نمیدونم شاید اشتباه میکنم

شايد به خاطر اين كه از رنگ بندي هاي شاد استفاده كرده اين طور فكر مي كني. بازي در دهه 40 كلا تاريك هست ولي در دهه 50 مثل يك بهشت ميشه ولي جالب اين جاست تويه چنين رنگ بندي بازهم حالت Noir رو حفظ كردند.

برا من دو تا استودیو خیلی محترم هستن که جالبه دو تا شون هم اروپایی و غیر انگلیسی هستن . illusion softworksو remedy. مطمئنم که بازی عالی خواه بود . کوچکتر بودن نسبت به gta اولش نگران کننده به نظر میرسه ولی محیط یکنواخت و بزرگ و بی هویت gta کجا و دنیای یگانه ی مافیا کجا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or